Weekly Inspiration

Az egyik kedvenc elfoglaltságom november végén az ajándékvásárlás és a ház feldíszítése mellett, hogy újra nézem a kedvenc karácsnyi filmjeimet és a kedvenc sorozataim karácsonyi részeit. A hosszú, hideg, sötét estéket semmi sem dobja fel úgy, mint amikor meleg pizsamában, vastag zokniban beburkolózok egy meleg plédbe egy finom teával, forralt borral, punccsal vagy forró csokival, egy tál nassolnivalóval és nézek valami szívmelengetőt, miközben a kandallóban ropog a tűz és a cicák a lábamnál alszanak összegömbölyödve. 
napközben, pedig ha takarítok, vagy főzök, elindítom a karácsonyi playlistemet, a régi és új kedvenceimmel és rögtön könnyebben és vidámabban megy a munka. 
Ti hogy dobjátok fel a novemberi-decemberi hétköznapokat?


Ki nézi meg minden évben a Reszkessetek betörőket? :D


Varázslatos


Abszolút stílusikon: Shay Mitchell.


Ez nagyon én vagyok. :D


Néha hiányzik a hosszú hajam, de aztán rájövök, hogy jövő nyárra valószínűleg megint ekkora lesz, ha nem vágom le és mennyivel könnyebb most a rövidebb hajjal.


Szerelem első látásra.


Az a kis asztalka nagyon tetszik.


Jó lenne, ha idén végre fehér karácsony lenne! :)


Az egyik kedvenc elfoglaltságom ilyenkor a karácsnyi díszek és dekorációk vásárlása. Órákat tudok vele eltölteni. :D


Hiányzik ez...

Az első gondolatom az volt, hogy nekem kell ez a szőnyeg, aztán rájöttem, hogy három macska mellé nem épp a legjobb választás lenne. :D


Sikkes


Mit szóltok ehhez a fekete gyertyás adventi díszhez? (BTW ezekre szoktátok mondani, hogy koszorú? Elégre nem az, de közben meg mégis... fura... :D)


Nagyon tetszik ez a kabát.


Hangulatos


Cuki kis DIY ötlet.


Heti álomház.


Nyami!


A legcukibb dolog a világon a hófehér pihepuha cicatappancs. Kivéve ha hajnali öt van és épp az arcodban tapos...


Nem látott valaki ilyen pulcsit valahol?


Magic Forest


Úgy várom már a karácsonyi fényeket!


Cuki ajándékötlet barátnőnek vagy lánytesónak! :)


Én is imádom a tökéletes, rendezett, stílusos konyhák képeit, de ez sokkal inkább közelebb van hozzám. Ebben élet van. Látszik, hogy használják, szeretik. Igazi és megfogható, nem pedig fake Pinterest univerzum tökéletesség. Persze néha abból is lehet inspirálódni, de ez sokkal hangulatosabb szerintem. :)


S'more sajttorta... ezt ki kell próbálnom! *.*


A téli erdő csupa varázslat, mesél minden lábnyom, minden hóval borított faág és minden apró zaj.


Neccharisnya. Igen vagy nem? Tinikoromban imádtam, utoljára talán akkor volt divat, de most ismét felbukkantak.


Ha a pillákat természetesre vesszük, akkor akár hétköznapra is tökéletes ez a smink.


True story... :D


Álomszép


Az egyik legcukibb dolog, amit valaha láttam. *.* 

Képek: Pinterest/Tumblr/Weheartit

Szép Hetet Mindenkinek! 

Melyik volt a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Nem tudom eldönteni. Az biztos, hogy a hálószoba kedvemre való. Ha saját házunk lesz végre, tuti még a bejáratnál is lesz dekoráció.
    Szeretem a díszeket, de régóta nem vettem. Van egy ikonikus darabom kiskoromból. Egy kb 12 centis angyalka, csipke szerű szárnyakkal, ezüst színű, műanyag, kiskoromban én rahadztottam a szárnyát össze, mert eltört. Volt kis énekkönyve, de letört és elveszett. Meg glóriája is volt, de én már úgy nem láttam. Szerintem idősebb, mint én. Azt tudom, hogy anyu vette.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszembe jutott: a "koszorú" . Bár a fekete nem tetszik, de az ötlet igen. Három+egy gyertya számozva kisebb gömbökkel vagy más dekorral feldobva, egy tálcán, abszólut mai és mégis benne van a hagyomány.

      Törlés
  2. Talán ez a pulcsi hasonlít a képen lévőre, bár ahogy jobban megnéztem, talán nem olyan vastag az anyaga http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0428705002.html
    A neccharisnya nálam abszolút nem, tinédzserként hordtam, de így huszonöt évesen nem tudnék magamon olyan szettet elképzelni, amiben jól mutatna, kiesett a komfortzónámból.
    Az adventi... tál(?:D) nekem is tetszik, tavaly és idén nekünk se hagyományos koszorúnk volt/lesz, hanem egy üvegtálka gyertyákkal, néhány dísszel :).

    VálaszTörlés
  3. Idén először nem hagyományos koszorúnk lesz. Nem bánom, mert már teljesen kifogytam az ötletekből dekorálás terén és a lényeg a gyertyafény.
    Óh és pont ma fedeztem fel egy "Boldog karácsonyt Te mocskos állat" feliratú pólót. Erősen gondolkodom, hogy szükséges a Reszkessetek betörők maratonhoz. :D

    VálaszTörlés
  4. A befőttesüvegeket a felső polcon mondjuk nem értem, hát zsiráfoknak tervezték? Meg ott meleg is van, a befőttet meg a hideg spájzban kell tárolni:D De tény, hogy nagyon jól mutat.
    A neccharisnyás outfit nagyon tetszik, nem is igazán a harisnya miatt. Nekem saját magamon sosem jöttek be, mert a nem annyira vékony combjaim pozitívan kötözöttsonkának néznek ki benne, főleg az ilyen nagylyukúban.
    Ja és az őzikés kép annyira én vagyok! Amikor megyünk valahova, és a barátom megfogdossa az arcomat, én meg csak ááá olyan perfekt lett a kontúrom, fogdosd majd ha visszaértünk:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)