Weekly Inspiration

Én magam hatalmas nyár-imádó vagyok. Akkor érzem magam leginkább elememben, ha a hőmérő higanyszála 30 fk fölé kúszik. A kedvenc ruhadarabjaim a pici sortok és az aprócska pólók. A lenge ruhák és szoknyák és élek-halok a strandolásért. 
Imádom a nyári ételeket, a hideg rozé fröccsöt, az Aperolt és a szedres turmixot. Képes vagyok egész nap dinnyét enni, de egy jó lángosra sem mondok soha nemet. Imádom a hosszú estéket, a naplementét, az érett búzamezők illatát, a Balatont, a nyitott ablaknál alvást és a nyári záporokat. 
Viszont tudom, hogy sokan nagyon szenvednek nyáron, főleg a meleg miatt. Ebben a bevezetőben most néhány apró tippet osztanék meg veletek, amik nekem nagyon beváltak. Amikor csak tudsz zuhanyozz le. Reggel, ha hazaértél a munkából, strandolásból, este, stb. Mindig kend be magad naptejjel, akkor is ha csak a városba ugrasz ki pár dolgot elintézni. Víz nélkül soha nem indulj el otthonról és ügyelj rá, hogy legalább 2,5 de inkább 3 liter folyadékot igyál. Kerüld a cukros üdítőket és úgy általában a cukrot. A nehéz ételek is nagyon megterhelőek a melegben, valamint az olajos és sós ételek is. Ezeket is próbáld meg elkerülni. 
Ha nem szeretnél felpuffadt hassal strandolni, akkor ne igyál előtte legalább egy nappal szénsavasat és kerüld a fehér lisztes ételeket, a babot és a borsót. 
Ne használj nehéz, túl édes és fűszeres parfümöt és ha teheted hagyd el az alapozót és bb krémet. Helyette szerezz be egy jó fényvédőt és dobj fel hozzá egy kis korrektort ha szükséges. 
Kerüld a sötét ruhadarabokat, a túl szűk fazont és a műszálas ruhákat. A testpermetet és a fátyolmaszkot tartsd a hűtőben, így sokkal frissítőbb a hatása. Mindig hordj napszemüveget és a legmelegebb órákban ne tedd ki magad közvetlen napfénynek, vagy ha nem tudsz árnyékos helyre húzódni, magas faktorszámú naptejjel és kalappal védd magad a káros sugaraktól. 
Nektek van hasonló praktikátok vagy tippetek, amik beváltak a kánikula idején? 



Ezek a sütik túl szépek, nem lenne szívem megenni őket. 


Imádnivaló ez a szett. 


Ez a táska... 😍


Ez a barackos pite nagyon jól esne most! 


Primer dupe-ok. 


Heti háttérkép. 


Még mindig  a kedvenc színeim. 


Mesés ez a lakk. 


Így együtt tökéletesek. 


Tökéletes nyári bulismink. 


Nagyon tetszik ez a frizura. 


Tökéletes nyári darab. 


Heti álomház. 


Ebben a melegben tökéletes nasi a friss zöldség valamilyen mártogatóssal. 


Imádnivalóak ezek a színek együtt. 


Az abszolút kedvenc szettem a válogatásból. 


Megnyugtató. 


A legnagyobb melegben én csak egy kis korrektorral, bronzosítóval, szemöldök géllel és valamilyen szép rúzzsal nyomulok. Ti viseltek sminket a kánikulában? 


Heti DIY ötlet. 


Odavagyok a tükörért. 


Varázslatos. Alig várom már, hogy a tengerparton lehessek. 


Igazán babás és természetes ez a smink. 


Életem 


Cuki maniötlet. 


Akarooom! 😍


Odavagyok ezekért a színekért és a fejtámláért. 


mesések ezek a színek. 


Álomruha 


Heti cukiság 😍

Képek: Pinterest/Tumblr 

Ti hogy bírjátok a meleget? Melyik volt a kedvenc képetek a válogatásból? 😊

Megjegyzések

  1. Irigyellek, hogy bírod a fullasztó hőséget. De komolyan. Én sem izzadni nem szeretek, és azt is utálom, hogy olyan meleg van, hogy nem lehet aludni. A vérnyomásom olyan alacsony, hogy szédülök napokig.
    Amúgy Balatonon nekem sem lenne bajom a hőgutával :D.
    Egyébként itt a Belvárosban minden sokkal, de sokkal melegebb, mint pl a külkerületekben és hallgathatom az angol ordenáré turistákat, mert a kormányunk úgy döntött bulinegyedet csinál a lakó negyedben.
    Szóval több okból is rettenetesen utálom a nyarat. :(
    De a képek legalább nagyon tetszenek :).

    VálaszTörlés
  2. Én is imádom a meleget, annyira jól érzem magam :D
    az utolsó kép a kedvencem tacsi tulajdonosként, de amúgy remek válogatás lett ismét ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)