Provance és Toscana Kincsei az Avontól


 Két szuper Avon terméket szeretnék Nektek bemutatni, amik nagyon belopták magukat a szívembe az utóbbi hetekben. Az egyik, a Planet Spa Relaxing Provance kollekció kézkrémje, a másik pedig a Peaceful Tuscany tusfürdő. 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes bejegyzést! 




 A Planet Spa Relaxing Provance kollekció egy gyönyörű, elegáns lila csomagolást kapott. A kollekcióban találunk még egy testápoló balzsamot is. 

A kézkrém a maga 30ml-es űrtartalmával és kis méretével tökéletes táskába dobós darab és a mérete ne tévesszen meg senkit, nekem nagyon sokáig elég volt  ez a mennyiség. A krém állaga krémes és gazdag, de ugyanakkor gyorsan beszívódik és egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Az illata levendulás, de nem az a tömény, nagymamás fojtogató levendula illat, inkább egy lágy, púderes esszencia, szerintem nagyon kellemes. Ígérete szerint a levendula kivonat és az E-vitamin nyugtatják és táplálják a száraz bőrt. Nekem szerencsére nem száraz a kezem, így ez az ápolás, amit nyújt épp megfelelő, de azt gondolom, hogy egy extrém száraz bőrrel már nem tudna mit kezdeni. 

Ennek ellenére egy nagyon esztétikus és kellemes kis termék, amit könnyedén magunkkal vihetünk, ha nap közben egy kis extra ápolást szeretnénk biztosítani a kacsóinknak. 

Az ára 1099 Forint.


A Peaceful Tuscany tusfürdő 500 és 250ml-es változatban kapható. A flakon dizájnja a megszokott Avon tusfürdők külsejét kapta. A címke nagyon tetszetős és hangulatos. 
A kupak nehezen nyílik, ez engem egy picit zavar.
Maga a tusfürdő halvány sárgás-zöldes, az állaga sűrű és krémes. Az illatában érződik az olívás aroma, de inkább virágosnak mondanám. Nagyon-nagyon kellemes, tökéletes darab kora őszre szerintem. Valamint sokáig megmarad a bőrön is, tusolás után, mai nálam plusz pont. Nem szárítja a bőrt, de extra száraz bőrre, szerintem elkél mellé egy testápoló is. 

Az 500ml-es tusfürdő ára 649 Forint. 
A 250ml-es ára 399 Forint.


Összegzés: Nekem mindkét termék bevált és mindegyiket nagyon megszerettem. A kézkrém különösen nagy kedvencem lett és ha teljesen elfogy, valószínűleg újra veszem majd, hiszen a hideg beköszöntével még inkább szükségem lesz rá. A tusfürdő illata és állaga nagyon kellemes, habár a flakonnal meggyűlt a bajom. De összességében nagyon klassz termékek és csak ajánlani tudom őket. :)

Értékelés: 5/4,5 

A tusfürdő nehezen nyitható kupakja miatt le kell vonnom egy fél pontot. 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Próbáltátok valamelyiket? Melyik Avon tusfürdő a kedvencetek? :)

Megjegyzések

  1. szamomra sokkal hitelesebb ugy egy poszt, ha azt maga az iro vasarolta, rendelte, nem pedig kapta. ez nem szemely szerint ellened iranyul, illetve senki ellen sem, csak mar tenyleg azon a szinten vagyunk, hogy a legtobb blogger posztol heti 2-5 bejegyzest, attol fugg, es ennek minimum a fele szponzortol kapott termekteszt. semmi baj nincs ezekkel a posztokkal, sot, csak jo is olvasni ezeket, akar tobb helyen is, kulonbozo velemenyek, csak egyszeruen nem hiteles. hiszen az ilyen termektetszetekt nem nagyon szoktak lehuzni. altalaban olyan a reakcio ra, peladul egy parfumnel, hogy "ugyan nem tul tartos, 2-3 oran at erezni csak az illatat, emiatt minuszt adok ra, de amugy nagyon jo termek!!"
    szamomra hitelesebb az, ha nem mondja a blogger, hogy ezt es azt leszamitva jo termek, mert kapta, tesztelesre. meg mivel ezzel van tele mar minden, semmi irigyseg, de mar szinte rossz olvasni, hogy egy tizen eves iskolas lany gucci parfumoket meg tobb ezer ft erteku csomagokat kap ingyen azert, hogy irjon roluk. mas embernek pl egy alma a gucci parfum, de mivel nem blogger, a kutya nem adja az olebe ingyen.
    nem negativkodok, nem trollkodok, bocsanat, ha sertek valamit, de en sokkal jobban szeretem azokat a bejegyzeseket, amik nem uy kezdodnek/vegzodnek, hogy tesztelesre erkezett.
    hanem, hogy elmentem a boltba, es megvettem. vagy jo lesz, vagy nem.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Azt fontos megérteni szerintem, hogy egy magyar beauty blogger azért nem olyan helyzetben van, mint egy külföldi. Főleg a fiatalabb korosztály, mert nem sok tizenéves lány engedheti meg magának, hogy Gucci parfümöt vegyen, blogger ide vagy oda. Ha egy ilyen magas árkategóriájú terméket kapott tesztelésre, akkor nyilván már sok munkát fektetett a blogjába és felfigyeltek rá a cégek.
    Sok lány blogol úgy, hogy nincs saját keresete és ha van is, a magyar béreket ismerve nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy minden újdonságot megvegyenek. És őszintén? Én sosem veszek valamit ami mondjuk 2000 Forintnál drágább, azon az alapon, hogy jó lesz vagy sem, legyen szó arckrémről vagy spirálról. Előtte elolvasom, hogy blogokon mit írnak róla.
    Nyilván vannak olyanok, akik csak jót írnak a kapott termékekről és sajnos olyan is sok van, főleg a fiatalabbak körében, akik igazából nem is értenek a termékekhez csak írnak róla valamit. (Nemrég olvastam egy parfüm tesztet egy gyümölcsös édes illatról, amit a bloggerina friss-fűszeresnek írt le. A kettő együtt egyébként is ritkán jön össze, de nyilván fogalma sem volt szegénynek a parfümökről, hiszen nem illatjegyekről beszélt, hanem úgy írta le, hogy van benne alma, meg vanília...)
    Én mindig leírom a negatívumokat is és azt is ki szoktam hangsúlyozni, hogy kinek válhat be egy adott termék, mely bőrtípusnak megfelelő, melyiknek kevés. Pl. A fenti bejegyzésben a kézkrém esetében.
    Szerintem igenis lehet hiteles egy olyan bejegyzés is ahol tesztelésre érkezett termékről írnak, mint olyanról ha saját pénzből vásárolt terméket mutatnak be. Nekem sok olyan termék volt, amit tesztelésre kaptam, de aztán annyira megszerettem, hogy újravettem.

    Azt pedig úgy érzem korrektnek, ha elárulom, hogy az adott terméket tesztelésre kaptam vagy a saját pénzemből vettem. Sokan elsunnyogják ezt, mert jajj milyen ciki, de szerintem nincs benne semmi szégyellnivaló.

    Arról nem is beszélve, hogy pl. sok olyan termék van, amihez ragaszkodom és a saját pénzemből nem vennék másikat, hogy 1-2 hétig használjam, tesztelés céljából, aztán a szekrényben csücsüljön. És akkor a blogon sem lenne túl sok teszt, hiszen ha nem veszek új terméket, akkor nincs miről írni. A másik ok pedig, hogy sokszor kerülök kapcsolatba olyan márkákkal, akikről korábban sosem hallottam és ha nem keresnek meg, akkor lehet, hogy magamtól sosem bukkanok rá a termékeikre, pedig tényleg szuperek.
    Remélem tudtam picit segíteni, hogy megértsd a "mi oldalunkat" is. :) Köszönöm, hogy írtál és egyáltalán nem vettem negatívnak a kommentárod!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)