NOTD - Emerald City


Első látásra beleszerettem az Avon Gel Shine vonal egyik új színébe, ami az Emerald City nevet kapta. Pont az a zöld árnyalat, amire évek óta vágytam. Nézzük hogy teljesített élesben. :) 


A Gel Shine lakkokhoz nem szükséges lámpa és alap vagy fedőlakk sem kell. Fénye és hosszan tartó manikűrt ígér, valamint azt, hogy erősíti és ápolja a körmöket.


A kupakkal és az ecsettel még mindig nem vagyok kibékülve, egyszerűen nem áll kézre és az ecsettel valahogy nehezen tudok szépen festeni és úgy érzékeltem, hogy túl sok festéket vesz fel. 
A lakk állaga sűrűbb a megszokottnál és gyorsan kell dolgozni vele, mert viszonylag hamar szárad. 
Már egy rétegben tökéletesen fed, de az első réteg nekem eléggé egyenetlen lett, ezért kentem rá egy másodikat is. 

Így már nehezebben száradt, de megérte várni rá, mert tükörfényes, gyönyörű finist adott. A szín egy álom, szinte minden fényviszonyban más arcát mutatja, hol kékesebb, hol zöldesebb.


A tartósságát tekintve nekem a 3. nap végén kezdett lepattogni, de hozzá kell tennem, hogy sokat kertészkedem és hiába viselek kesztyűt, a legtöbb lakk így sem bírja 1-2 napnál tovább. 
De most jön a fekete leves. lemosáskor borzasztóan összefogta a bőrömet és a körmöm is zöld maradt utána, hiába töröltem át többször. Emiatt szerintem érdemes lehúzható alaplakkal felkenni. 
Engem nagyon elszomorított, hogy összefogta a bőröm és a körmöm, mert szívem szerint csak ezt a színt viselném most.


Összességében elégedett vagyok vele. A fedése csodálatos, az állaga nekem kicsit sűrű, de nem menthetetlen, csak gyorsan kell vele dolgozni és a tartósságára sem lehet panaszom. Beszerzek hozzá egy lehúzható alaplakkot. :)


A lányok asszisztáltak a fotózáshoz. :D

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti próbáltátok már az Avon Gel Shine lakkokat? Esetleg ezt a színt? Mik a tapasztalataitok? :)

Megjegyzések

  1. Azt hiszem nagyon hasonlóm van a Maybelline-től és imádom. A lemosása annak is kész rémálom. Mindig igyekszem egy húzással leszedni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)