2016. március 28., hétfő

NOTD - Easter Fun


 Sajnos nem volt túl sok időm kreatívkodni az ünnep alatt, mert a szabadidőm nagy részét a főzés és sütés kötötte le. De mindenképpen szerettem volna készíteni egy húsvéti mani, valami színes, vidám tavaszias stílusút. Elő is vettem néhány kedvenc tavaszi lakkomat és ezekkel készült el ez a pöttyös manikűr. :)  Imádom a pöttyös manikűröket, szerintem annyira vidámak és mutatósak, mégis roppant egyszerű őket elkészíteni.
 Most egyszerűen már attól jobb kedvem lesz, ha ránézek a körmeimre és meg is fogadtam, hogy még több ilyen manit kell készítenem. :)


Ezeket a lakkokat használtam a manikűrhöz. 

Ti készítettetek valamilyen Húsvéti manikűrt? :)

6 megjegyzés:

 1. Nagyon jó. :) Kedvem lett nekem is egy pöttyös körömhöz. :D

  VálaszTörlés
 2. Szép és vidám lett! :) Ma nekem is a kezemben volt ez a Rimmel lakk, de aztán végül a NYC Lincoln Square Lavender árnyalatát használtam és ezt dobtam fel egy arany csillámos fedőlakkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztosan nagyon szép lett. Nekem is ki kell próbálnom a lilát arannyal. :P

   Törlés
 3. Juj ez nagyon szeep lett! :) Tetszik, hogy színes, de mégsem olyan feltunoen. Ez az opi lakk valami csodaaa :))

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...