Parfüm Pillanatok: Avon - Secret Fantasy Wonderland


 Ez a bejegyzés már közel egy hónapja a piszkozatok között hevert a kényszerszünet miatt és várta, hogy fotók is kerülhessenek hozzá. Az Avon Secret Fantasy parfümcsaládjának legújabb tagját a Wonderland-et szeretném Nektek bemutatni, ami tökéletes lehet azok számára, akik ősszel és télen is inkább a könnyedebb illatokat részesítik előnyben. Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen is ez a parfüm, olvassátok el a teljes bejegyzést! 




 A csomagolása egyszerű és sajnos nem a legminőségibb. A parfümnek nincs kupakja, csak egy kis gyűrű gátolja meg, hogy a permetfej lenyomódjon. Ezen egyébként a Secret Fantasy parfümök eddigi darabjaihoz hasonló kis charm van, ezúttal egy kis kő.
A kék üveg egyébként szép, csak lehetett volna egy picivel igényesebb a csomagolás.


A parfümöt egyébként a virágos-gyümölcsös-gourmand illatcsaládba sorolták be. 
A Fragrantica olvasói téli illatnak szavazták meg és ezen belül pedig a nappali illatok közpé kapott besorolást, ami szerintem is tökéletesen helytálló. 

Az illatjegyek között piros bogyós gyümölcsöket, frangipanit és tejszínt találunk. 

Első fújásra én a gyümölcsös illatjegyeket éreztem azonnal. Eper, szeder, keveréke, de egy lágyabb, valóban tejszínes köntösben, ami percről percre krémesebb, vaníliásabb esszenciát kap, hogy aztán kis idő elteltével a háttérben finoman megbújva érezhessük a virágos illatjegyet is. 

Az illatjegyek ellenére szerintem ez egy téli illat, valamiért a hűvös, havasan friss téli napokat juttatja eszembe. Ha korcsoportot kellene neki választanom, akkor 25- besorolásba tenném, mert szerintem ez az illat egyértelműen a fiatalabb lányok számára készült, bár én szívesen viselem hétköznapokon. 
Egy könnyed, játékos, friss parfüm, amiben kacéron megbújik egy kis édesség. 

A végére viszont egy nagy negatívumot is meg kell említenem, ami pedig a tartóssága, vagyis annak hiánya. Sajnos 2-3 óra elteltével már alig érzem magamon és az az igazság, hogy a kupak hiánya miatt nem szívesen viszem magammal az irodába, vagy bárhová, így csak akkor jöhet szóba nálam, ha tudom, hogy csak pár órára megyek el otthonról. Nagyon csalódott vagyok emiatt, mert tényleg imádom az illatát, de így biztosan nem lesz a hétköznapi kedvencem télre. 

De például egy fél napos programhoz vagy suliba, esetleg randira tökéletes lehet.


Összességében egy kellemes kis parfüm, de a csomagolása és a tartóssága némileg levon a vonzerejéből. 

Az ára 2199 Forint. 
(Update: Pillanatnyilag nem elérhető a webshopban, de a tanácsadóknál még be lehet szerezni.) 


Próbáltátok ezt az illatot? Milyen parfümöket kedveltek télen? :) 

Megjegyzések