Parfüm Pillanatok: Avon "Silky Soft Musk"


Tavasszal sokan a ruhatáruk felfrissítése mellett egy-egy új illatot is beszereznek. Ezúttal az Avon egyik márciusi újdonságát a Silky Soft Musk nevű parfümöt mutatom be Nektek. 



A parfümök mellett én kedvelem a lágyabb kölniket és eu de toiletteket is. Főleg mert vannak olyan illatok, amik parfümben nekem egy kicsit tömények lennének. A Silky Soft Musk is ilyen. 
Az ára most akciósan 1799Ftés ezért az összegért egy 50ml-es üveget kapunk. 


A kölni egy szép halvány sárgás dobozban érkezik. Maga az üveg nem a legszebb darab, habár megpróbálták egy kicsit feldobni a szirom mintával, de valljuk be eléggé olcsó, szinte gagyi hatást kelt. Ennek ellenére masszív, habár a műanyag kupak nagyon könnyedén lejön, így önmagában nem dobnám be táskába. 

Fás-orientális illatnak írják le, én inkább virágos-édes orientálisnak nevezném. 
Fő illatjegyek: Málna, gyöngyvirág, pézsma. 

Egyértelműen egy tavaszias illat, habár én egy fülledt nyári-kora őszi estére is el tudnám képzelni. Az illatjegyek leírása ellenére, én leginkább egy vaníliás-édes aromát érzek. 
Első fújásra ott bujkál a málna fanyarsága is, majd egy egyértelműen édes, vaníliás-pézsmás aroma bontakozik ki belőle, ami hosszú ideig, körülbelül fél órán át uralja az illatot. 
Egy kicsit később virágos púderessé finomodik, de továbbra is érezni lágyan a vaníliás édességet a háttérben.  

A tartósságát tekintve, bőrön körülbelül 2-3 órán át érződik, de ruhára-hajra fújva még másnap is éreztem. Összességében egy nagyon kellemes tavaszi illat. Korosztályt tekintve szerintem bárki viselheti, aki kedveli az ilyen romantikus édes-púderes illatokat. Ár-érték arányban szerintem korrekt, így ha olcsón szeretnénk egy kellemes parfümöt tavaszra, akkor jó választás lehet. Tucat illatnak sem nevezném és ha nem vagyunk üveg-mániás gyűjtők és el tudunk tekinteni a kevésbé mutatós külsőtől, akkor egy kellemes parfüm-élményben lehet részünk.  


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Próbáltátok már ezt a parfümöt? Inkább edp vagy edt pártiak vagytok? :)

Megjegyzések

  1. Én is megrendeltem ezt az illatot és teljesen beleszerettem, pedig nem vagyok az édes aromák kedvelője. Ez az illat viszont olyan lágy és selymes, amióta meg van zömében ezt használom :) És ahhoz képest, hogy csak kölni, nekem 8 órán keresztül is bírta a strapát, a munkanapom végén is ugyanúgy éreztem, mint reggel, mikor magamra fújtam. Az üvege tényleg nem túl elegáns, de a minta szép, és végülis a belbecs a lényeg ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is szuper illat, mióta nálam van, legtöbbször ezt fújom magamra munkába. :)

      Törlés
  2. Köszönöm a bejegyzést! :) Éppen most gondolkoztam azon, hogy megrendeljem-e, de most már biztosan meg fogom venni. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagy elánnal vettem meg, de jó nagy pofonként ért az illata. Szerintem pedig pont az igazai olcsó kategória, egyszerűen nem tudtam megkedvelni. :( Pedig az AVON parfümöket nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sem a legjobb parfümjük, de 1800 Forintért én nem vártam luxus érzetet. :D

      Törlés
  4. Ebből kaptam illatmintát és azt kell mondanom,hogy egyáltalán nem egy rossz illat és még viszonylag tartós is,de annyira nem varázsolt el,hogy rendelés legyen belőle. Akapvetően az edp az amit szeretek megvenni,de azért ért már olyan meglepetés,hogy az edt tartósabb volt(ezért praktikusabb drogériában venni,mert ott az ember több alkalommal is tesztelni tudja a terméket). :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drogériában nem szeretek parfümöt venni mert sokszor romlott a teszter vagy a parfüm is. Sajnos jártam már úgy, hogy otthon kibontás után láttam meg, hogy romlott a parfüm.

      Törlés
  5. Megszaglasztam, nem rossz nem rossz, de szamomra az igazi Avon parfüm az a Little black dress :D :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a vanília illatát, én is megremdeltem a parfümöt és nekem nagyon nagyon tetszett ☺ igaz félre tettem mikor vége lett a tavasz/nyárnak, mert szerintem ahhoz az évszakhoz illik, de idén ha elkezdődik a jó idő újra használni fogom. ☺ Árban is nagyon jó

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)