Kókuszillatú ápolás az Inecto Naturals termékekkel


 "Jobb adni, mint kapni." Hm... nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindkettőt szeretek. Azt pedig különösen szeretem, hogy ha a vásárlásommal jól célt tudok támogatni. A hónap végéig minden megvásárolt Inecto termék után 7 Forinttal támogatjuk a Noé Állatotthont. 
Számomra különösen szimpatikus ez a kedvezményezés, hiszen korábban én magam is önkénteskedtem állatmenhelyen és ha tehetem, segítek a rászoruló, bajba jutott állatokon. Épp két hete fogadtunk be egy kiscicát és tavasszal került a családba Balu kutyusunk egy helyi állatmenhelyről. 
Az Inecto márka nem ismeretlen a számomra hiszen használtam már a kókuszos termékcsalád samponját és balzsamját, amiket azóta már újra is vásároltam, mert nagyon beváltak. 
Ezúttal a testápolót és a hajápoló olajat szeretném nektek bemutatni ebben a bejegyzésben. :) 




 Nagyon szeretem az Inecto termékek csomagolását és designját, szerintem nagyon modern, mutatós és praktikus. Testápolóból egyébként is a tubusos változatot kedvelem a flakonnal szemben, hajápoló olajok esetében pedig a pumpás megoldás a legpraktikusabb számomra.


 A testápoló állaga könnyed, mégis krémes és gyorsan beszívódik. Ideális választás a melegebb időben, de nekem késő őszig megfelel ez a mennyiségű ápolás és egyébként sem szeretem a nehéz, zsíros testápolókat. Az illata valami fantasztikusan édeskés kókuszos és sokáig megmarad a bőrömön. 

A hajápoló olajat törülközőszáraz hajra szoktam tenni. Nekem bőven elég 2-3 pumpálásnyi mennyiség belőle. Az illata ennek is nagyon kellemes, kókuszos. Az állaga inkább géles, picit ragacsos, de gyorsan beszívódik és nem nehezíti el még az én vékony szálú hajamat sem. 
Puhává és fényessé teszi a hajamat.


Összegzés: Ezekkel a termékekkel is nagyon meg vagyok elégedve és biztos vagyok benne, hogy a sampon és a balzsam után ezeket is újra fogom vásárolni majd. Ha valaki kedveli a kókuszillatú bőr és hajápolási termékeket, akkor szívből ajánlom ezt a márkát. A testápolót inkább azoknak javasolnám, akiknek nem extrém száraz a bőre, mert egy könnyebb, inkább mindennapos használatra kalibrált bőrápoló és egy szárazabb bőrre lehet, hogy kevés lenne. A hajápoló olaj nekem nagyon bevált a szőkített hajamra és strandolás után is szívesen használtam. 

Értékelés: 5/5 

Én nem találtam hibát a termékekben, mind külsőre mind belsőre szuperek és az áruk is igazán kedvező. Az pedig, hogy a megvásárlásukkal segíthetünk a rászoruló négylábúakon, külön plusz pont nálam. :) 

Az Inecto termékeket megvásárolhatjátok a DM, Rossmann, Auchan és Tesco üzletekben, valamint a Takeme Shop webshopban.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.  

 Ti próbáltátok már az Inecto Naturals márka termékeit? :)


Megjegyzések

  1. Szia! Most vettem a második inecto termékem és IMÁDOM! Először a kókuszos kézkrémet szerztem be aztán most a balzsamot,hamarosan lesz is poszt róla mert nagyon megszerettem. Egyébént a márka is szimpatikus mert vega vagyok! Segítsük az állatokat ahol lehet!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)