Avon Care Kakaóvajas Kézkrém Teszt/Vélemény


Habár alapjáraton szerencsére ritkán száradnak ki a kezeim, de a téli időszakban szeretek körültekintően gondoskodni róluk. Mindig egyszerűbb megelőzni a bajt, mint aztán orvosolni. Ezért is választottam ezt az új Avon kézkrémet a kakaóvajas termékcsaládból, mivel a körömágybőrt és a körmöket is ápolja, ráadásul imádom a kakaós-csokis termékeket. 
Nézzük hogy szerepelt élesben. ;) 



A csomagolása egyszerű és praktikus, a klasszikus kinyomós tubus. Nekem tetszik a színe és a minta is, kifejezetten mutatósra sikerült. 
Az Avon honlapján a következőket írták róla: 
 
  • a kakaóvajnak, a vitaminoknak köszönhetően hidratálja és táplálja a bőrt
  • védi a bőrt a kiszáradás ellen
  • egészséges ragyogást kölcsönöz
  • normál és száraz bőrre



Az ára 549Ft és ezért az összegért 100ml terméket kapunk, ami szerintem abszolút korrekt ár.


Az állaga közepesen folyós, de ugyanakkor nagyon krémes, könnyen siklik a bőrön. Az illata valami fantasztikus, aromaterápiának is beillő és hosszú-hosszú ideig érződik a bőrön. 
Én egy mogyorónyi mennyiséget szoktam eloszlatni a kezemen este és reggel. Viszonylag gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést a bőrömön, ugyanakkor hosszú ideg érzem az ápoló hatását, mert a kezem még a legnagyobb hidegben sem szárad ki és a körömágybőrömet is rendbe hozta, amit eléggé megviselt a sok körömlakklemosó, amit az utóbbi időben használtam a nyomdázás gyakorlása közben. Nekem nagyon bevált, de ahogy említettem ritkán szárad ki a kezem. Ha valakinek extrém száraz a bőre, akkor lehet, hogy kevés lesz ez önmagában, de táskába dobós terméknek, íróasztalra munkahelyre szerintem bárki számára tökéletes, főleg mert az illata egyszerűen mesés. Ugyanakkor ha valaki érzékeny az illat anyagokra, akkor szintén nem túl jó választás ez a krém. 

Összegzés: Nekem bevált és nagyon megszerettem, mert habár ápoló hatásában átlagos, de az illata valami zseniális. A kiszerelés miatt ideális táskabarát kézkrém és mivel könnyen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, így a használata is egyszerű. 

Értékelés: 5/4

Ha egy picivel gazdagabb, intenzívebben ápoló krém lenne, akkor bárkinek szívből ajánlanám, így viszont azt kell hogy mondjam nem ez lesz a száraz kirepedezett kezek megmentője. Számomra viszont tökéletesen bevált és biztosan el fogom használni, sőt a kakaóvajas termékcsalád többi tagja is felkeltette az érdeklődésemet. :) 

Itt tudjátok megrendelni. 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Próbáltátok már ezt a kézkrémet? Ti milyen kézkrémet használtok most és melyik a kedvencetek? :) 

Megjegyzések

  1. hű, nekem nagyon nem vált be. az én kezem külön életet él néha és akármilyen krémet nem fogad el. nekem ez a kézkrém egyáltalán nem szívódott be. gyorsan tovább is adtam másnak :D egyébként az illata nagyon finom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy neked nem vált be. Szerencsére nekem nincs gond a kezeimmel, de át tudom érezni a problémádat, mert én például borotvahabot nem tudok használni, mert mindentől kipattogok. :D

      Törlés
  2. Rég nem használtam Avonos kézkrémet. Nincs a közelemben tanácsadó, és problémás is a rendelés. Oriflames van jelenleg még tavalyról,sajnos már kifogyóban. A következő a Lidl-s SOS kézkrém lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nálunk ez a kézkrém úgy történt, hogy ezen a télen megszerettem a kakós illatokat és vettem egy kézkrémet az avontól. Ugye itthon járt kézről kézre a krém, és mindenki csodálta, így nővérem - állította hogy soha nem fog semmi kakaós illatú dolgot megvenni-, anya és egy barátnője is rendeltek következő körben belőle, annyira megszerették, nekem is nagyon jól használ.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kolléganőim is ilyet rendeltek most, mindenkinek annyira tetszik az illata. :) Köszi, hogy írtál.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)