My Winter Wishlist - Téli Kívánságlista


Karácsony előtt vagyunk, már javában tartanak a mid-season leárazások és hamarosan jönnek az ünnepek utána nagy akciók is, így éppen aktuális egy kívánságlista, amiben megmutatom Nektek, hogy milyen ruhadarabokra, kiegészítőkre, szépségápolási termékekre és egyéb random dolgokra vágyom éppen. Remélhetőleg hasznosnak és érdekesnek találjátok ezt a bejegyzést és a végén megosztjátok velem, hogy a ti kívánságlistátokon mi szerepel ezen a télen! :) 



Ruhák-Kiegészítők 


❄  Basic felsők - Igen, tudom minden egyes wishlistbe bele rakom őket, de az az igazság, hogy tényleg minden szezonban veszek néhányat, mert nagyon jól kihasználható és olcsó darabok. Csak felkapom őket egy farmerral, valami kardigánnal és feldobom egy extrább ékszerrel vagy valami sállal. Az sem zavar, hogy egy év alatt ki kell őket selejtezni, mert általában 1500-3000 Forint között szoktam őket venni. 
❄  Kardigán - Szintén olyan ruhadarab, amiből minden télen szoktam venni egyet kettőt. Általában itt is az alapszínek közül választok, ezek mindenhez passzolnak. 
❄  Miniszoknya - Nagyon vágyom egy elől gombos minire, amit vastag harisnyával és bakanccsal vagy csizmával hordhatok. Én télen is szívesen viselek szoknyát és ez egy olyan darab, ami egész évben hordható.
Pilótadzseki - A Burberry 2010-es kollekciója óta motoszkál bennem, hogy szeretnék egy oversize pilótadzsekit. Szóval várom a tippeket, hogy hol tudnék ilyet venni! :D 
Magas derekú nadrág - Nem tudom még, hogy sima farmert szeretnék, vagy esetleg egy bordót vagy barnát, de nagyon megszerettem a magas derekú farmerokat. Nem csak jól néznek ki, de nagyon praktikusak is, különösen télen, hiszen nem kell attól félnem, hogy megfázik a derekam. 
Vastag harisnya - Igen, ezekből elfogyasztok legalább kettőt minden őszi-téli szezonban, mert ha szoknyát viselek, mindig ilyet veszek alá, ugyanis utálok fagyoskodni és kiráz a hideg, amikor télen valakit selyemharisnyában látok. :D  
Pompomos sapi - Szerintem nagyon cukik ezek a hatalmas pompomos sapkák. Gyerekkoromban hordtam ilyet, pirosban és kékben és mostanában ismét nagyon népszerűek. Amellett, hogy jól néznek ki, extra melegek is, szóval kell nekem egy ilyen. :) 
 ❄ Csizma - Na jó ez nem élet és halál kérdése, mert van kb. 5 csizmám, amiből kettő pont fekete, de egy lapos sarkú combcsizmát még elfogadnék. 
Táska - Egy nagy, karamellbarna pakolóst szeretnék, amibe belefér a fél életem, ugyanis a munkám miatt sokszor futkozom mappákkal és a mindennapi létfenntartás apró kellékei is el kell, hogy férjenek. 
Pénztráca - A hűséges kis 8 éves Mango pénztárcám már megszolgálta az árát és le szeretném cserélni egy újra. Szintén a Mango kínálatából fogok választani, mert eddig két pénztárcám volt tőlük, az egyik 5, a másik 8 évig bírta a strapát anélkül, hogy vállalhatatlanul néztek volna ki, szóval megbízom a márkában. 


Szépségápolás-Lakberendezés 


 Ecsetkészlet - Habár azt gondolom, hogy az Ebay-en kapható ecsetkészletek között is vannak szuperek, szeretnék egy minőségibb készletet is, amit nem kell 2-3 év után leselejteznem. A Zoeva márka szettjei nagyon szimpatikusak és az áruk is belefér még a lélektani határba, amit kitűztem. 
 Szemöldökcsecset - Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade-hez hónapok óta hűséges társam, ezért úgy döntöttem, hogy a híres duplavégű szemöldökecsetüknek is adok egy esélyt. 
  Real Techniques Miracle Complexion sminkszivacs - Ez egy olyan termék, amit már használtam és szerettem, de történt vele egy kis baleset, ugyanis Bucky cica szépen lelopta a radiátorról ahová kitettem száradni és alaposan megrágta, így pótolnom kell. #soseakarjhárommacskát 
 Tangle Teezer - Évek óta szemezek vele, de mivel tavaszig hosszú-hosszú loboncom volt, nem mertem megrendelni, viszont a szeretett Syoss hajkefém lassan megadja magát, így valamivel pótolnom kell, úgyhogy adok neki egy esélyt. 
  BB Krém - Tettem egy kis kitérőt a koreai BB-k világába és habár a tapasztalataim 80%-ban pozitívak, most, hogy bejött Magyarországra is a Smahbox márka, nem hagy nyugodni a Camera Ready BB krém, ami a külföldi youtube-osok nagy kedvence. 
 Alapozó - Imádom és szeretem a L'Oréal Infallible Matte alapozómat, de folyton ott bujkál bennem a kisördög, hogy mennyire szerettem a Chanel alapozómat is, és tennék egy próbát a márka más alapozóval. A Vitalumiére Aqua mellett a Perfection Lumiére Velvet a legszimpatikusabb. Tehát nagy valószínűséggel beruházok rá. 
Pirosító - Annyira kell még egy pirosító, mint a púp a hátamra, de a Milani Berry Amore árnyalatáért oda meg vissza vagyok. 
Highlighter paletta - Ebbe a Sleek highlighter palettába teljesen beleszerettem. 
Morphe paletta - Már rendeltem korábban a Morphe webshopjából, mert forgalmaznak Jeffree Star termékeket is, és régóta szemezgetek a palettáikkal is. A 35 színű Plum paletta tetszik legjobban. 
NYX Micro Brow - Az ABH-nak is van hasonló darabja, de a NYX picivel olcsóbb és nagyon jókat olvastam róla, így be szeretném szerezni, hogy a sietős reggeleken időt spóroljak meg, mivel a dipbrow felvitele eléggé sokáig tart. 
Matt folyékony rúzsok - Odáig meg vissza vagyok a matt folyékony rúzsokért. Kipróbáltam már a Sleek, A Colourpop, Jeffree Star és a NYX termékeit is. Utóbbiból a Teddy és a Babydoll árnyalatokkal tettem próbát és mindkettő nagyon bejött, így ki szeretném próbálni az Embellishment árnyalatot is, valamint a Milani termékei is nagyon szimpik, ezek közül a bordó és piros árnyalatok tetszenek. 
MAC rúzs - Végre, végre megnyílt a MAC magyar webshopja, így mostanra egy szép kis lista gyűlt össze a termékeikből. A rúzsaikat már ismerem, életem első piros rúzsa is a márka egyik darabja volt. Elsőként a Velvet Teddy-t szeretném beszerezni. 
Bőrradír - Végre restocking volt a H&M beauty vonalánál, így újra akarom venni a bőrradírjukat, amit nagyon megszerettem. 
Parfüm - Pár hete egy osztrák női magazinhoz volt csomagolva egy kis minta YSL Black Opium illatából és azóta nem tudom kiverni a fejemből.
Yankee Candle téli és karácsonyi illatok - Habár a blogon az utóbbi időben nem írtam már a Yankee Candle illatairól, továbbra is szeretem és használom a termékeiket és biztosan fogok rendelni karácsonyra és januárra és egy jó nagy adaggal. 
Lámpa - Tavaly szerettem bele ebbe az Ikea lámpába, de amikor legutóbb az árusházban jártam épp készlethiány volt belőle. De továbbra is nagyon tetszik és egy szeretnék a hálószobába. 
Smoothie készítő - Nem ragaszkodom a Nutribullet márkához, mert láttam például a Russel Hobbs-tól is hasonlóan jó gépet. Nálunk nagyon ki lenne használva, hiszen minden nap készítek turmixot. 
Tripod - Szeretnék egy állványt a fényképezőgépemhez. Egyelőre ez a modell a legszimpatikusabb. Ti mit ajánlotok? :)
Hajsütővas - Habár nemrég érkezett hozzám kipróbálásra egy kúpvas, amiről hamarosan olvashattok majd, de szeretnék egy sima hajsütővasat is. Ezzel a Babyliss modellel szemezgetek. 

Ez volt tehát az én téli kívánságlistám. A tiéteken mi szerepel ebben a szezonban? :)

Megjegyzések

  1. Jaj nekunk pont ilyen Ikea làmpànk van,most vettuk egy honapja teljesen odàig vagyok èrte.Tetszett a fehèr ès oarany kombo.Twitterre tettem ki kèpet,èn egèsz nap birizgàlnàm,annyira tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy új laptop - ami amúgy ma érkezett meg...a rokonoktól meg smink gondolom...még nem kerestek fel megkérdezni, hogy mi érdekelne...

    Egyébként a NYX soft matte ajakcuccokra nagyon vágyok én is, de én még néhány Sleek-et is elfogadnék, egy sleek pirosítót és van még olyan palettájuk ami nincs meg, szóval Sleekben gondolkodom idén - ha valakit érdekelni fog...xD

    VálaszTörlés
  3. megkérdezhetem, hogy a Morphe-t honnan rendelted / rendeled? a beautybay-en és a Cultbeauty-n állandóan hiánytermék :( a hivatalos honlapon pedig kicsit sokallom, hogy ~20$ a termék, és majdnem ugyan ennyi a szállítás is. pedig a 35 P, és 35 N már ezer éve kívánságlistás nekem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hivatalos honlapról rendeltem a Jeffree-ket, mivel sajnos csak onnét lehet őket beszerezni. A palettákat BB-ről szeretném megrendelni, ha készleten lesznek, mert én is sokkal a szállítást a hivatalos webshopban.

      Törlés
  4. Ó, azt a lámpát tavaly én is felfeldeztem, a narancssárgát láttam meg először, az a szín pont nem tetszik, de BB-8 jutott róla eszembe:D Azt a Sleek highlightert meg már én is kinéztem magamnak, úgyhogy az biztos hazajön velem a Boots-ból.

    VálaszTörlés
  5. Neeem kellett volna elolvasnom ezt a bejegyzést...szükségem lenne egy meleg kabátra ami nem óriási,egy lapostalpu elegánsabb csizmára (igen vettem egy magasat amiben hóban nem lehet menni xD), harisnyára, fehérneműre,pulcsira, púderre, alap és fedő lakkra. Kb.estig sorolhatnám :D

    VálaszTörlés
  6. A ruhák közül abszolút mindegyiket viselném én is! *.*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)