Fashion Art

Pumpkin spice season

Megjegyzések

  1. Az esernyő kivételével minden jöhet. Az is kellene, csak kockásban. Jöhet a Martens is, bár van egy hasonló bordó acélbetétes bskancsom.
    Ó....az a régi én, s a régi idők...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem viccesek ezek az átlátszó esernyők. :D Gyerekkoromban volt ilyenem. Rózsaszín elefántok voltak rajta. :D

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. ha elfogadsz egy tanácsot, nem negatívumként írom, remélem nem veszed annak. szeretem a blogod, és szimpatikus vagy te magad is. jó a blogod, mert nincs tele reklámokkal, téged 'nem vettek meg kilóra' a szponzorok, a terméktesztek is hitelesek, hiszen egy nyilvánvalóan sz*rt sem dicsérsz az egekig, csak mert küldték neked, hogy írj róla. ha megjegyezhetem, akkor az utóbbi időben viszont mintha kicsit ellaposodott volna a blog, vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. újabban, ha feljövök ide, amik itt vannak mindig: a heti inspiráció, a COTW, a fashion art, és néha-néha 1-1 teszt. de volt olyan is, hogy egy inspiráció, és egy fashion art után ismét inspiráció jött, mert eltelt 1 hét bejegyzés nélkül.
    ami nem baj!
    ne érts félre, én nem a mai 9 éves kislányok közé tartozom, akik azt hiszik, hogy nincs emellett életed, és követelik a bejegyzést. mert nem, érthető, és alap, ha nem ez az életed, ha nem ez az első.
    csak arra szeretnék kilyukadni, hogy az utóbbi időkben már Dunát lehet rekeszteni ebből a 2-3 féle posztból. sajnos
    szeretem az írásaidat, jók a képválogatások, csak az én személyes véleményem az, hogy régen ennél több volt a blogod.
    és sajnálom, ha megsértelek, nem annak szánom, csak valahogy mintha eltűntek volna a a posztok, a lélek bejegyzések, és ugyan azt a 2-3 félét kiteszed ide, és ennyi.
    megértem azt ism, hha esetleg belefáradtál, nem is számonkérés szerűen írom ezt. csak egy személyes észrevétel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, hogy írtál és leírtad a véleményedet.
      Igen, tudom, hogy mostanában nem volt túl sokszínű a blog és megritkultak a bejegyzések is. Nem fáradtam bele a blogolásba, csak egyszerűen van úgy, hogy minden összejön. :( Olyan munkám van, ami miatt gyakran hétvégén is dolgozom, mert a legtöbb rendezvény ekkora esik. Sajnos magánéleti problémáim is voltak, nem volt számítógépem, a fényképezőgépem is elromlott, úgyhogy tényleg minden összejött. Eltelt három hét úgy, hogy hazaértem és mire mindennel végeztem otthon, már este 9-10 óra volt és egyszerűen nem volt erőm leülni a gép elé és még 1-2 órát szerkeszteni az egyébként meglévő fotókat és félkész bejegyzéseket.
      Nagyon jól esett ez a hosszúhétvége és igyekszem utolérni magam mindennel és változatos bejegyzéseket hozni a közeljövőben.
      Ahogy te is írtad, a blogger is ember és nekünk is lehetnek nehezebb időszakok. Köszönöm a megértésed! :) <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)