Karácsonyi Ajándékötletek - 1. rész: Szemhéjpúder palettát mindenkinek!


 Ha a jobb oldalra pillantotok, akkor a kis számláló is jelzi, hogy már csak harminc nap, azaz egy hónap van hátra karácsonyig. Sokan már ősszel elkezdik a vásárlást és mostanra már letudják az egészet, de szerintem a nagy többség az adventi időszak kezdetével veti bele magát a vásárlásba. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani ezzel a sorozattal, melynek első részében különféle árkategóriájú szemhéjpúder palettákat mutatok meg Nektek, amikkel meglephetitek, a hölgy rokonokat, barátnőket, vagy akár saját magatokat is. (Esetleg a bejegyzés megnyitva hagyása barát-férj előtt :P) A paletták legnépszerűbbjei a nude szín-összeállítások közül választottam. 





2390 Forint

Ez az egyik legjobban kihasználható nude paletta, melyben matt és fényes színek is vannak. Itt olvashattok róla részletes tesztet. 



2890 Forint 

Nagyon-nagyon szeretem ezt a palettát, mert igazán kihasználható darab. 18 színt és egy tükröt is találunk benne. A szemhéjpúderek közül 6 matt. Helyet kapott benne egy matt kiemelőszín, satírozószín és egy-egy nagyon jól pigmentált sötétbarna és fekete a füstös sminkekhez. Itt olvashattok róla részletes tesztet.


3190 Forint

Gyönyörű rózsaszínes és mályvás nude árnyalatokat találunk benne.


7290 Forint 

Közép árkategóriájú nude paletta, tökéletes alapdarab.


11790 Forint 

Egy kis luxus a taupe árnylatok szerelmeseinek.


13320 Forint

Tökéletes darab smink fanatikusoknak. 

További csodaszép palettákért keressétek fel a Notino oldalát! 


Ti szoktatok smink termékeket ajándékozni karácsonykor? A fenti paletták közül kedvelitek valamelyiket? :) 

Megjegyzések

  1. Imádok sminket ajándékozni, az a baj, hogy a barátnőim közül messze én sminkelek a legtöbbet, szóval ők eléggé kiesnek, anyukámnak lehet dolgokat venni, de ő meg csak "uncsi" színekben dolgozik :D Az egyik I Heart Makeup csokis palettát tervezem (magamnak) megvenni, a Vice meg a Death by Chocolate tetszik leginkább, de az I Heart Chocolate sem rossz...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)