2016. június 20., hétfő

Catrice Kifutó Termékek 2016 Nyár

Lassan a nyár közepéhez érünk, így sorban érkeznek a Catrice és Essence kifutó és érkező termékek listája. Én elsőként azokat a termékeket szeretném megmutatni Nektek, amik a Catrice szortimentjéből fognak távozni. Időpontot még sajnos nem tudok mondani, hogy mikor kezdődik a kifuttatás, de ha lesz infóm, akkor a blog Facebook oldalán mindenképpen megosztom majd veletek.
 Nézzük is sorban, mely termékektől kell búcsúznunk. :) (A képekre kattintva nagy méretben is megnézhetitek azokat!)


A hatos paletták közül három is távozik. Nem érzek késztetést, hogy lecsapjak rájuk, de egy Liquid Metal monot azért beszereznék. :)


Nagyon sok alapozó és korrektor is kifutó lesz, így ha valaki jó áron szeretne betárazni belőlük, akkor érdemes lecsapni rájuk, mert általában hamar elfogynak a világosabb árnyalatok.


A folyékony rúzsok és a rúzsok közül 1-2 darabot biztosan beszerzek majd. :)


A lakkok közül is jónéhány olyan szín van, amivel már régóta szemezgettem. 1-2 szép nude színt mindenképp betárazok majd. :) 

Ezek voltak tehát a kifutó termékek. :) Hamarosan az újdonságokat is megmutat majd. 

Van olyan termék amit nagyon sajnáltok, hogy kivonják a forgalomból? Mi az amit be szeretnétek szerezni majd? :)

5 megjegyzés:

 1. Engem is csak a Liquid Metal monók érdekelnek ezek közül, mert már régóta nézegetem őket. Remélem, sikerül kedvezményesen beszerezni 1-2 színt :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én régóta ki akarom próbálni őket, habár a paletták mellett nem biztos, hogy ki is használnám, de ennyi pénzért egye fene. :D

   Törlés
 2. Pont azt a szemöldök vaxot használom.
  Ember tervez, isten végez. Majd meglátom mi lesz a boltokban, mikor én is ott leszek. Égető szükségem nincs semmire, így sírni nem fogok, ha nem kapok valamit.

  VálaszTörlés
 3. persze, hogy megint full üres állvány fogadott :((((( nem hiszem el, hogy minden ilyenről lemaradok! pedig mindig figyelem a blogokat, hogy mikor teszik ki, mik lesznek a kifutók, mindig írok is listát, hogy mit szeretnék beszerezni, és mire eljutok egy drogériába, már üres az állvány!! :( sajna nem tehetem meg, hogy naponta elnézzek.. annyira bosszantó ;(

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...