Weekly Inspiration

Furcsa érzés ez az augusztus. Olyan, mintha a nyár vasárnapja lenne. Körül lengi egy kicsit baljós légkör. Az ősz közeledtét jelzi a hűvös estékben és a hosszú útra készülő fecskék is megéneklik a szeptembert a villanydrótokon gyülekezve. A csupasz tarlókra hamar leszáll az alkony és a hajnal párafoltokat lehel a mezőkre. 
Az idei augusztus a tavalyi árnyéka volt. A gondolat, hogy egy év telt el, sötét felhőként kísért egész hónapban addig a napig. Féltem tőle. Milyen érzés lesz? Végigjártam a hosszú utat a bénító gyásztól, a fájdalmas belenyugvásig. Sírtam és mosolyogtam emlékeken. Azt kívántam bár itt lenne még. Hálás voltam azért a majdnem 17 évét amit együtt töltöttünk. Számoltam napokat, heteket, hónapokat, aztán mire észbe kaptam, már egy év eltelt. Azt mondják az idő segít és van benne igazság, de azt is tudom, hogy a hiánya örökké megmarad. Egy nap talán majd lesz másik kutyám és tudom, hogy őt is nagyon fogom szeretni. De Dexter mindig csak egy lesz, őt senki sem pótolhatja és ez így van jól. 
Hazudnék ha azt mondanám, hogy jól voltam ebben a pár hétben. A hónap első fele munkával telt, utána pedig próbáltam egy kicsit lazítani, egy kicsit feltöltődni, hogy az őszt újult erővel kezdhessem meg itt is. 
Ebben sokat segítettek a barátok és szuper hétvége amit a barátnőmmel töltöttem, akivel sajnos ritkán van alkalmunk találkozni, de most négy napra meglátogatott és rengeteget nevettünk és nosztalgiáztunk. 
Új taggal bővült a családunk is, mert találtunk egy kiscicát. Ez is egy ígéret volt Dexternek, a sok közül, hogy sosem megyek el rászoruló, bajba jutott állat mellett. Így jött velünk haza Eperke a kabátomba burkolva. Bolhásan, taknyosan, félszeműen, reszketve, a frászt hozva a két  meglévő cicahercegnőre. 
Eperkéről időközben kiderült hogy Bucky, egy alaposan anatómiai vizsgálatot követően és köszöni szépen jól van. Növöget és gyógyulgat és már a nővérkéi is megszerették. Együtt lábadoztunk az elmúlt napokban, mert szolidaritásból én is lebetegedtem és a hét végére már remekül tudtam imitálni Darth Vader légzését és egy ötven éves alkesz, azbesztgyári munkás köhögését a tüdőbaj végső stádiumában. 
A nyár lassan véget ér és egyre több ötlet gyűlik az őszre a kis ötletelős füzetemben. Azért bízom még egy hosszú indiánnyárban, de tudom, hogy hamarosan az ősz is elbűvöl majd a szépségeivel. :) 
Jöjjön tehát a nyár utolsó inspirációs válogatása! Fogadjátok szeretettel!



Indiánnyár-hercegnő.


Gyönyörűségek.


A matt csodaszép, de egy pici csillogás sosem árt.


Ecsetpornó.


Egyszerű de nagyszerű.


Rose gold csoda.


Kanapészerelem.


Habár most rövidebb hajam van, még mindig imádom a csodás, hosszú oldalfonatokat.


Álomház.


Van egyfajta fétisem a pedáns rendben tartott gardróbokkal. :D


Étcsoki és bögyigyümi... nyami! :P


Csini!


Az a csillár és a tükör! *.*


Lassan vége a rövidnacis időnek. Hüpp hüpp!


Lustálkodós napok reggelije.


Ezen annyit nevettem. :D


Ha indiánynyár akkor maxiszoknya!


Ezzel a kilátással gyorsan megbarátkoznék! :D


Pirosítók az év minden időszakára.


Indiánnyár manikűr.


Egy kis diy ötlet a hozzám hasonló nyár imádóknak.


Hiányozni fognak a nyári képek, de az az igazság, hogy az őszi-téli válogatások a kedvenceim. :)


Szőnyeg és lámpa szerelem.


Imádom a fügés salátákat.


Csak ez a medence lesz, ezzel a kilátással! Köszi!


Mesés ez a paletta.


Aki azt mondta, hogy a fekete uncsi, az nyilván nem látta ezt a szettet.


Szexi füstös, avagy egy örök klasszikus.


Hangulatos.


Kora ősz a tóparton. Ezt az időszakot várom. Almaillat a levegőben. A nap melegen süt, de azért kell egy kardigán. Tábortűz és őszruhára váró természet.


Ruha szerelem.


A mi kicsi Bucky Barnes cicánk is körülbelül ekkorka lehet. Hófehér, a fején barna foltokkal és a farkincája fekete-fehér. És imádja a pocaksimit. :) 

Fotók: Pinterest/Tumblr

Szép hetet és kellemes szeptembert kívánok Nektek! :) 

Meséljetek, kivel mi történt amíg távol voltam! Hogy telt a nyár utolsó hónapja? Melyik volt a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Augusztus elején még nyaralás volt, aztán azóta dolgozom, aztán egy hét múlva meg már suli is :( Szóval eléggé nyárvégi blues, a cicás képek jót tettek a lelkemnek így hétfőn :)

    VálaszTörlés
  2. A nyár utolsó hónapja is munkával telt... :( :)
    Az első képnél, a fekete füstös szemfestés (az alakváltók szemei jutottak eszembe, amikor átváltozás előtt vannak), és a kora ősz a tóparton képeknél időztem el a legtöbbet. Az a kiscica pedig nagyon édes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen filmben vagy sorozatban vannak ezek az alakváltók? :)

      Törlés
    2. Elsősorban a saját fantáziámban, de a Vámpírnaplók sorozatban is kicsit hasonlóan volt a szemük kifestve. :)

      Törlés
  3. Mondjuk azt a kanapét állandóan takarítani kell, szerintem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Három macskánk van, csak a plafont nem kell takarítani állandóan. :D

      Törlés
  4. Kora ősz és pirosítók!!! *-*

    Amúgy ez olyan szomorú...Én most két hónap (kereken két hónap, napra pontosan két hónap) különbséggel ástam el két kisállatomat is...utóbbinak mondjuk esélye se volt az életre szerintem se (ő jött "pótolni" az előzőt - esélye nem volt és teljesen más volt, de két hét alatt annyira megszerettem), de az orvos azt mondta, hogy bírni fogja - hát tévedett...pedig mindent megtettünk érte...átrendeztük az egész ketrecet csomó pénzt elvertünk a vitaminra meg gyógyszerre neki...és még ivarérett se volt, mikor elpusztult. Mint mondtam, olyan szomorú ez...szóval tökéletesen átérzem Dextert, és nagyon sajnálom. :(

    VálaszTörlés
  5. A legemberibb blogger vagy szerintem ebben a közösségben. Remélem teljes szívemből, hogy a gyászod enyhül majd a későbbiek folyamán.
    Igazán csodálatra méltó az, hogy még mindig nyitott vagy más állatok felé is! Nagyon büszke lenne rád Dexter, és szerintem, ha van kutyamennyország, akkor odafönn ő most nem csak büszke rád, hanem dicsekszik is a többieknek, hogy milyen gazdája volt a földi ittléte során. 17 év nagyon sok idő, nem is csoda, ha még nem állsz készen arra, hogy egy új kutyusod legyen. Ha eljön az idő, úgyis megérzed majd.
    Tudnék még írni sok mindent, de félnék, hogy megbántanálak vele akaratlanul is, okoskodni meg nem akarok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, hogy nem vagyok sértődékeny, egész nyugodtan leírhattad volna. No de majd privátban. :)
      Köszönöm. Nagyon köszönöm amit írtál. Megkönnyeztem és nagyon hálás vagyok, amiért ezt gondolod. <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)