Essence Kifutó Termékek 2016 Nyár

A mai napon kezdődik az essence termékek kifuttatása a Müller és Auchan üzletekben, majd augusztus elejétől a DM, utána pedig a Rossmann polcain is akciósan találjátok meg a listán szereplő termékeket. 
Érdemes lesz körülnézni, mert sok szuper termék távozik a szortimentből. 
A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetitek azokat! 


 A Soft Metals kollekció teljes egészében eltűnik.


 A Nude szemhéjpúderek is megszűnnek. Innét érdemes beszerezni a My Favourite Tauping árnyalatot, ami tökéletes arckontúr szín.


 Egy négyes és nyolcas paletta is kifutó lesz.


 A "How to make...2 paletták közül négy megszűnik. A szemöldökformázóra és a mattra érdemes lecsapni, ezek szuper minőségűek.


 A Gel szemceruzák is megszűnnek.


 Még két zöld szemceruza ami eltűnik a displayről.


 Megszűnő tusok és spirálok.


 A tégelyes alapozók, a kontúr púderek és a krémes highlighter és pirosító termékek is megszűnnek.


 Megszűnnek a Soft&Natural alapozók is.


 Kifutó púderek és bronzosítók.


 A Silky Touch vonal is megszűnik a pirosítókból.


 Kifutó ajakceruzák.


 Az ajakápolók közül négyet vonnak ki.


 A nude rúzsok is elköszönnek.


 A matt rúzsok közül ők lesznek akciósak.


 A Sheer&Shine rúzsok közül három szűnik meg.


 Az XXXL vonal megszűnő árnyalatai.


 A folyékony rúzsokat is kivonják a forgalomból.


 Kifutó körömápolók.


 Még néhány körömápoló termék, amik megszűnnek.


 Kifutó lakkok.


 Ők is megszűnnek.




 A körömmatricák is megszűnnek.


Akciós lesz ez az ecsettartó is. 

Sok szuper termék eltűnik a polcokról, így érdemes betárazni belőlük a Silky Touch pirosítókból, a matt rúzsokból, és a Gel lakkokból én is be szeretnék szerezni néhányat. :) 

Ti kinéztetek valamit a megszűnő termékek közül? :) 

Megjegyzések

  1. Úgy igazából nem fogott meg semmise , egyedül a 03 come naturally rúzst sajnálom , mert az imádtam , az USNH-ből biztosan beszerzek majd egyet mert 800 FT helyett 350-ért jó vétel , de már nem hoznak lázba a kifutó termékek , hiszen nem véletlenül szűnnek vagy alakulnak át , így feleslegesnek látom , hogy megvegyek olyan dolgokat , amiket nem fogok használni , természetesen nem azt mondom , hogy mindegyik rossz , de azért van köztük. A FT árnyalatot sokan mondják , hogy jó kontúrhoz , így biztosan megnézem majd azt is :)

    VálaszTörlés
  2. Tegnap kezdődött, én 4kor.voltam nulletben és üres volt kb... :D elkepesuto, h szinte pár óra alatt mennyite elkapkodnak mindent

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam télen vele , szerintem nem elkapkodják, hanem ki sem teszik. Télen délben voltam hétköznap amikor az emberek 90%-a iskolába van / dolgozik. És szó szerint üres volt az egész állvány .. Az fordult meg a fejemben , hogy ki sem teszik hanem az eladók elviszik vagy megveszik . Lehet ez csak az én hülyeségem , de lehet hogy nem.

      Törlés
    2. Ja és azt hozzátenném , hogy 1.nap voltam.

      Törlés
    3. Én csak azon lepődtem meg, hogy például a Catrice állványon a fele termék le sem volt akciózva.

      Törlés
  3. Ma volt valaki valamit venni Budapesten? Sikerrel jártatok?

    VálaszTörlés
  4. Nekem is az a sanda gyanúm, hogy mivel az ottani dolgozok x idővel (1-2 hét?) megkapják előre a listát, lehet, hogy maguknak/rokonoknak elpakolnak belőle.. Én sem tudom elképzelni azt, hogy néhány óra alatt lefosztanak egy állványt! értem én, hogy kihagyhatatlan akció egy 2300 Ft-os boxot megvenni 350 Ft-ért, de szinte egy délelőtt alatt? Általában délelőtt az idősebbek járnak drogériákba, illetve azok, akik pl. szabin vannak, vagy délutánra mennek dolgozni, de még ők sincsenek annyian, hogy kiüresedjen az állvány. Arról nem is beszélve, hogy sok sok nő van, aki a közelébe sem megy egy Rossmannban a smink állványnak, csak a tisztítószereknek, baba cuccoknak, stb. :D Nekem is furcsa, eddig azt hittem, túl lassú vagyok, de nem ez az első hely, ahol olvasom, hogy néhány óra után üres állvány fogadja a vásárlókat.

    VálaszTörlés
  5. Előző vagyok, hozzám a legközelebbi Müller Esztergomban van, és az már üres volt ma! :D (A másik, nem gonoszságból, de mifelénk a Müllerben a vásárlók 90%-a külföldi (szlovák, szlovákiai magyar) gazdag, és inkább a Chanel meg Dior cuccokal foglalkoznak, nem 'alacsonyodnak' le az Essence szintre, így szintén furcsállom. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én jelenleg kint tartózkodom Hollandiába , így a barátomat kértem meg tegnap este hogy menjen el ma a Müllerbe , listát adtam neki , hogy mit szeretnék. Ma elment délelőtt mert szabin volt , és 1 db körömlakk volt összesen.. biztos hogy van benne valami rafkó , és elteszik , megveszik aztán elajándékozzák , esetleg gyereknek odaadják.. na mindegy , ez van mindig ilyenkor.:D

      Törlés
  6. Most laton a sok elgepelest, elnezest. :D Felhabrto ha tenyleg elteszik a vasarlok elol a termeket, elvegre allitolag ok vannak ertumk! :D

    VálaszTörlés
  7. A Catrice állványt szerintem az első, nagyon max. a 2. napon néztem a Müllerben, és akkor már az is full üres volt, egy darab akciós termék nem volt ki -ilyen meg szimplán nincs. Most már az Essence-szel meg sem próbálkozom -nem lehet valahogy írni a gyártónak, hogy valami nem stimmel? Akkor inkább meg se hírdessék a kifutó termékeket, ha sosem lehet belőlük venni egy darabot sem, mert elrakják...

    VálaszTörlés
  8. A Catrice nekem dettó, majdnem 1 hónapja láttam egy Müllerben üresen, el is csodálkoztam, hogy jééé már kifuttatások vannak... :D Aztán a múltkor láttam a face-n és több blogon is, hogy a Rossmannban is van, és kb 2 nappal később mentem, és már csak 1-2 applikátor volt, meg néhány szájfény és ennyi... Amúgy szerintem is ez ellen valamit tenni kéne, de szerintem nem tudnánk mit. Még ha írnánk is a gyártónak, akkor is, ők nem tudják ellenőrizni, hogy a dolgozók idő előtt tesznek-e el dolgokat.. És ilyen extrém drasztikus dolgokat pedig nem fognak csinálni, hogy minden üzletbe küldjenek ki ellenőrizni valakit. :DD Bár esküszöm az lenne a legjobb...

    VálaszTörlés
  9. Sajnos valóban elfogy minden néhány óra alatt...
    Párszor az akció 2. vagy 3. napján mentem és sehol semmi nem volt, csak lefosztott állványok: tavaly óta ugyanúgy nyitásra megyek az 1. napon, mint a Glamour napokon,így nem ér meglepetés. A szemöldökös boxot kivéve mindenből volt a Müllerben, igaz, csak néhány darab.

    VálaszTörlés
  10. allitolag holnap kezdodik a dm-ben es szombaton a rossmannokban! :D aki tud, menjen oda meg nyitasra, hatha. en egalabbis holnap pont otthon vagyok delelott es elmegyek, ha nyitas utan fel oraval is le lesz fosztva, akkor vegem van:DD

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)