Avon Shine Burst Ajakrúzsok: My Lips But Better


 Hamarosan itt a szeptember és ilyen sokan ülnek iskolapadba. Tinédzserként nekem is problémát okozott, hogy milyen rúzst és körömlakkot kenhetek fel az iskolába, illetve most is adódnak olyan alkalmak a munkámban, amikor jól jön egy-két jolly joker darab, ami visszafogott ugyan, de mégis ad egy kis extrát, amolyan "my lips but better" effektet. 
Az Avon nyáron rukkolt elő a Shine Burst rúzsokkal, amik 15 árnyalatban kaphatóak. Ezek közül két olyan színről olvashattok a bejegyzésben, amik tökéletesek, ha visszafogott, szinte észrevétlen ajakszínt kerestek akár iskolába, akár munkába. 



 A Shine Burst rúzsoknak nem csak a csomagolása gyönyörű, a belső is legalább olyan szuper, mert tartalmaz többek között kókuszolajat és gránátalma kivonatot, amikkel ápolja is az ajkakat, amire a lassan beköszöntő őszi időben mindig szükség van.


 A vékony, kecses rúzsok metálos csomagolása igazán trendi és az árnyalatoktól függően lehet rose gold, pink, lila és narancs színű. 

A két árnyalat, amin én kipróbáltam a Calypso és a Rose. Nagyon hasonlóak, egy egészen pici eltérés van köztük. 
A csomagolásuk abszolút táskabarát, nagyon jól záródnak.


 Calypso. Egy barnás tónusú nude árnyalat.


 Rose. Ez a nevéből adódóan egy rózsaszínesebb nude.


 Calypso és Rose. 
Mindkettő fényes szín. Habár a márka szerint magas fedésűek, én mégis inkább a sheer kategóriába sorolnám, hiszen nem fednek teljesen. 
Az illatok kellemes, lágyan gyümölcsös, de felvitelkor ez már nem érződik.


 Az állaguk krémes, de egyáltalán nem ragad, nagyon kényelmes viselet az ajkakon.


 Calypso és Rose.


 Sajnos élesben nem tudom megmutatni őket, de igyekszem majd kiegészíteni a bejegyzést ilyen fotóval is, de a megfázásnak hála a szám borzalmas állapotban van. 

A két szín nagyon hasonlít és rajtam szinte észrevétlenek, de mégis adnak egy kis extrát. Nagyon fényesek, szinte szájfényszerűek. A tartósságukat tekintve viszont picit csalódnom kellett mert sajnos már az első ivás után újra kellett kennem. Nem tudom, hogy evés-ivás nélkül mennyit bírnak, mert én elég sok vizet iszom, de egyértelműen nem az az ajaktermék, amivel végig lehet vinni egy munkanapot, vagy tanítási napot. 
A hétköznapokon kívül szerintem egy feltűnő füstös szemsminket is remekül kiegészítenek valamilyen bulisabb alkalomra, és én simán ajánlanám őket randira is. 


Összegzés: Szerintem szuper darabok és habár nem valami tartósak, én mégis nagyon tudom ajánlani őket, mert könnyedén újrakenhetőek és az áruk is nagyon kedvező. Ha valaki egy szuper hétköznapi ajakszínt keres, ami bármilyen smink mellett megállja a helyét, akkor őket ajánlanám. Ráadásul az ápolóló összetevők miatt őszre és télre is ideálisak.

Értékelés: 5/4

A gyenge tartóssága miatt levonok egy pontot. Egyébként minden rendben van. Külső, praktikusság, állag és felvitel is.

*A rúzsokat tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti próbáltátok már a Shine Burst rúzsokat?

Megjegyzések

  1. Úúú, nagyon szépek, már bánom, hogy nem próbáltam ki őket...

    VálaszTörlés
  2. Pontosan ilyen színeket szoktam hétköznapokon, munkában viselni, nagyon kellemesek. Mivel nálam a tartósság is számít ezért azt hiszem nem fogok elcsábulni rájuk, de a bejegyzés nagyon jó volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Neked szinte minden szín jól áll szerintem. :)

      Törlés
  3. Nem..:(
    Szemeztem velük, legszívesebben a fél kollekciót felvásároltam volna, de általában az erősebb (teljesebb fedésű) rúzsokat kedvelem, és sok rúzsom van amúgy is, így lebeszéltem róla magam. A képet tekintve nem baj, viszont minőségre nagyon ígéretesnek tűnnek. :)

    És jobbulást! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)