Catrice Blush Artist Paletta Teszt/Vélemény


 Már a tavaszi kívánságlistás bejegyzésben is szerepeltek a Catrice új pirosító palettái, amiből az egyiket, a "030 Rock'n'Rose" nevűt, nemrég be is szereztem a Müllerben, ahol már ki voltak téve a márka újdonságai. A listámon szereplő termékek közül sajnos csak őt tudtam kipipálni, illetve a szemöldökformázó ecsetkéről lemondtam, mert eléggé silány minőségnek tűnt. 
Nézzük tehát, hogy mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket ez a pirosító paletta. 



 A paletta mérete szerintem pont ideális. A pirosítók mérete megfelelő az ecsethez és anélkül nyúlhatunk bele, hogy a másik színekbe is belerondítanánk. A csomagolása a márka klasszikus, átlátszó, műanyag tokja, ami jól záródik. Ezen tulajdonságok miatt, szerintem ideális termék utazáshoz. 
Az ára 1499 Forint ami szerintem nagyon-nagyon korrekt összeg két darab pirosítóért és egy highlighterért.


 Beltéri természetes fényben. 

Már korábban említettem az elgondolásomat, miszerint szuper húzás lenne a Catrice-től, ha piacra dobna egy üres mágneses palettát és ezeket a pirosítókat különállóan, hiszen akkor mi magunk állíthatnánk össze a palettánkat. Mert például a másik két palettából is volt 1-1 szín ami tetszett, de a másik kettő kevésbé és 1 szín miatt nem szívesen venném meg a teljes palettát. Ez csak egy ötlet, de szerintem zseniális és praktikus húzás lenne, plusz abszolút forradalmi hazai (és európai) drogériás szinten.


 A hátoldalon megtaláljuk a fontosabb infókat.


 Beszéljünk egy kicsit a színekről. 
Az első árnyalat egy kicsit barackos lágy arany fényű szatén finisű rózsaszín. 
A középső szín egy élénk, enyhén hideg tónusú, kicsit korallos matt pink. 
A highlighter szín pedig egy ezüst és arany csillámos hideg tónusú halványrózsaszín. Enyhén irizáló hatással.


 Napfényben. 
Ez a paletta szerintem ideális világos bőrhöz, mert vannak benne hidegebb tónusok is és melegebb színek egyaránt. Én például télen, ha egészen világos a bőröm, akkor szívesen viselek hidegebb színeket, de ha tavasszal és nyáron  megfog egy kicsit a nap (ha ha :D) akkor jöhetnek a melegebb színek is.


 Az első szín közelről.


 A középső árnyalat.


 Végül pedig a highlighter.


 Egyetlen húzással, pigmentáltság teszt. Azt kell hogy mondjam, egy nagyon pigmentált pirosítóról és highlighterről van szó. Ezt már sokszor mondtam, hogy én ezt nem tartom feltétlenül a legjobb tulajdonságnak egy pirosító esetében, hiszen mindig könnyebb építeni, mint elvenni belőle. 
Ezért ha valakinek még annyira nincs tapasztalata a pirosító felvitelében, akkor érdemes óvatosan bánni vele.


 Élesben. Ahogy látjátok, a pigmentáltság tényleg szuper, de ujjal swatcholva eléggé foltos, emiatt mindenképpen kell hozzá az ecset, mert azzal gyönyörűen el lehet dolgozni a színeket. Viszont ennél a metódusnál negatívumként meg kell hogy említsem, hogy a matt árnyalat így jelentősen veszít a színéből és bizony építeni kell. Viszont érdemesebb egy lágyabb, kevésbé tömött ecsettel nekiugrani, mert egy tömörebb ecsettel foltos lett a végeredmény. 
A másik két szín szuperül működött, gyönyörűen belesimulnak a bőrbe, a highlighter csodás fényt ad. A tartósságukat tekintve hozzák a Catrice pirosítók szuper színvonalát és 6-8 órát simán kibírnak feltűnő kopás nélkül.


Összegzés: Az ára szerintem verhetetlen hiszen három színt kapunk 1499 Forintért. A csomagolás rendben van, egyszerű, letisztult, abszolút táskabarát. A színek gyönyörűek és pigmentáltak, de a matt színnel egy kicsit trükközni kell. A tartósságukkal sincs probléma. Engem megvett kilóra a Catrice és habár elsőre a másik két színkombó nem jött be, de meg fogom nézni őket újra.

Értékelés: 5/4,5

Fél pontot levonok a matt szín miatt, mert a foltos pirosítónál maximum a friss szemsminkbe belekenődött spirál a bosszantóbb. De egyébként szuper, szóval abszolút érdemes beszerezni akár a Glamour Napokon a Rossmann és Müller kuponokkal. ;)

Próbáltatok már valamit az új Catrice termékek közül? van kedvenc pirosítótok? :)

Megjegyzések

  1. Nem tudom melyiket néztem a drogériában, de annak a tesztere nem győzött meg. Lehet vetek majd még egy pillantást rájuk, kifejezetten erre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik nekem is gyengén szerepelt, de ezt imádom. :)

      Törlés
  2. Másodszorra találkozok vele magyar blogon, és egyre inkább kezdem megkedvelni...vagyis...élőben még nem néztem, de nagyon meggyőzőek a vélemények...
    Az egyetlen hátráltató tényező az, hogy én most Sleek pirosító kollekciót szeretnék építeni magamnak (kinéztem vagy hat árnyalatot, csak sosincsenek egyszerre készleten, én meg nem akarok sok postaköltséget fizetni), és azok a színek sokkal...multifunkcionálisabbak - ha lehet ilyet írni - azok olyan árnyalatok a képek és a vélemények alapján, amiket az év bármely szakaszában szívesen hordanék, és azok nem is foltozódnak (tesztek alapján)...És bár árban a Catrice felett vannak, de annál több pirosítóra biztosan nem lesz szükségem jó sokáig, akkor se ha olcsó...Mondjuk majd ha egyszer leárazzák, és még lesz ebből, biztosan beszerzem, de most még a "gyönyörű, tényleg nagyon gyönyörű, de nekem nem kell" kategóriában van...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Sleek tényleg gyönyörű pirosítókat csinál, nekem a Flamingo van meg de szeretném a Rose Goldot is.

      Törlés
  3. Mostansag kezdtem el felfedezni a pirosítokat, illetve az egesz arc-smink temat. :D Szamomra a smink regen mindig az volt, hogy alapozo, korrektor, hangsulyos szemek. Emnnyi. Sokaig a hetkoznapokon is ugy sminkeltem, hogy a szememet egy szép, néha színes, néha natur fursotre megcsinaltam, de az arcomhoz hozzá sem nyultam - néha alapozot sem tettem fel. Mostanra jottem ra, hogy a füstös szem és a csupasz, pattanásos/piros foltos arc nem nez ki jol együtt :D Szoval igen, kezdek ramenni az arcofrmására, és pirosításra. Most egy MUR palettám van (bronzed euprohira), pirosíto, bronzosito, highliter és 6 szemhéjpúder, számomra elso pirosítónak tökéletes vétel volt. (már csak a a6 szín miatt is, gyakorlatilag lett egy újabb szemhéjpalettám :D). Egyenlore elvagyok ezzel, bar biztos, hogy ezer jobb van nala (mar sok sok helyett lattam pl Sleek pirosítókat), de a nővérem a catrice termekekre eskuszik, koztuk erre is. Ha jol tudom, nem pont ez, de o az elso pillanattól kezdve imádja. Lehet, hogy en is ki fogom probalni - tenyleg nem draga, és amíg csak ismerkedek veluk, nem is erdemes beruhaznom valami hude draga highend cuccba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice és az Essence darabok tökéletesek kezdésnek! ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)