Weekly Inspiration

Mintha ma megérkezett volna az ősz Az illata ott kúszott a hideg reggel párafoltjaival és csodálkozva néztem körül az udvar pázsitján heverő sárga levelek láttán. Hát tényleg itt van?  
Én bírtam volna még pár hetet ebből a nyáriasan meleg időből. Túlságosan szeretem a lenge ruhákat, a szandálokat, a rövid felsőket és a kitárt ablakot a hálószobában. Az eső és a hideg reggelek nem hiányoznak, de most már, ha tényleg itt van az ősz, akkor megpróbálom nem a hibáit, hanem a szépségeit figyelni és kiélvezni. Ti hogy vagytok ezzel? :)


Mit vártok leginkább az őszben?


Én szeretem az átmeneti időszakot, amikor még hordhatjuk a nyári ruhákat, egy-egy ősziesebb kiegészítővel.


Gyönyörűség.


Hangulat.


Most, hogy kevésbé meleg az idő, nehezebb tartani a megfelelő folyadékbevitelt. A sima víz nem mindenkinek csúszik könnyen, viszont az ízesített ásványvizekben rengeteg felesleges ízfokozó és cukor van, ezért érdemes otthon készíteni az ízesített vizet. A nyáron népszerű citrom-menta után itt egy kis tipp, egy ősziesebb változatra.


Őszre hangoló manikűr.


Csini!


Hétköznapra is tökéletes ez a smink. 


Mit gondoltok ezekről a kefe sminkszivacsokról? Én erősen gondolkodom rajta, hogy kipróbálom őket. :)


Közeleg az őszi idő, ami nálam heti rendszerességű Tim Burton filmmaratont, horrorfilm nézős estét, kísértetház imádatot és sütőtökös mindent jelent.


Őszi csodasali.


Álomház.


Nagyon tetszik ez a hálószoba.


Édes kis semmiség.


Nagyon dög!


Az a lámpa! *.*


Hétfői kalória bomba.


Hangulatos kis kert.


Mesebeli.


Próbáltátok már ezeket a csoki palettákat vagy esetleg a Too Faced eredetijét? :)


Álomszép.


Nagyon tetszik a színek harmóniája.


Ma farmerimádat van.


Wanderlust.


Púder csodacipellő.


Totál rákattantam a matt folyékony rúzsokra. Ezek a Too Faced cukiságok is nagyon birizgálják a fantáziámat.


Álomszép ez a smink. Habár a szemöldök az én ízlésemnek túl mű.


Púderes tökély.


Sikkes farmer.


Néha kell egy kis dráma...


Ha a hétfő reggel macska lenne... :D

Képek: Weheartit/Pinterest/Tumblr 

Szép Hetet Lányok! :) 

Melyik volt a kedvenc képetek? Mivel töltöttétek a hétvégét? :)  

Megjegyzések

  1. A templomtornyos kép abszolút háttérképgyanús. A vízízesítésre remek ötletet adtál. A lótuszos karkötő pedig kívánságlistás darab. <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a válogatás. :) Én most gyömbéres-körtés vizet iszok, az is nagyon fincsi. :)

      Törlés
  2. A mesebeliként leírt őszi kép tényleg mesebeli, nekem ez az őszi hangulat. Amúgy jó képeket válogattál össze. Nem is tudom, mióta iszom így ízesített vizet, viszont ezek után ezt a kombinációt is ki fogom próbálni. :)

    VálaszTörlés
  3. Itt van, bizony és nem a kertek alatt. Nálunk szeptember második hetében már bőgtek a szarvasok. Próbálom elfogadni, igaz kicsit nehezen. A héten és a múlthéten még felvettem a nyári ruháimat. Múlthéten csak kardigán került hozzá este, héten reggel már harisnya és farmerkabát. Hazafelé kabát a kézben.
    Jövőhéten vagy utána őszi bevásárlás. Végre van olyan kockás ing a boltban, amit már évek óta szeretnék. Jön mellé az enyhén szaggatott farmer és egy-két vékony pulcsi. Hétvégén jön elő a poncsóm, a vastag -hosszított kardigánom és a ballonkabátom a rejtekhelyéről. tervezgetem, hogy miket fogok felvenni.

    A mesebeli képről: nagyon Erdély gyanús, esetleg Ipoly-mente vagyis palóc vidék. Azokat a színeket és illatokat várom. Nekem a-az igazi őszi hangulat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)