Lirene Firming&Lifting karcsúsító és bőrfeszesítő anti-cellulitisz gél Teszt/Vélemény


Nyakunkon a bikiniszezon és sokan csak most kapcsolnak, hogy ideje lenne lépni valamit "beach body" elérése érdekében. Én személy szerint azt vallom, hogy ehhez a legjobb módszeres a tartós életmódváltás és testmozgás, de nyilván vannak olyanok is, akik mindenféle csodakrémektől és bogyóktól, vagy drasztikus fogyókúráktól várják a "megváltást". 
Én magam a feszesítő krémek mellé teszem le a voksomat, szerintem megfelelő táplálkozással és mozgással kiegészítve tényleg látványos eredményt lehet elérni velük. 
Ezúttal egy újdonságot próbáltam ki, a Lirene feszesítő és karcsúsító gélt. Erről olvashattok bővebben a bejegyzésben. 




A gél egy rikító lime zöld flakont kapott, ami már ránézésre is üdítően hat az emberre. A kialakítása praktikus, kézhez álló.
250 ml gél tartalmaz és az ára 2799Ft


Fontosabb tudnivalók a hátoldalon. 
Ígérete szerint rendszeres használat mellett már egy hét után látványos eredményeket tapasztalhatunk. 

Maga a krém egy könnyed, zöldes gél, frissítő citromos-mentolos illattal. 
Kellemesen, hűsít, abszolút jó választás forró nyári napokra. 
Sajnos felkenés után körülbelül 10-15 percig ragacsos érzetű lesz a bőr, de miután teljesen beszívódott, ez az érzés megszűnik és nem marad hátra más, mint a puha, felfrissült bőr. 

Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek nincs látható narancsbőre. Csak akkor látom a kis mélyedéseket, ha összenyomom a bőrt a combomon. Épp ezért ezen a téren nem is vártam szembetűnő változást, így inkább a feszesítő-karcsúsítő hatást figyeltem a használat során. 
Egy hét elteltével én nem láttam szembetűnő változást, de a második hét vége felé, már picit feszesebbnek éreztem a combomat, különösen a térd fölötti részt. 

Én arra a következtetésre jutottam, hogy ha önmagában nem is, de rendszeres sportolással kiegészítve akár egy hónap alatt is feszesebbek karcsúbbak lehetünk a gél használatával, feltéve, ha tényleg minden nap használjuk és nem csak hetente 1-2 alkalommal.


Összegzés: A sport és helyes táplálkozás hatását nem tudjuk kiváltani a termékkel, de az aktív életmód remek kiegészítője lehet, illetve azoknak is érdemes beszerezni, akik csak most vágnak bele a bikini alak megszerzésébe. A látványos narancsbőrre gyakorolt hatásáról nem tudok nyilatkozni, de én azt tapasztaltam, hogy két hét használat után a bőröm feszesebb és tónusosabb lett.

Értékelés: 5/3

A ragacsos érzés miatt levonok egy pontot, illetve az egy hét alatti eredmény sem valósult meg. Egyébként kellemes, frissítő termék, nyárra tökéletes.

*A terméket a Takemeshop-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményemet.  

Ti próbáltátok már a Lirene termékeit? Használtok valamilyen bőrfeszesítő terméket? :) 

Megjegyzések