Ziaja Manuka Tree Arctonik és Peeling Teszt/Vélemény


Pár hete már bemutattam Nektek egy arctisztító gélt a Ziaja Manuka Tree termékcsaládjából. Közben két új termékükkel is kibővítettem az arcápolási rutinomat, az egyik a spray flakonos arctonik, a másik pedig egy bőrtisztító peeling. 
Ezekről olvashattok most bővebben a bejegyzésben. 😊



A csomagolásuk egyszerű, letisztult, praktikus. Nekem nagyon tetszik, jól mutatnak a fürdőszoba polcán. 


Elsőként a tonizálóról írnék, aminek rendhagyó kiszerelése van, hiszen egy spray flakont kapunk. Ez nekem nagyon szimpatikus, mert a vattakorongra öntögetős verzióval szerintem nehéz eltalálni a megfelelő mennyiséget. 
A tisztító tonik ára 1390 Forint és ezért az összegért 200 ml mennyiséget kapunk. 
Kifejezetten zsíros és kombinált bőrre ajánlják. 


Összetevők: 


Forrás: Krémmánia 

Sajnos az összetevőlista nem a legszebb, hiszen parfümöt is tartalmaz, de hozzá kell tennem, hogy nálam semmilyen irritációt nem okozott a Manuka Tree vonal egyik terméke sem. 


A szórófej nagyon jól működik, egyenletes finom permetet fúj a bőrre. Nekem általában 3-4 fújás elég a teljes arcomra. reggelente csak simán ráfújom a megtisztított bőrre, esténként pedig egy vattakoronggal át is szoktam törölni a bőrt. 
Kellemesen frissíti az arcomat, nem csíp és nem hagy maga után húzódó bőrt sem. Az illata szolid, kellemes, friss. A reggeli használat után megfigyeltem, hogy a bőröm sokkal kevésbé fényesedett ki. Azzal az alapozóval ami fölött 5-6 óra után mattító papírral át kell mennem, kibírt a bőröm 8 órát is. 
Nálam ez nagyon nagy plusz. 
Nekem okozott semmilyen irritációt, de ugyanakkor a bőrhibákkal sem igazán csinál semmit. Mindkét terméket használtam 1-1 hétig csak önmagában, hogy láthassam a hatásukat együtt és külön külön is. 
A toniktól látványosan mattabb lett a bőröm, de például a pattanás kezelését tekintően nem láttam tőle eredményt. Így önmagában való használatra csak olyannak javasolnám, akinél elsősorban a kifényesedő, zsíros bőr a probléma.  


A mélytisztító peeling ára szintén 1390 Forint és egy 75 ml-es tubust kapunk. 
A tubus jól záródik, így utazásra is magunkkal vihetjük, nem kell attól félni, hogy elárasztja a neszesszert. 


Összetevők: 


 Forrás: Krémmánia 

Az összetevőlista itt sem a legbarátságosabb, de szintén nem tapasztaltam semmilyen irritációt. 


Az adagoló nyílás egészen pici, és mivel a peeling sűrű, így jól tudjuk irányítani, hogy mekkora mennyiséget szeretnénk felvinni. 


Én általában egy mogyorónyi vagy annál kisebb mennyiséget szoktam használni. Az illata friss, tiszta, a Manuka Tree vonal termékeihez hasonló. Kellemesen hűsíti a bőrt. 


Kisebb és nagyobb radírozószemcsék is vannak benne, amiknek köszönhetően nagyon hatékony. Én a durvább, drasztikusabb radírok közé sorolnám, ezért én hetente 2-3 alkalommal, szoktam csak használni. 
A használata után a bőröm érezhetően tisztább, puhább. Eredményesen megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és én úgy tapasztaltam, hogy a használatával kevesebb lett a mitesszer és a pattanások is gyorsabban gyógyultak tőle. 
Két negatívuma van. Nagyon szárít. A használata után mindenképpen kell egy gazdag, mélyen tápláló krém. Mindennapos használatra én nem ajánlanám, de én személy szerint nem is hiszek a napi szintű bőrradírozásban. A másik, a csomagolással kapcsolatos észrevételem, hogy ha a termék fogyóban van, nagyon nehéz kinyerni a tubusból. 
De ha mindezeken túl tudjuk tenni magunkat, akkor azt kell hogy mondjam, egy nagyon szuper kis peelingről beszélhetünk, ami valóban látványos eredményt produkál. 


Összegzés: Nekem mindkét termék nagyon bevált. A toniktól érezhetően és láthatóan mattabb lett a bőröm, míg a peeling is jól végzi a feladatát. Mindkét darab bekerült az állandó arcápolási rutinomba. Kinek ajánlanám? A tonikot elsősorban olyan személynek, akinél a zsíros, könnyen kifényesedő bőr a probléma, míg a bőrradír beválhat azoknak is, akik mitesszerekkel és pattanásokkal küzdenek. Ár érték arányban szerintem szuper ez a termékcsalád,  idővel biztosan ki fogom próbálni a krémeket is.

Értékelés: 5/4,5 

Fél pontot levontam a peelingnél a csomagolás miatt, mivel miután elhasználtam a termék felét, nagyon nehéz kinyomni belőle a többit és szerintem maradéktalanul nem is tudjuk elhasználni, maximum ha szétvágjuk a tubust.

Próbáltátok már ezeket a termékeket? Melyik a kedvenc arcradírotok és tonikotok? 

Megjegyzések

  1. Az a radír annyira jó!!! Már kettőt elhasználtam belőle. Én kivágtam a tetejét és kiskanállal kiszedtem a maradékot egy régi krémes tégelybe. Így nem veszett kárba egy cseppje sem.

    Üdv,
    Erika

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)