Haul - Glamour-napok, Notino, Yankee Candle, MAC Cosmetics, stb...


Az idei ősz első zsákmányos bejegyzését hoztam el Nektek, amiben többek között a Glamour-napok vásárolt termékek egy részét is megmutatom. (Nem, továbbra sem szeretnék ilyen jellegű bejegyzésekben fogkrémet, tisztító- és mosószereket rátok zúdítani, tehát továbbra is maradunk a beauty-vonalon ilyen téren.) 
Valamint ezen kívül volt még egy Notino és Colourpop rendelésem is és beszereztem még egy újabb MAC rúzst, valamint néhány Yankee Candle tartot is és még van néhány tétel, amit fel sem sorolnék a bevezetőben. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. 😊

Glamour-Napok

A Glamour-napi dorbézolás drogériás részét én a nulladik napon körülbelül háromnegyed óra alatt letudtam nagyrészt. Sajnos a Maybelline újdonságok közül Győrben csak a szemöldökformázó és színező termékek és az új csomagolású Lash Sensational volt kitéve, így a Matte Ink rúzsokból nem tudtam vásárolni. 
A Garnier micellás vízről is lemaradtam, pénteken már egy darab sem volt belőle. 
Én nem vagyok az a típus, aki valamiből 5-6 vagy akár még több darabot is vesz, csak mert akciós, de például ha félig van a deom vagy a samponom, akkor szoktam venni utánpótlást. Tehát nem szeretek hónapokra előre betárazni. 

Az idei évben főleg háztartási dolgokat vásároltam, illetve tampon és fogkrém fronton vásároltam többet, mert ezek azok a termékek, amikből mindig ugyanolyat veszek, de például a dezodorokból, tusfürdőből mindig másfajtát vásárolok, mert megunom őket. Ugyanígy vagyok az öblítővel és a légfrissítővel is, így ezekből is csak 1-2 darabot vettem. 


A kuponos akciók során mindig veszek hajfestéket. Most épp kettőt vettem, mert a DM app kuponnal és szülinapi kedvezménnyel pár hónapja beszereztem még néhányat, amiből még mindig van két dobozzal így most körülbelül tavasz elejéig nem is kell hajfestéket vennem.

Általában a Garnier Color Naturals-t használom és a Rossmannban volt most 30%-os kupon rájuk.

Nyár vége óta Niveáról Rexonára váltottam deok terén, így féláron most beszereztem az utánpótlást is. 


Sminktermékek terén nagyon visszafogott voltam magamhoz képest, bár ebben közrejátszik az is, hogy a legtöbb kinézett termék nem került ki a polcokra, illetve volt olyan, amit korábban már beszereztem (Maybelline Burgundy Bar paletta)


Végül a Rossmann dekorkozmetika kupont egy Catrice púderre és Slim Matic szemöldökceruzára használtam fel, mert utóbbiból általában egy hét alatt elhasználok egyet. 

A Maybelline Brow Precise egy hasonló termék, mint a Catrice szemöldökceruzája. Ebből egy világos és egy sötétebb árnyalatot is vettem, mert sajnos teszter nem volt kirakva belőle. Jó döntés volt, ugyanis önmagában egyiket sem tudnám használni. 


A kívánságlistás ruhadarabok közül csak a kabátot tudtam kipipálni, mert a kinézett farmer sajnos már nem volt méretben. A H&M kabát szerintem nagyon jó vétel volt, mert a 20% kedvezménnyel 20 000 Forint helyett 16 000 Forintért tudtam elhozni. 
Tudom, hogy semmi extra, nagyon tucat darab, de én szeretem ezt a military zöld színt, mert minden kiegészítőhöz passzol. A kabát pedig elég hosszú és meleg ahhoz, hogy ne fázzak benne télen. Ha extráskodni akarok, akkor ott van a pilótadzsekim vagy a szövetkabátom, de hétköznapokon nekem a praktikusság és a kényelem a fő szempont. 😊

Notino


Notino-ról most három terméket rendeltem. A Maybelline palettáról itt olvashattok tesztet. A másik két termék egy Green Pharmacy aloe verás arctiszító gél, ami érzékeny bőrre készült és a Vichy Normaderm 24 órás hidratálókrém, amit általában tavasszal és ősszel szoktam bevetni, amikor a bőröm megzavarodik a hőmérsékletváltozástól, ez az egyetlen termék, ami rendbe tudja hozni. 


Colourpop 


Még a Laborday akciót kihasználva, szeptemberben rendeltem pár dolgot a Colourpoptól, amire sajnos hosszú hosszú heteket kellett várnom a hurrikánok miatt. De abszolút megérte a várakozás, hiszen régóta áhított darabok kerültek a birtokomba. 


Még sosem próbáltam a márkától arcra készült terméket, így most elsőként egy highlighter került a kosaramba. 


Az ajakkencék között pedig 3+1 akció volt, így tulajdonképpen ingyen kaptam meg az abszolút kedvenc Ultra Matte "Trap" árnyalatú ajakrúzsomat, amiből az előzőt már majdnem teljesen elfogyasztottam, így ez szeritnem midnent elárul, hogy mennyire imádom ezt a színt. 


Ezen kívül még egy Ultra Matte rúzst rendeltem, a Saturday árnyalatot, ami egy mély bordó szín, valamint az Ultra Satin ajakrúzsok közül a Panda és a Strut árnyalatokat. Előbbi régóta kívánságlistás volt. Számomra ez a tökéletes őszi-téli lilás fuksziás bogyószín. 
A Strut pedig nagyon hasonlít a Traphez, de ez inkább egy sárgásabb-barnásabb nude, míg a Trap rajtam lilás-szürkés hatású. Azon árnyalatok egyike, mairől megnézhetsz száz képet a neten, de mindenkin másmilyen színt ad vissza. 


Strut és Panda


Saturday és Trap 


A highlighterek közül az Angel Food névre hallgató árnyalatot választottam. 


Ez egy rózsaszínes-mályvás, kékesen irizáló brutálisan csillogó szín, ami szerintem minden évszakban tökéletes. nekem egyébként az ősz és a tél inkább highlighter szezon, nyáron jobb szeretek inkább a bronzosítókkal játszani. 


Alig várom, hogy élesben is kipróbálhassam. 


A Catrice új szortimentjébe érkezett néhány matt rúzs is. Sajnos körülbelül csak hat színről beszélünk. (Nem tudom pontosan, hogy hány árnyalat jelent meg, nekem ennyi rémlik.) 
Amikor a Rossmannban jártam, az eredetileg kinézett árnyalatból nem volt, de aztán megláttam ezt a színt és teljesen levett a lábamról. 


A kupakon sajnos csak a számkód látható, ami 050, de egyébként az árnyalat neve Taupless In love. 


És egy lilás-barnás taupe árnylat, ami tökéletes őszre és télre. A csomagolás is nagyon tetszik, nem a megszokott drogériás műanyag, hanem nehéz, minőségi fém. Nagyon igényes. 


Hamarosan olvashattok majd róla tesztet is. 


Vásároltam még egy Zoeva palettát és egy újabb matt MAC rúzst is. 


Egy újabb matt árnyalattal bővült a MAC rúzs gyűjteményem, ezúttal A Smoked Purple árnyalatot vásároltam meg. Róla is várható majd bejegyzés, habár elég vegyesek az érzéseim. A matt rúzsokkal szerintem egy időre végeztem a márkától és a továbbiakban más finisheket fogok majd kipróbálni. 


A Zoeva En taupe paletta megvásárlása egy szerencsés véletlen volt, hiszen rögtön azután, hogy felkerült az őszi kívánságlistámra, megláttam Katie-nél blogsale-en és rögtön le is csaptam rá. 
Szinte vadi új állapotában teljes csomagolásban, védőfóliával érkezett meg. 


Tökéletes hideg tónusú paletta ami után már régóta vágyakoztam. 


Az Avontól érkezett tesztelésre ez a kis csomag, ami a Free illatpárost és egy gyönyörű lakkot rejtett. 


A Metallize Me árnyalat egy gyönyörű mályvás-rózsaszínes metálos fényű lakk, alig várom, hogy élesben is kipróbálhassam. 


Vásároltam néhány Yankee Candle tartot őszre is, ezekről még a héten olvashattok majd. A Yankee Candle-nél nincs jelentős csúszás az újdonságok hazai megjelenésében, hiszen már a karácsonyi kollekció is kapható a webshopban, de én most úgy érzem, hogy legalább december elejéig elleszek ezzel a mennyiséggel. 😁

Ezek voltak tehát az ősz első felének és a Glamour-napoknak a szerzeményei. :) Sok tételt kipipálhattam a szeptemberi kívánságlistámról és az őszi kívánságlistámról is, aminek nagyon örülök, bár ruhák terén egyelőre sajnos csak a kabátot sikerült beszereznem. 

Ti miket vásároltatok mostanában? Voltatok Glamour-napozni? Ha van hasonló bejegyzésetek, szívesen látom a linkeket is! 😉

Megjegyzések

  1. Irigykedem a sok szuper jó termék láttán! :) A Zoeva paletták már jó ideje mozgatják a fantáziámat, már töb számomra hiteles blogger írt róluk hogy mennyire jók és kihazsnálhatók. Erről még részletesen nem hallottam, remélem hogy amint ki ismerted teszel fel róla posztot, sminkekkel. :)
    A Colour Pop highlighter és a rúzsok pedig gyönyörűek *-* Én még sosem rendeltem, mert mindig volt valami előbbre való de már úgy szeretnék valamit kipróbálni. :) Karácsonykor remélem lesz valami akció, így meglenne az "ok" hogy miért kell meglepnem magam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem lesz Black Friday akció, mert tavaly is volt. :) Én mindig akkor rendelek, ha valamilyen akció van. Ingyenes szállítás, vagy kuponkód, vagy sokszor van olyan akció is, hogy ha valamiből 2 vagy 3 darabot teszel a kosárba, akkor még egyet választhatsz ingyen. Plusz ha feliratkozol a hírlevélre, akkor az első rendelésednél be tudsz váltani egy 5$-os kupont. :)

      Mindenképp lesz a Zoeva palettáról teszt és igyekszem sminkes fotót is csinálni. :)

      Törlés
  2. Glam napot az előző bejegyzésnél leírtam.
    Mult hónapban rendeltem Ebayről egy álomcsapda mintás pulcsit és egy Jessup ecsetkészlet koppintást. Utóbbi már megérkezett. Imádom, legalább is azt az egyet amit eddig kipróbálram. Puhe puha. Egy bézs-barba felsőt vettem hónap elején. Az eleje átlapolt és az oldala ráncolt. Sok strassz szerű valami van rajta.
    Hét elején pedig ricinus olajat vettem. Kipróbálom szempullára. Egyik munkatársam pedig hozott nekem Szlovákiából B5 vitaminos hajra való ampullákat. Azt mondta gyorsan nőt tőle a haja.

    VálaszTörlés
  3. Szuper dolgokat szereztél be, az a Zoeva meg Burgundy Bar Paletta.. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindkettő szuper, de egyelőre a Maybelline az abszolút kedvenc. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)