Remington Shine Therapy Kúpvas Teszt/Vélemény


A karácsonyi ajándékok között nagyon népszerűek az elektronikai cikkek, ezen belül a hölgyek körében főleg a szépségápolási termékek. Szerintem mindenki kapott már valamilyen hajformázóeszközt karácsonyra. Ebben a bejegyzésben a Remington Shine Therapy kúpvasát szeretném Nektek bemutatni, amit a MyBeautyTools  ajánlott fel kipróbálásra. A bejegyzésben a kúpvassal készült frizurákat is láthattok és részletesen leírom a véleményemet a használatáról. 




 A kúpvas egy mutatós dobozban érkezett, alaposan becsomagolva. A tartozékok között találtam egy tokot, amiben tárolni lehet és egy kesztyűt, ami megvédi a kezünket a hőtől használat közben. 

A weboldalon a következő leírás olvasható a kúpvasról: 

"A Remington CI53W Shine Therapy kúpvas hőre aktiválódó, E vitaminban gazdag marokkói argánolaj összetevőket tartalmazó vitaminos kondicionálóval ellátott kúpvas, mellyel speciális kialakításnak köszönhetően természetes hatású göndör fürtöket kreálhatunk."


 Néhány általános jellemző: 
  • Maximális hőmérséklet 210°
  • A felmelegedési idő fél perc
  • Állítható hőfok 
  • A készenléti állapotot led lámpa jelzi 
  • Automatikus kikapcsolás 1 óra elteltével 
  • Hőálló táska
  • Körbeforgó vezeték
  • 1,8 méteres kábel
  • 32W teljesítmény
  • 3 év garancia jár hozzá


 A kúpvas teljesen kézreálló, könnyedén lehet vele dolgozni. Az alján lévő kis támaszték miatt használat közben sem kell amiatt aggódni, hogy kárt tesz a felületben, ahová letesszük. A vezeték hossza ideális, nincs útban, nem tekeredik csomóba.


 A tekerős szabályzó segítségével könnyedén állíthatjuk a hőfokot. A hajsütővas tényleg pillanatok alatt használatra kész, így egy sietős reggelen sem hátráltat minket.






Én nem használtam hozzá a védőkesztyűt, de ha valakinek még nincs tapasztalata a hajsütővasakkal, akkor mindenképpen ajánlom, hogy vegye fel, legalább addig, amíg rááll a keze a használatára. 

A hajamról tudni kell, hogy váll alá érő, lépcsőzetesen vágott, szőkített, vékony szálú és göndörödésre hajlamos. Tehát mondhatni a legrosszabb alapanyag, amivel dolgozni lehet. Igyekszem vigyázni rá és megfelelően ápolni, így szerencsére nem töredezik. 

A kúpvassal két különféle stílusú frizurát készítettem el. Egy picit zilált, természetes, hétköznapi hajviseletet, amit én személy szerint preferálok és egy letisztultabb, elegánsabb változatot, ami tökéletes például egy karácsonyi vagy szilveszteri partyra.


 Az első, természetesebb hatású frizuránál körülbelül 5 másodpercig tartottam a tincseket a kúpvason és össze-vissza, vagyis az arcom felé és a másik irányba csavartam fel őket. Ezután előre hajolva az ujjaimmal szétráztam a kihűlt hajtincseket és egy textúrázó spray-el fixáltam az eredményt. 
A hatása a következő hajmosásig tartott. Egy egészen minimálisat veszített csak a hajam a göndörségéből.




A második, letisztultabb, elegánsabb eredményhez a tincseket 8-10 másodpercig hagytam a kúpvason, majd ezután a kezemben tartottam őket még 5mp-ig, hogy kissé lehűljenek. Ezt követően egy hajrögzítő spray-t használtam, majd szintén előre dőlve kissé szétráztam a hajamat, de csak a hajtöveknél. Ez a hajviselet is nagyon tartósnak bizonyult, de a 2. és a 3. napon már veszített a rendezettségéből és inkább az előre hasonlított. 

Összességében nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Úgy tapasztaltam, hogy nem károsította a hajamat, de hozzá kell tennem, hogy használtam hővédőt is. Ezt mindenképpen ajánlom a hajsütővasak és hajvasalók gyakori használata mellett. 
A vékony szálú, szöszösödő hajammal is tartós frizurát tudtam vele készíteni és a használata is nagyon egyszerű, praktikus mindegyik frizura elkészítése csak 8-15 percet vett igénybe, ami szerintem egy reggeli rutinba is belefér. Teljességgel tudom ajánlani kezdőknek is.




Az ára akciósan 9490 Forint és itt tudjátok megrendelni. 

Szerintem szuper ajándék lehet barátnőnek, a család nő tagjainak, vagy akár saját magatoknak is. :)  

Próbáltátok már a Remington hajformázó eszközeit? Szoktatok hajsütővasat vagy kúpvasat használni? :)

Megjegyzések

  1. Én is kinéztem már egy Remington kúpvasat, bár nem pont ezt, de hasonlót, és lassan muszáj lesz megrendelnem, mert a jelenlegi hajsütővasammal készült hullámok kb. fél óráig maradnak a hajamban :D Nagyon szép a végeredmény, én is valami hasonlóra vágyom :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a végeredmény, mindkét stílus jól áll neked! :)
    Az én hajam rövid a kúpvashoz, viszont magától is hullámos picit, így én a Balea Professional göndör hajra való családját szoktam használni formázáshoz. A teszteredményeid meggyőzőek, ha lenne mire, szívesen kipróbálnám én is! :D

    VálaszTörlés
  3. Oh, végre egy blogger, aki elérhető árú termékeket ajánlgat! KÖSZÖNÖM!!! :D Sajnos sokan vannak, akik tesztelésre/ reklám célból kapnak 70-80 ezer Ft-ért hajvasalót és egyéb "nem ér ennyit" dolgokat, aztán leírják 80-szor, hogy vegyük meg, mert milyen jó. kösssssz.... :D Szóval ezért pacsi!! :)

    VálaszTörlés
  4. ez amúgy szerintem kicsit relatív, és nem a kúpvasnak köszönhető, ha a következő hajmosásig megmaradtak a loknijaid. nyilván, akinek vastagabb szálú a haja, annak könnyebben úgy marad, mint pl. nekem, akinek extrém vékony szálú, és nincs az a hajlakk, amely hullámosan tartaná fél óránál tovább. :D (BTW. Te azt meed írni a hajadra, hogy vékony szálú?? mivaan?? :)) ölnék a hajadért. :D)

    ez nem leszólás, ne értsd félre. :) csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy embere / haja válogatja, és mindenkin máshogy működne. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hupsz, relatív helyett *szubjektív. :))

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)