SOTW - Autumn Goodies



autumn goodies



Menthetetlenül ősziesre fordult az időt. Így miután elsirattuk a nyári ruhatárunkat, a nyitott szandálokat, a rövid shortokat és aprócska toppokat, itt az ideje, hogy örvendezzünk az őszi szezon csodás darabjainak. Erre hangolódásként készült ez a válogatás a hét stílusa rovatba. 
Jöhetnek a puha, meleg pulcsik és kardigánok, a poncsók, mellények és divatos kis bomber dzsekik, az őszies kiegészítők, a merész ajakszínek és az őszi természet színeit idéző körömlakkok. 

Ti mit viseltek legszívesebben ősszel? Válasszatok három kedvencet a képről! ;) 

Nekem ezúttal a miniszoknya, a bordó kabát és Marc Jacobs parfüm lopta be magát a szívembe.

Megjegyzések

  1. Tipikusan a farmer-tornacipős példány vagyok ősszel, ha nem munkáról van szó. Mindig aznap döntöm el, mit veszek fel, konkrét színem, szettem nincs. A képről jöhetne a mellény, a rövid szoknya, a mellény feletti cipő. :)

    VálaszTörlés
  2. Az elmúlt évben rengeteget változtam, így az őszi ruhatáram egy része ugrott. Idén szeretnék szoknyát és ruhát is hordani ősszel. Amit viszont kedvelek most is: A poncsóm farmerral, bokacsizmával. Melegebb időben magassarkúval.

    A képről a H&M bokacsizma, a H&M poncsó és az Opi lakkok szó nélkül kapnának végleges letelepedési engedélyt a szelrényemben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)