Essence "Blogger's beauty Secrets" Trendkiadás


 A Müllerben már kapható ez a kollekció, de ha valaki esetleg lecsúszna róla, akkor sem kell szomorkodni, hiszen a paletták bekerülnek az állandó szortimentbe is. Ezt a limitált kiadást az Essence négy bloggerrel közösen alkotta meg. Két német, egy angol és egy holland beauty blogger tervezett a márkának egy-egy palettát és lakkot. Nekem nagyon szimpatikus ez a kezdeményezés és szerintem a későbbiekben is csinálhatnának ilyen trendkiadásokat, biztosan sokkal egyedibb, ötletesebb kollekciók születnének ezáltal. Nézzük mit találunk a trendkiadásban. (A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetitek őket!)


 A német Palmira egy Vintage Rose nevű szemhéjfesték palettát álmodott meg.


 Dfashion - Diana egy Touch up, azaz smink igazító szettet talált ki, amiben ápolóbalzsam, pirosítók és szemhéjpúderek is találhatóak.


 Serena Highlighter és bronzosító palettájának már a csomagolása is mesés. Két szemhéjfesték is található benne. Bevallom engem csak a csomagolás fogott meg, de az nagyon.


 Mary egy szemhéjpúder és szemöldök palettát tervezett, amiben kétvégű szemöldökformázó ecset is van.


  "Be Happy + Smile!"; "Hello Beautiful!"; "Shine Bright"; "All Eyes On Me" A lakkok is nagyon tetszetősek, a két középsőre le akarok csapni. :)


Végezetül pedig egy cuki kis neszesszer is került a kollekcióba. 

Szerintem ez egy nagyon jól sikerült kollekció és annak külön örülök, hogy a paletták az állandó termékek közé is bekerülnek. Én szívesen láttam volna még esetleg 1-1 rúzst is a lányok által megálmodva, de remélem a későbbiekben ilyen kollekció is lesz, biztosan annak is nagy sikere lenne. :) 

Ti mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? beszereztetek már belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. A paletták nekem is tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. Ma pont egy Rossmannba jártam, ahol pakoltak ki valami gyümis trendkiadást is! Cuki dinnye alakú fésű, alma alakú szájfény.. :P Ha esetleg valaki nem tudná, ilyen is van! :)
    Bár engem néha összezavar, hogy egyszerre 5 trendkiadás van.. :D
    Ebből a blogosból még csak az üres display-t láttam egyenlőre :D A paletták érdekelnének csak, a többit nem is siratom annyira :P

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Becsben mar lattam ezeket a palettakat elozo heten, engem eloben nem fogtak meg annyira es az Essence termekek nem a pigmentaltsagrol hiresek. Eloben meg a Vintag Rose, ami valahogy kinez, de nem teszteltem oket. Itt nem is kapkodjak el oket olyan gyorsan... ha az ember belegondol, hogy a trendkiadasok arabol (tobb db utan persze) vehet egy minosegi palettat, akkor mar nem is olyan vonzo a gondolat, hogy vegyen az ember egy sokadik Essence sminktermeket.

    VálaszTörlés
  4. Háááát, engem ez sem vette le a lábamról :/

    VálaszTörlés
  5. A lakkok érdekelnek azt hiszem, a kéket biztosan beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  6. Én Serena palettáját szeretném majd. :))

    VálaszTörlés
  7. A paletták közül nehéz választani, szívem szerint mindent beszerezném :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)