Weekly Inspiration

A mai világban amiből egyre kevesebb van, az annál értékesebb, de sajnos a legtöbb ember számára ami nem kap hangzatos reklámot, csillogó csomagolást, vagy nincs egy elegáns Instagram fotóba belekomponálva az teljesen háttérbe szorul. 
A kedvesség, amiből egy egészen kevés is elég, hogy valakinek szebbé tegyük a napját. Egy mosoly az idős nénire a buszon, a helyünk átengedése számára, ha kivesszük a fülest és meghallgatjuk a mondanivalóját. lehet, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akivel aznap beszélhet. Kinyitni az ajtót a babakocsis anyuka előtt. Megkérdezni az elveszettnek tűnő idős bácsitól, hogy minden rendben van e, nem szorul e segítségre. Egy kis csokor virág a nagymamának vagy épp egy telefon, ha messze él tőlünk. Néha-néha bevállalni, hogy vigyázol a barátnőd vagy nővéred gyerkőcére, amíg ő elintéz olyan dolgokat, amiket kisgyerekkel nem tud, vagy csak nehézkesen. 
A türelem, ami ebben a rohanó világban egyre ritkább. A gondoskodás, amit nem lehet Facebook likeokkal kiváltani. Ha megosztod egy megkínzott állat fotóját, attól nem leszel igazi állatvédő. Viszont ha néha napján egy kis étellel vagy adománnyal támogatsz egy menhelyet, akkor az már igazi és hasznos segítség. Ahelyett, hogy virágcsokor képét posztolnál a régi barátnőd vagy gimis osztálytársad üzenőfalára, inkább írj neki egy kedves, személyes üdvözletet, amivel felköszöntheted. 
A tisztelet és megbecsülés. Idősek iránt, a természet iránt. Mert mindkettő mulandó és törékeny. 
Ahelyett, hogy azon bosszankodnál, hogy mennyi egzotikus helyre nem juthatsz el, inkább próbáld kiélvezni a lakóhelyed szépségeit. Az éledő természetet, a gyönyörű erdőket és vízpartokat, amikből nálunk rengeteg van. 
És persze a szeretet... ez a legfontosabb.


Imádom ezeket a virágokat. :)


Én a magam részéről végeztem a sötét, télies lakkokkal és manikűrökkel. éljenek a virágok és a pasztellszínek! :)


Kell! *.*


Csodás ez a lila smink!


Nagyon dög!


Gyönyörű!


Imádok mindent ami flamingós. :P


Szépségek!


Ideje beszereznem egy tavaszias telefontokot! :P


Habár a bordó a legtöbbek szerint őszi-téli szín, de én egy ilyen szettben tavasszal is szívesen viselném.


Hangulatos. :)


Felénk rengeteg hóvirág van és már a kertünkben is kinyíltak, mindig pont annyi van, hogy egy csokorra valót tudjak belőle szedni. Ha már az erdőben nem szabad.


Odavagyok ezért a táskáért!


Csodás ez a ház!


Mostanában sokszor készítek ilyen gazdag, színes, laktató vitaminbomba salátákat. Akár önmagukban, akár hús mellé köretnek.


Szerelem első látásra!


Hát ettől kicsit meghaltam annyira gyönyörű!


Imádom az ilyen pólókat, hétköznapokra a legkényelmesebb viselet.


Nagyon tetszenek a színek.


Lenyűgöző ez a kép!


Spring outfit goals!


Alapjáraton nem tetszenek azok a manik amiben kikandikál a csupasz köröm, de ez whao!


Tudom, hogy mindenki az alsóért volt/van oda, de nekem a felső mindig jobban tetszett de mióta megvan belőle az i heart makeup dupe palettám, már a másik is birizgálja a fantáziámat.


Alig várom már, hogy tavaszias szetteket viselhessek. :)


Annyira szép ez a smink és a természetes szemöldök is. :)


Csokis kuglóf! Nyami! :P


Csodás ez a ruha!


Hétfőmentő cukiságáradat! :) 

Képek forrása: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek! ;) 

Hogy telt a hétvégétek? Mik a terveitek február utolsó napjaira? Melyik volt a kedvenc képetek?  

Megjegyzések

  1. A virágos köröm és a bordó kalapos kép a két kedvencem...bár a többi is csodás! :-)

    VálaszTörlés
  2. De cukiii bagoly!
    Pont szemöldökszedés után néztem meg ezt a posztodat, és most nagyon irigylem a nőt a gyönyörű szemöldökével. Az enyém sosem lesz ennyire természetes:(.
    Téli lakkokra már rá se tudok nézni. Rózsaszínt vagy menta színt kennék csak fel most . :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém sem! :-/ Rajtam is rózsaszín van. :D

      Törlés
  3. A fehér csipke ruha is nagyon tetszik, a szemöldök is szép, no de a kiscica és a bagoly mindent visz, imádom őket! :)
    Már nálam sem nagyon játszanak a sötét színek, rajtam is rózsaszín virágok vannak :)
    Annyira várom a tavaszt, éjjel már róla álmodok :D

    VálaszTörlés
  4. Sok blogon megnézem ezeket a képválogatásokat de mindig megállapítom magamban, hogy nálad a legszebbek a képek. Az elején lévő szöveggel pedig egyetértek. Ezekből tényleg egyre kevesebb van a világon. A fiatalok egyre butábbak.

    VálaszTörlés
  5. Az Isten àldjon meg a kezdő sorokèrt. Sajnos nagyon kevès tisztelettudó ember van màr. Règen azèrt tènyleg màs volt ...habàr èn is fiatal vagyok mèg(31),de komolyan mondom 10-15 èv is sokat szàmít az embereknèl a tisztelet megadàsàban!
    A fehèr csipke ruha ,a csempe ès a tàjkèp mindent visz!
    (Marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)