Ziaja Manuka Tree Arclemosó Teszt/Vélemény


 Ebben a bejegyzésben a Ziaja Manuka Tree termékcsaládjának pumpás arctisztítóját szeretném bemutatni nektek. Problémás, zsíros bőrre szerintem nagyon nehéz drogériás viszonylatban megfelelő arctisztítót találni, ami nem szárítja ki a bőrt és nem okoz további bőrirritációt 
A Ziaja Manuka Tree termékcsaládjáról sok jót olvastam, így mindenképpen akartam velük tenni egy próbát. Most pedig, egy hónap használat után leírom a tapasztalataimat. Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire vált be ez az arclemosó, olvassátok el a teljes bejegyzést. 




 A csomagolás teljesen rendben van. Én nagyon szeretem a pumpás termékeket, szerintem ezek a leghigiénikusabbak mindennapi használat szempontjából. 
A Manuka Tree arclemosó pumpája tökéletes, nagyon jól szabályozható. Egy pumpálással épp elegendő arclemosót tudunk kinyerni. 
A flakon zöld-fehér designja egyszerű és mutatós.

A 200ml-es kiszerelés nagyon gazdaságos. Nekem egy hónap alatt csupán a fele fogyott el, pedig naponta kétszer használtam. Az ára 1450 Forint a Notino webshopban, ami szerintem teljesen korrekt. Itt tudjátok megrendelni.

A termékcsaládot kifejezetten problémás, kombinált és zsíros bőrre ajánlják, hiszen a manuka fa levelének kivonata antibakteriális hatású, ami csökkenti a bőrirritációt és a pirosságot. 

Mielőtt viszont valaki azonnal elcsábulna erre a termékre, nem árt megvizsgálni az összetevőlistát. 

Forrás: Krémmánia

A piros pontos összetevők ellenére nálam az egy hónap alatt semmilyen irritációt nem okozott.  



 Maga az arctisztító teljesen átlátszó és közepesen sűrű. Az illata nagyon lágy, picit citrusos, uborkás, engem leginkább a zöld teára emlékeztet. Kellemes, lágy habot képez az arcra felvéve. A tisztító hatása kiemelkedő. A sminklemosó és sminklemosó olaj után mindent tökéletesen leszed a bőrről, így amikor áttörlöm a bőrömet a micellás vízzel, a vattakorong általában már teljesen tiszta marad. 

A hatását tekintve elmondható, hogy nagyon jól szabályozza a bőr faggyútermelését, érezhetően kevésbé zsírosodik a bőröm, de mégsem szárítja ki. A használata után nincs feszülő bőr érzésem, sőt kifejezetten frissítő hatású. Reggel és este is használom.


Összegzés: Ár-érték arányban szuper és nagyon  jól végzi a dolgát. Elégedett vagyok a hatásával, az illata kellemes, a használata egyszerű. Biztosan ki fogom próbálni a Manuka Tree termékcsalád más tagjait is.

Értékelés: 5/5 

Nekem maximálisan bevált, nagyon megszerettem. Ha hosszú távon is így teljesít, akkor biztosan újra fogom venni.

Ti próbáltátok már ezt a termékcsaládot?

Megjegyzések

  1. Pont ma gondoltam rá, hogy lehet kell màsik arctisztító vagy arckrém, mert a jó idő fokozódásával egyre bolondabb a bőröm. Hirtelen lesz zsíros, az állam egy része száraz...
    Eddig Garnier lemosót és tonicot használtam problémás bőrre. Pont most fog elfogyni mindkettő.
    Valószínűleg megnézem közelebbről.
    Rossmanban vagy DMben kapható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem volna. Kisbéri Rossmanban nincs. Ma voltam.

      Törlés
    2. Én még nem láttam drogériában, csak a Notino-n.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)