Weekly Inspiration

Nagyon régóta tudom már, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki bírja a mókuskerék-életet. Felkelés, munka-suli,a hazatérés, tévé, kaja, alvás, aztán elölről az egész. Nem bírom a monoton életet, ha minden nap ugyanúgy telik. Nekem kell az, hogy minden egyes nap valami mást is csinálhassak a megszokott rutinon kívül. Ezért nem tudnék soha városi lakásban sem élni, mert kell a tér, a hely, a lehetőség az alkotáshoz. 
Kell a változatosság és hogy minden percet hasznosnak érezzek. Emiatt nincs türelmem a tévézéshez sem. Szívesebben olvasok, vagy nézek egy-egy részt valamelyik sorozatból, de sosem bírok ezekkel a dolgokkal 1-1 óránál többet foglalkozni. 
Nekem kell a mozgás, mert ha nem mozgok, akkor nem érzem jól magamat a bőrömben. Kell az, hogy hetente egyszer-kétszer felkerekedjek és elmenjek otthonról kirándulni, vagy moziba. 
Én úgy vettem észre, hogy nagyon sokan, akik belekerülnek a fiatal felnőttek mókuskerék életébe, depressziósak és életuntak lesznek. Ezért azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy keressen magának egy hobbit, amit tényleg szeret. Csak egy órát szánjon arra a napjából, hogy ezzel foglalkozik, hogy kimozdul, hogy sportol vagy kipróbál valami újdonságot. Nem szabad engedni, hogy a hétköznapok beszürküljenek és az élet rutinná váljon. 


Számotokra mi jeéent kikapcsolódást vagy feltöltődést a hétköznapokban? 


Csini!


Gyönyörűséges ez az óra. 


Mesések ezek a Benefit paletták. 


Legeslegcukibb papucs. 


Ezeregy éjszaka hangulatú mani. 


Ti melyik színt választanátok? Én nem tudnék csak egyet. 😃


Gyönyörűséges


Ha valaki gyakran utazik, akár csak 1-2 napokra, akkor nagyon praktikusak ezek az utazós neszesszerek. 


Egy hosszúhétvégét töltöttem a Krk szigeten. Egyszerűen mesés az a hely, biztosan következő nyáron is visszamegyünk. 😊


Éljen a padlizsán és cukkini szezon! 


Ruha-szerelem. 


Heti álomház. 


Hangulatos 


Álomszépek ezek a hortenziák. 


Nem lenne szívem megenni. 


Heti vicces... 😃


Heti háttérkép. 


Igazán otthonos. 


Imádom a fügés ételeket. 


Csodaszép! 


Manikűr ötlet. 


Nagyon tetszik ez a medál. 


Linda egy újabb csodás sminkje. 


Ez valami brutálisan gyönyörű! *.* 


Ki imádja még a corgikat? 😊

Képek: Pinterest/Tumblr

Melyik kép volt a kedvencetek? Ti hogyan kapcsolódtok ki a dolgos hétköznapokon? 😊

Megjegyzések

  1. Szia! (:
    Hát meg kell, hogy mondjam, hogy tényleg nagyon aranyos a papucs is és a kutyus is! Számomra az kikapcsolódás már, ha hazaérek egy hosszú napról, és ledőlhetek a kanapéra 5-10 percre, csak fekszem, nem csinálok mást. :D Aztán neki kezdhetek az egyéb otthoni tevékenységemnek is. De engem az olvasás (akár képregény, akár könyv), a sorozat nézés és a rajzolás egyaránt kikapcsol, illetve a játszás. Bármilyen társasjátékkal, esetleg Sims 3 vagy Sims 4-gyel való játszás is kikapcsolást nyújt számomra. Viszont, ha az ágyamban befekszem egy bögre teával, vagy csak lezuhanyzom nekem már az tiszta öröm. ^^
    Üdv.: Virág

    VálaszTörlés
  2. Kutyázás, pecázás, futás, biciklizés...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz képek ha mindenképp választani kéne akkor a második kép(az a ruha és szandi!...)és a mani.
    A sport az mindenképp kikapcsol,de akár 1 jó film vagy egy finom habos kávé a teraszon csak a madárcsicsergést hallgatva,kertészkedés,mikor mi,a lényeg hogy mindennap legyen akár csak pár perc is:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)