Weekly Inspiration

Néha úgy érzem, az embereket annyira lefoglalja az anyagi dolgok és tárgyak, a tökéletes külső utáni vágyakozás, hogy elfelejtik észrevenni az életükben és saját magukban lévő szépséget és emiatt igazából sosem lesznek elégedettek, hiszen ha megszereznek valamit, elérnek egy célt, akkor újabb és újabb dolgokra kezdenek el vágyni. Újabb kívánságlisták készülnek, az illető újabb hibát talál magán, amin változtatni akar. Az élet olyan, mint a biciklizés. Csak akkor megy előre, ha tekerjük a pedált. Máskülönben a bicikli feldől. Az út közben viszont időt kellene szakítani arra is, hogy néha megálljunk, leszálljunk arról a bicikliről és körülnézzünk magunk körül, vagy inkább magunkban. 
Ha elégedetlenek vagyunk az életünkkel, akkor jó dolog, ha változtatunk, de ha sosem érjük el azt az állapotot, maikor jól érezzük magunkat, amikor épp nem vágyunk semmire, csak élvezzük amink van, akkor valószínűleg a lelkünk vágyik valamire, ami megfoghatatlan, amit nem lehet pénzért megvenni. Ilyenkor érdemes mélyebbre ásni, akár egyedül, akár szakember segítségével, hiszen olykor egészen apró dolgok okozhatják az állandó elégedetlenség érzést. Egy kikívánkozó mondat, egy elfojtott sérelem, egy frusztráció, egy kellemetlen lakó vagy munkahelyi környezet, a szeretet hiánya, vagy épp egy nem egészségesen működő kapcsolat. 
Ha ezeket a dolgokat sikerül helyre rakni, akkor nagyon sok esetben megszűnnek a pótcselekvések is. Nem lesz szükség többé a mindig legújabb telefonra, a századik rúzsra és nem fog zavarni minket a picivel vastagabb vádli, vagy a nem elég hosszú szempilla sem. 


Ti mit gondoltok a fentiekről? 


Ez egy nagyon tökös szerkó! 😁


Hangulatos


Csodás ez a smink. 


Mutatós manikűr rövid körmökhöz. 


Csodás kilátás. 


Csodaszép ez a csupa matt Too Faced paletta. 


Nyami!


Nagyon dögös!


Álomszép ez a gyűrű. 


Heti háttérkép. 


Nude rúzsból sosem elég. 


Imádom ezt a szettet. 


Még egy csodaszép matt Too faced paletta. 


Heti álomház. 


Imádom ezeket a színeket együtt. 


Mézes körtés mandulás torta. Igazi őszi finomság. 


Kiakadt a cukiságmérőm. 😍


Innét most a csillár a kedvencem. 


Őszi séta. 


Imádom ezt a sok fényt. 


Az a cipő! 😍


Szeptember végi hangulat. 


Ki mondta, hogy ősszel nem lehet élénk színeket viselni? 


Ez a Nars pirosító egy álom. 


A héten sem maradhatunk egy újabb mesés Linda-smink nélkül.


Minimalista


Imádom! 


Nagyon hiányoznak már a 23 fokos, napos, kellemes őszi délutánok, amik még lehet viselni slipont és loafert is. 


Imádom az őszi erdő hangulatát. 

Képek: Pinterest/ Tumblr 

Melyik volt a kedvenc képetek? Mit gondoltok a nyitósorokról? 

Megjegyzések

  1. A bevezetőben van sok igazság.
    A tóparti faházba pedig, már most beköltöznék.

    VálaszTörlés
  2. Aaa Anna, pont olvastam a bejegyzésed, mikor láttam,hogy te is hozzászóltál az enyémhez!♥ Nagyon igazak a soraid és szerintem tökéletesen igazad van. A képek pedig mind-mind csodásak, annyira meghozták a kedvem egy kis őszies fotósorozathoz! :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál! :) A fotósorozatot pedig nagyon várom! ;)

      Törlés
  3. A "nem egészségesen működő kapcsolat"nagyon megragadt a bejegyzés végéig a fejemben. Manapság nagyon egyedül érzem magam, viszont jobb egyedül,mint párkapcsolatban de nem boldogan.:)
    A csizmák és sálak felkeltették az érdeklődésem, megyek is elővenni a bokacsizmákat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengetegen rettegnek szerintem az egyedülléttől és emiatt bent ragadnak egy rossz kapcsolatban, vagy barátságban. De sokszor az emberek családi kapcsolatai sem működnek egészségesen.

      Törlés
  4. Nem állnak jól a nude rúzsok :/ Nyilván nem first world problem, de mivel sötét a hajam és a szemem, muszáj valami erős és feltűnő rúzst magamra kenni, hogy jó legyen az összhang :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg egy barnás árnyalat? MAC-Whirl például?

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)