Az álom-fürdőruha nyomában

Idén a klasszikus bikinik mellett nagyon trendinek számítanak az egyrészes fürdőruhák. Sajnos az itthoni boltok kínálata nem túl változatos, így az interneten kezdtem keresgélni egy megfelelő darab után. Végül a Manzara webshopban akadtam rá az álomdarabra. Itt korábban mindig
lekötötték a figyelmemet a szebbnél-szebb estélyi ruhák, de jól tettem, hogy most alaposabban megnéztem a kínálatot. 
Egy sikkes, de ugyanakkor szexi, lehetőleg fekete darabot szerettem volna. Náluk meg is találtam az elképzeléseimnek megfelelő fazont. Ő lenne az. 



És hogy miért éppen egyrészes fürdőruha? Nekem mindig is tetszett a klasszikus stílusuk. A bikiniket is nagyon szeretem és napozás szempontjából mindenképpen praktikusabbak, de az egyrészes fürdőruhákban van valami dívás titokzatosság, amiről a régi nagy filmek női főszereplői jutnak eszembe, ahogy hatalmas kalappal és napszemüveggel koktélt szürcsölgetnek a pálmafák alatt. 

Valamint azt gondolom, hogy a sokadik virágos, keresztpántos bikini közül mindig sokkal jobban kitűnik egy ilyen darab. Ha pedig valaki mégis egy színesebb változatot szeretne, akkor érdemes szétnézni a Manzara kínálatában, mert több modell és szín közül is választhatunk. 

Egy picit még körülnéztem még a webshopon, ahol szuper áron találhatunk például alkalmi ruhákat  és nagyon sok szép táska is kapható.

Ha pedig már megtaláltam a tökéletes fürdőruhát, gondoltam választok hozzá egy strandruhát is, amiben kényelmesen tudok majd olvasgatni, vagy épp ebédelni a strandon. Kettőt is találtam, amik nagyon tetszenek, ezért gondoltam kikérem a véleményeteket, hogy ti melyiket választanátok. 


A lenge fekete tunika stílusban jobban illene a fürdőruhához, de a meleg miatt talán a szellős fehér praktikusabb választásnak bizonyulna. Ti melyiket választanátok? 

Ti inkább a bikinikre vagy az egyrészes fürdőruhákra teszitek le a voksotokat? 

Megjegyzések

  1. Tavaly egész nyáron egyrészes fürdőruhát hordtam, leginkább a kényelem miatt. A bikiniket is szeretem, de nagyon zavar, hogy nem tudok benne olyan szabadon mozogni.Ha én strandolok akkor egyértelmű, hogy nem csak napozgatok a parton hanem csúzdázás labdázás simán jöhet és ilyen esetekben a bikini nem a legpraktikusabb számomra. Nekem egy mintás darabom van , nagyon szeretem. Azért ez az egyberészes fürdőruha még nem hódít nagyon , legalábbis nem a 20évesek körében és kaptam ezzel szemben leszólást meg meglepő pillantásokat de engem ez hidegen hagy. Mivel kényelmesen érzem magam benne , nem feszengek hogy kilátszik pl. a hasam így sokkal több önbizalommal tudom viselni, mint egy bikinit. Meg amúgy is olyan dívás :D
    ui.: nekem a fehér darab tetszik jobban

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, te is Anna vagy! :)
      Igen, tényleg praktikusabb ilyen szempontból. Azzal pedig ne foglalkozz, hogy ki mit szól be, a lényeg, hogy te jól érezd magad. ;)

      Törlés
  2. Nekem mindig is jobban tetszettek az egyrészes fürdőruhák, igaz azt sem veszek fel, mert nem is járok vízközelben a kádon kívül :D De amúgy elég csini darab az a fekete. Amúgy ezek a strandruhák nagyon tetszenek. A két kép közül a fekete, de hát én nem vagyok mérvadó, mert én mindenből elsőre feketét választok :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok vele. Meg olyan fehér bőröm van, hogy a fehérben úgy nézek ki mint egy szellem. :D De ez a tunika meg annyira jól néz ki.

      Törlés
  3. a fürdőruhából kilenne a cici,ha tényleg felvennéd...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először én is azt hittem ,mert a fotó nem a legelőnyösebb, de megnéztem ugyanezt fehérben, és az alapján passzolna. Szerintem a képen látható leányzónak különösen gazella teste van. Én tutira nem vagyok olyan magas.

      Törlés
  4. Én évek óta keresek szép egyrészes fekete fürdőruhát, de valahogy a boltokban sosincs. Szinte mindent rendelek neten, még cipőt is, de a fürdőruha valahogy túl neccesnek tűnik. Utálnám, ha valahol nem passzol, és alulra-felülre általában más méretet hordok, ami ugye az egyrészes testhezálló valaminél nagy hátrány. (Meg ott az a klasszikus derékra bő-csipőre szűk eset.)
    Eh, talán majd jövőre :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)