Weekly Inspiration

Hogy zajlott számotokra a Glamour-napok? Kihagytátok, esetleg otthon a kanapéról rendeltetek? Netán ti is belevetettétek magatokat a vásárlótömegbe?  
Én úgy látom, hogy ez a nulladik nap kezdeményezés valamelyest visszavett az őrületből, vidéken legalábbis. Ezen a napon én körülbelül háromnegyed óra alatt letudtam a drogériás vásárlás nagy részét. Pénteken pedig egy újabb óra alatt a ruhavásárlást, illetve még egy-egy apróságért beugrottunk a drogériákba. A ruhavásárláshoz különösebben nem volt türelmem, mivel a legtöbb üzletben hosszú-hosszú sorok álltak a próbafülkénél és a pénztárnál. 
A drogériákban idén is tapasztaltam valamennyit abból a hisztérikusságból amit az elmúlt években, még azzal kiegészítve, hogy nagyon sokan 5-10 darabot vásárolnak egyes darabokból, amit én mondjuk nem nagyon értek. Az viszont elkeserítő volt, hogy pénteken este már nagyon sok terméknek hűlt helyét találtam csak és egyáltalán nem érkezett meg a beígért árufeltöltés, illetve a kozmetikumok esetében több olyan termék is volt, ami nem érkezett meg az üzletekbe és szerintem emiatt sokan csalódottak. Összességében mégis pozitív élménynek ítélem meg az őszi Glamour-napokat, hiszen két termék kivételével mindent beszereztem amit szerettem volna. Emiatt sem szomorkodom, mert alig egy hónap és jön a folytatás a Joy-napokkal. 
Ti milyen élménnyel-tapasztalattal zártátok a shopping ünnepet? 


Azt kívánom, hogy bár türelmesebbek lennének egymással az emberek ilyenkor. Láttam lökdösődést, kiabálást, méltatlankodó embereket, pedig csak ruhákról és kozmetikai cuccokról van szó. Valóban megérik ezt a viselkedést? Szerintem nem kellene Amerika Black Friday szintre süllyedni, csak mert fél áron lehet venni dezodort. 


Továbbra sem rajongok az ilyen mértékben szétszakított farmerért, de ettől eltekintve csodás ez a szett. 


Mesés! 😍


Álomszép ez a gyűrű. 


Pár hete tépelődöm rajta, hogy vajon megnövesszem e újra a hajam, vagy levágassam ismét. Mit gondoltok? 


Nem vagyok a nyers füge nagy rajongója, de rummal flambírozva és karamellizálva, pici tejszínnel és vaníliafagyival bármikor jöhet. 


Hangulat 


Mesés ez a smink. Ilyenkor hétköznapra is simán bevállalom a hasonló sminkeket. 


Tökéletes irodai szettt. 


Szépséges ez a manikűr. 


Őszi dekorációs ötlet. 


Heti álomház. 


Napok óta vágyom valami finom bevonatos fánkra. 


Varázslatos 


Csodás az a lámpa. 


Hátborzongatóan gyönyörű. 


Csodás ez a kékesszürke szín. 


Tökéletes őszi-téli színek. ezek közül csupán a Dopey árnyalat van a birtokomban, de a Viper, Are n Be és Bianca árnyalatok is kívánságlistásak. 


Nekem így már lefagyna a lábam de egyébként nagyon tetszik ez a szett. 


Imádom az ilyen tésztás, mindent bele ételeket. 


Tópartra kiülős, tábortüzes hangulat. 


Imádnivaló ez a mani.


Imádom az ilyen ösvényeket. 


Az a padló! 😍


Ha valaki hideg tónusú palettát keres, akkor a Zoeva En Taupe-nál szebb nem is jut eszembe. 


Eléggé over the top, de egy farmerral, basic pólóval és bokacsizmával simán felvenném. 


Heti háttérkép. 


Rejtett szemhéjú sorstársaim, egy perces néma csenddel adózzunk most ennek a csodának, mait mi sosem tudunk viselni, egy percnél tovább. 😂


Kicsit jégkirálynős, de imádom. 


Heti cukiság! 😊


Képek: Pinterest/Tumbr 

Szép Hetet Mindenkinek!

Ti voltatok Glamour-napozni? Ha igen, mit vettetek? Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

Megjegyzések

  1. Istenem, gyönyörűek a képek <3 Évek óta nem Glamourozom, sokáig barátnős találkozásokat tartottunk ilyenkor, de a tömeghez már nem lenne türelmem. Sajnos a találkozók is egyre ritkábbak. A vásárlás nem hiányzik, az Yves Rocher kuponon sokáig agyaltam, de végül nem rendeltem semmit. (Még az előző útból is van egy csomó cuccom 😶) A Starbucks, a barátnők és a kibeszélés hiányzik, de hát most ez van. A DM- ben vettem egy rég áhított BB krémet 50% -ra és vettem az egyik barátnőmnek egy meglepi szemhéj gélt. Nagyon örült neki, ennyi volt az idei Glamour -nap. Imádom a Weekly inspirationt és az írásaid, puszi 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :) örülök, hogy tetszik a WI és az írások! :)
      Én legjobban egyedül szeretek vásárolni, úgy vagyok a leghatékonyabb. :D
      Nálunk sajnos nincs Starbucks és a McCaféba már nincs kupon.

      Törlés
  2. Nekem kimaradt. Itt Romániában nincs nagyon felkapva a Glamour nap, inkább magasabb kategóriák elérhetőek, amik engem nem nagyon izgatnak :D.
    De, nem is bánom, mert jönnek a leárazások :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ruhát szerintem jobban megéri a leárazásokon venni. :)
      Én a kuponos napokon csak basic pólót, farmert, kabátot, harisnyát és fehérneműt szoktam venni, mert ezeket leárazva ritkán találok. A farmerrel most nem volt szerencsém, mert amit kinéztem és felpróbáltam előre azt elvitték. Nem értem egyébként, hogy miért nem lehet eltetetni a cuccokat, legalább az első napig. Értem, hogy azért mert hátha nem jönnek érte, de el lehetne mondani az embereknek, hogy elrakjuk, de ha eddig nem jössz érte, akkor visszakerül a polcra. Szerintem sokkal kulturáltabb és gyorsabb lenne így a dolog, mert csak odamennének az emberek, megmondanák mit rakattak félre, fizetnének plusz kupon aztán hello. Nem lenne kilométeres sor a próbafülke előtt sem.

      Törlés
  3. Nem tud lázba hozni sem az 50%, sem a kecsegtetőnek nem mondható más ajánlatok :D élveztem az őszi napsütést, a párommal voltam, a lelkem teljesen megnyugodott! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem! :) Hétvégén mi is a szabadban voltunk, kirándultunk, eszem ágában sem volt ilyenkor a plázák közelébe menni. :D

      Törlés
  4. Glamuroztam minimalista stílusban pénteken. Vidéki kisvárosokban tudtam le a drogériákat. Egy kuvétellel csak azt vettem ami elfogyott.Rossmanban Maybelline Afinitone alapozót, GlissKur balzsamot, Rimmel ScandalEyes spirált, hajlakkot és egy Catrice lakkot vettem. Hasonló barnát, mint az első manikürön itt a válogatásbab. Ez volt az, ami a lelkemnek is kellett.
    DM-ben Maybelline Dream Matt Mouse alapozót, Garnier kétfázisú micellás vizet, GarnierPure pumpás arclemosót, GarnierPure arcápoló pattanásokra és egy Playboy férfi parfümöt vettem. Ruha kupont nem használtan. Csak gyerekruha érdekelt volna, de mire felmegyek Székesfehérvárra...nem éri meg. Novemberben ugyis be kell kisfiamnak vásárolni. Akkor meg szerintem leárazás is lesz.
    Két dolog miattvoltam ilyen szigorú magammal. Az egyik a ház. A másik, hogy a multhét elején megvettem a hőn áhított szerelhető tárcsás súlyzó készletet a Dechatlonban, amit lassan egy éve akartam.
    Vidéken nyugi volt, udvariasak voltunk egymással, kedvesek voltak az eladók is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű az a két Maybelline alapozó nagy kedvencem volt. De az Affinitone-t megváltoztatták és nem jött be. Majdnem egy teljes flakonnal dobtam ki, mert egyszerűen lefolyt az arcomról 1 óra alatt meg nagyon csúnyán oxidálódott.
      Nekem most a Fit Me Matte+Poreless a kedvencem, még van egy fél tubussal, de most túl világos mert nyáron barnultam picit. Kíváncsi leszek télen működni fog e, mert tavasszal és nyár elején nagyon szerettem.

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ami a hajadat illeti: szerintem növeszd meg. Ha nem tetszik, még le lehet vágni.
    Fürdőszoba képe tetszik a kegjobban. A mosdószekrény miatt.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Húú mi a párommal bejártunk mindent, amit lehetett. Pénteken Pesten plázáztunk, moziztunk, drogériáztunk; szombaton Gyöngyös, Hatvan és Gödöllő volt a cél.
    A nulladik napon Police Icon került a kosárba a kedvesnek(jól felárazták, de még így is megérte), nekem pedig 25h Rimmel alapozó. Pénteken a Rossmannból alig 300ftért hoztam el a Rival de loop Dreamlandjét, ami fantörpikus meglepetés volt, mert gyönyörű, jól fed és gyorsan szárad(itthon nincs RDL állvány, tehát igazi vidékiként bámészkodtam előtte! :D). Innen még Alterra arcmaszkot és vanliás-narancsos tusfürdőt vettem, plusz a kedvesnek sampont. A Takkoból "simogatós" unikornis pulcsival, a Dm-ből She lakkal,Loreal Superstar Xfiber spirállal(hatalmas csalódás!)Maybelline Master Contour Stickkel távoztam.
    Másnap vettünk csoda pihe-puha Velour Plus Fine szőnyeget az ágyunk elé a Diegoból, a KFC a kedves kedvence, ott ebédeltünk. A Müllerben mennyei Teekanne teára, a mindenhonnan lefosztott Essence szemöldökcerkára, Hygge könyvre bukkantam, a Kikben övre, a rég áhított szarvas dekorra, édes rózsaszín mécsestartóra, C&A ban egy pólóra(nekem) és egy nacira (a kedvesnek) és az F&F kupon maradt a végére; két póló a kedvesnek, egy burgundi naci nekem.
    És megvallom hulla fáradtam, de elégedetten tértünk haza mindkét nap végén! :)
    Ja és a Jono-Yogo is megér egy kis bűnözést! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dán életérzés nekem is nagyon szimpatikus. :)
      Az a L'oréal spirál nekem sem jött be. Anyukám vette magának és kipróbáltam, de egyikünk sem szereti.

      Törlés
    2. Még egy másik Hygge könyvre is vágyom, de az mindenhol elfogyott :/
      A spiráltól sokat vártam. Pedig megfogadtam hogy soha többet nem veszek olyat, ami nem vízálló! Ez viszont lemászik, maszatos hatású :( Viszont a keféi csodásak. Sokkal szebb pillákat varázsolnak, mint a kedvenc, le nem mászós Essence spirálom. Úgyhogy három nap próbaidő után, a Loreal spirál egyik keféjét megtisztítottam és belenyomtam az Essence spirál "tubusába"! És voilá! Megvan a perfekt vízálló, dúsító, hosszabító spirálom! :);) Mondjuk nem úgy képzeltem, hogy egy alig 1000 forintos máz találkozik egy 4000 forintos kefével, de a szükség törvényt bont!
      Ez már a második Loreal spirál csalódásom. Nem hiszem, hogy még egyszer veszek ilyet a márkától.

      Törlés
  9. Ui: rejtett szemhéj pipa-nyálcsorgatás megvolt...
    Füge: csak akkor ha még nem értett meg teljesen. Az ablakunk előtt van a fügefa, sajnos nem fog megérni az idei termése. Sajnálom érte...
    A heti álomház: gyönyörű. Az első szinten, bal oldalt lévő majdnem félkörös megoldásért odavagyok! Hogy hívhatják ezt vajon az építészetben...?
    Régóta morfondírozol a hajadon. Csináld még, közben megnő! :D Jól állt neked, ne habozz!
    És az utolsó kép a nyerő! Igaz, hogy az egy sheltie, de imádom a szőrös fajtákat. Nekem skót juhászom (Lassie) van és nincsennálaszebb!:) Szőrmehercegnőcicám imádja ezt az időt, és szanaszét hordja jóapám fáradtságos munkája által összehordott faleveleket... :D Imádom ezeket a posztokat, köszi érte! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is volt skót juhászom és neki is Lassie volt a neve. :)

      Szerintem november elején el is megyek a fodrászhoz egy vágásra. :) A sapka szezon előtt úgyis kell egy ritkítás. XD

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)