Schwarzkopf Essence Ultime Termákcsalád Száraz-Sérült Hajra Teszt/Vélemény


 Pár hónapja a Henkel blogger dobozában kaptam ezeket a termékeket, amiket azóta használok, így mostanra azt hiszem kellően kitapasztaltam őket, hogy bemutathassam Nektek a termékcsaládot. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy nekem mennyire váltak be, olvassátok el a teljes bejegyzést! 




 Kezdjük a külsőségekkel. A csomagolás gyönyörű és elegáns, nagyon tetszik ez a rózsaarany szín. A sampon klasszikus flakont kapott, a kondicionáló pedig spray kiszerelést, míg a szérum pumpás adagolót. Mindegyikkel könnyű adagolni a terméket, a spray egyenletesen permetez.


 "A borostyán kivonatot és olajat tartalmazó formula belülről javítja a haj szerkezetét, így csökkentve a hajtöredezés okozta hajvesztést." 

A sampon (250 ml) állaga krémes, kellően folyékony, ami nagyban segíti a felvitelt. Jól habzik és egészen kevés is elég belőle. Az illata nagyon-nagyon finom és sokáig megmarad a hajon. Annyira kellemes, hogy én simán hordanám magamon parfümben is. Használata után a hajam puha és könnyen kezelhető lett.

A hajkondicionáló spray (200 ml) illata is nagyon kellemes. Nem hagy ragacsos érzetet és nem nehezíti el a hajszálakat, pedig nekem nagyon vékonyszálú hajam van. A hajam puha és könnyen kifésülhető lett tőle. 

A szérum (100 ml) állaga kellemes és nem ragacsos, de érdemes az ajánlottnál kisebb mennyiséggel kezdeni a felvitelt, mert én azt tapasztaltam, hogy a vékony szálú hajamat egy kissé elnehezítette, pedig csak a hajvégekre tettem belőle. Ennek kevésbé intenzív az illata, mint a másik két terméknek. 

Összességében elégedett vagyok ezzel a termékcsaláddal, habár nem gondolnám, hogy egy nagyon sérült, töredezett hajat rendbe tudna tenni, arra legtöbbször csak egy hajvágás jelent megoldást. 
De a hajam puha, ápolt és fényes lett tőle és megkockáztatom, hogy kevésbé hullik, mint mielőtt elkezdtem volna használni ezeket a termékeket. Plusz érv a termékcsalád mellett az illata, ami tényleg nagyon kellemes.


Összegzés: Egy nagyon kellemes illatú és állagú termékcsalád a Schwarzkoptól, ami nekem teljesen bevált. Az illata különösen kellemes és tartós. Szerintem egy minimálisan sérült, kissé száraz hajon nagyon jól működhet, de megkockáztatom, hogy a termékcsalád többi tagját is bevetve ez a hatás fokozható lenne. Pozitívumként észrevettem, hogy kevésbé hullik a hajam. A szérummal érdemes óvatosan bánni, a kevesebb több alapon, mert hajlamos elnehezíteni a hajszálakat.

Értékelés: 5/4

Csodát nyilván nem tesz, de puhává és fényessé teszi a hajat és segít csökkenteni a hajhullást. Plusz pont jár a szép csomagolásért és a kellemes-tartós illatért.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti próbáltátok már ezt a termékcsaládot? Mik a tapasztalataitok vele?  

 



Megjegyzések

  1. Még csak a hajvégápolót használtam. Az nagyon bejövős így biztosan megveszem majd a többit is! (:

    VálaszTörlés
  2. De szépek lettek a képek ezzel a kendővel! Nálam most másik sampon van soron, de az illata miatt amúgy is parkolópályára teszem a nyárra a teszt megírása után, úgyhogy utána előveszem ezt a termékcsaládot. Köszönöm a tesztet :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)