Manikűrvadász 24. Forduló


 Elérkeztünk a Manikűrvadász 24. Fordulójához. A háziasszony ezúttal is Bella volt. Én Yndrét kaptam páromnak, aminek nagyon örültem, mert évek óta olvasom és szeretem az oldalát. 
Többször is végignéztem az általa készített manikűröket, végül egy olyat választottam, ami mind színekben, mind stílusban közel áll hozzám. Íme!




 Ez pedig az én verzióm.


 Imádom, szeretem az ombre technikát, talán ez az egy, amiben egészen jó vagyok. Ez a kék színvilág szerintem egyszerre télies, de közben üde és a csillámokkal egy kicsit számomra sellős is, valamint nekem felidézi Yndre manikűrjének Elsa-stílusát is.


 Tudom, hogy sokan készítik az ombre manit, hogy egy bizonyos színt használnak alapnak és erre viszik fel a többi árnyalatot, de én picit máshogy szoktam kivitelezni.


 Először is a bőrömre felkentem egy lehúzható latex lakkot, ami jelentősen megkönnyíti az ilyen technikáknál és a nyomdázásnál a tisztogatást.


 Ezután egy fényes papírra, legtöbbször egy magazin borítójára egymásba érő csíkokat húzok a lakkokból, majd egy szivaccsal felveszem a színt.


 A függőleges ütögető mozdulatok mellett, vízszintesen is mozgatom a szivacsot, mert így sokkal szebben egymásba olvadnak a színek és szebb lesz az átmenet. Általában 3 réteg kell a körmömre, hogy teljes legyen a fedés, viszont így sokkal tartósabb a festés, és öt-hét napig fent marad a körmömön.


Remélem, hogy tetszett nektek ez a manikűr, és esetleg a tippjeimet is hasznosnak találtátok. :) Nézzétek meg a többiek munkáit is! ;) 


Megjegyzések

  1. Az első,ami eszembe jutott, hogy olyan jégkirálynős lett. Szuper az átmenet :)

    VálaszTörlés
  2. Annyi szebbnél- szebb kék manikűrt látok mostanság, hogy kezd eléggé megjönni az én kedvem is hozzá. Nagyon szép lett! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen én sem szerettem a kék lakkokat. :D Köszi! :)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett, és köszönöm a tippeket a következő ombre manikűrömhöz :)

    VálaszTörlés
  4. A Frozen jutott eszembe róla mikor az első képet megláttam. Nekem picit télies, viszont nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg Frozen, amit imádok:D
    Profi ezaz ombre! :)

    VálaszTörlés
  6. Milyen jól mutat ez az imádnivaló topper a türkizkék fölött is! :)
    Nagyon tetszik a mani, nekem is a Frozen jutott róla eszembe :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper lett, én már nem is emlékeztem erre a manikűrömre. Jó volt kicsit nosztalgiázni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én sem emlékeztem arra amit Katy tőlem választott! :D

      Törlés
  8. Nagyon szép lett az átmenet, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép manikűr lett, és valóban jégkirálynős. Kíváncsi vagyok, lesz-e még az idén hó, hiszen a március még elhozhatja :-)

    VálaszTörlés
  10. Mesés,tényleg jeges hatása van...nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik, szép jeges hatású lett :) Én is imádom az ombre manikat, nagyon látványos hatást lehet vele elérni!

    VálaszTörlés
  12. Tényleg van egy kis sellős beütése. Nagyon tetszik még mindig a manikűröd! : )

    VálaszTörlés
  13. Olyan szép lett, és milyen jó, hogy egyszerre jégkirálynős és sellős is. Télen-nyáron hordható manikűr, minden évszakban megállja a helyét.
    Nem szoktam átmenetes lakkozást készíteni, pedig gyönyörű manikűröket lehet a technikával alkotni. De annyira macerás :(
    Az Essence lakk még mindig csodás :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)