NOTD - Mink Muffs


 Az Essie "Mink Muffs" lakkja régóta birizgálta a fantáziámat. Tökéletes taupe barna szín, kevés lilás beütéssel, ami szinte minden fényviszonyban más arcát mutatja meg. Egyszer meleg kakaóbarna, máskor kicsit szürkés, aztán a lila is fel-felbukkan néha. 
Alig vártam, hogy felkenhessem. Bővebben olvashattok róla a teljes bejegyzésben! 



 A Mink Muffs már egy rétegben majdnem teljesen fed, a második réteget csak az apró egyenetlenségek elfedése miatt kentem fel. Gyönyörű fényes, szinte zselés a finise. Ebből a fényességből körülbelül a harmadik napra lényegesen veszít.


 A tartósságát tekintve zseniális. Alap és fedőlakk nélkül is csak az ötödik nap végén pattant le egy kis darab az egyik körmömön. Én imádom a színét, olyan árnyalat, ami egész évben megállja a helyét. Nem nude de nem is harsány, elegáns de mégis van benne egy kis vagányság.


 Számomra ez egy olyan lakk, ami ugyan önmagában is gyönyörű de nekem kell egy kis csillogás, egy kis extra hozzá. Biztosan fogok rá nyomdázni is, de ezúttal az OPI Mariah Carey kollekció "Make Him Mine" árnyalata került fel mellé, amivel szerintem nagyon jól kiegészítik egymást.


 Nagyon megszerettem ezt a kombinációt, és nem is szívesen váltok róla, de van még négy Essie lakk a tarsolyomban, amiket majd meg szeretnék mutatni Nektek. :)


Ti milyen színt vagy manikűrt viseltek most? Próbáltátok már ezt a két lakkot? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép*-* tetszik:3

    Én most épp egy Moyra Gel Look kollekciójából egy rózsaszín darabot viselek a körmeimen és azon töröm épp a buksimat,hogy mivel is dobjam fel:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      A Moyrának olyan szép rózsaszínjei vannak! :)

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik ez a szín és ez a kombináció :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)