L'Oréal Paradise Extatic Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A L'Oréal új szempillaspirálja tavasszal felkavarta a beauty világot. Sokan egyenesen a Too Faced Better than sex szempillaspirál dupejának nevezték és valljuk be okkal, hiszen az amerikai csomagolás nagyon hasonlít a ikonikus spirál tubusára, valamint a kefe is nagyon hasonló. (Itt egy kép a két spirálról egymás mellett.)
Európában a spirál egy bronz-rose gold csomagolással és más névvel került piacra. Pár hete a drogériákba is megérkezett, bár amikor legutóbb Győrben kerestem, ott még nem volt kitéve. 
Szerencsére a Notino kínálatába is bekerült, így gyorsan le is csaptam rá, hiszen nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon a nagy hype-nak van e alapja. Lássuk! 





Nagy-nagy pozitívum, hogy a spirál egy karton dobozban érkezik, ami remélhetőleg némi visszatartó erő lesz a notórius nyitogatóknak, hogy ne másszanak bele. 
A csomagolás szerintem nagyon szép, bár a rózsaszín változat természetesen mutatósabb. Tetszik, hogy végre mertek valami újat piacra dobni és nem egy újabb Million, Miss vagy Wings kiadással jelentkeztek. 

Ígérete szerint intenzíven dúsít és hosszabbít, valamint nagyon vonzó még, hogy ricinus olajat tartalmaz, ami ugyebár nagyon hatékony szempillanövesztő és ápoló. 


A kefe a klasszikus sörtés verzió, amit én sokkal jobban szeretek, mint a különféle szilikonos modern keféket és véleményem szerint az enyémekhez hasonló rövidke szempillákhoz ez a fajta kefe a legjobb. A kefe egy picit hasonlít a klasszikus Lancome Hypnose keféjére. 


Pont elegendő festéken vesz fel, bár a hegyéről le kell húzni a felesleget. A kefe mérete szerintem ideális. A festék állaga egy picit hígabb, mint amit én kedvelek, de remélhetőleg pár hét alatt majd sűrűbb lesz. Azt tudni kell, hogy nekem elég rövidke, gyenge és egyenesen növő szempilláim vannak, így kevés spirál tud igazán látványos eredményt produkálni. 


Bal oldalon pillák csupaszon. 
Jobb oldalon a spirál egy rétegben. Nem használtam szempilla göndörítőt sem. 

A spirál már egy rétegben nagyon látványos eredményt produkál. A festék színe intenzív fekete. Szépen megemeli a pillákat és valóban sokkal hosszabbak és dúsabbak lesznek tőle. 
Viszont, a második rétegnél már hajlamos picit póklábasodni, amit én nem szeretek. 


Valamint ígérete szerint nem potyog, de ezt is meg kell hogy cáfoljam, mert azért egy minimális potyogás volt, ezt a képen is láthatjátok. 

Ez tipikusan az a spirál, amelyik brutális eredményt inkább azokon tud produkálni, akiknek egyébként is szép hosszú szempillái vannak. Viszont azt  tény és való, hogy a Paradise Extatic az egyik legjobb itthon kapható drogériás szempillaspirál. 

A tartósságát tekintve szintén szuper. Egész nap a helyén marad, nem potyog, nem kenődik el. 

Viszont van néhány negatív észrevételem is Borzasztóan nehéz lemosni. Az a sminklemosóm, ami könnyedén lehozza még a vízálló spirált is, ezzel nehezen boldogul és minden egyes alkalommal, amikor lemosom, 1-2 szempillámtól megszabadít, amit én nagyon nem tolerálok. Épp ezért nem tudom minden nap használni, bármennyire is szeretném. Haosnló okoból váltam meg a Maybelline Lash Sensational fekete tubusos verziójától is, ami konkrétan ketté törte a szempilláimat. Nagyon remélem, hogy a L'Oréal szempillaspirállal nem lesznek ilyen tapasztalataim. 


Az ára drogériás szinten kicsit magasabb, mint az átlag, 3500 Forint körül mozog, ha jól tudom. Notinon ennél olcsóbb, így érdemes ott beszerezni szerintem, mert tavaszig nem valószínű, hogy lesz rá kupon a drogériákban. 

Összegzés: Egy nagyon jó kis spirált hozott össze a L'Oréal. Látványosan hosszabbít, dúsít és szépen megemeli a pillákat. A tartósságára sem lehet panaszom, viszont nehéz lemosni, amit nem igazán szeretek. Ennek ellenére a drogériás márkáknál nem nagyon akadhat ellenfele. Ár érték arányban szerintem rendben van. A csomagolás szép, de az eredeti változattal jobban tetszene. 

Értékelés: 5/4,5 

Fél pontot le kell vonnom amiatt, hogy nagyon nehezen tudom lemosni. Egyébként szuper spirál, ha van lehetőségetek, tegyetek vele próbát. 


***Update*** : Sajnos körülbelül három héttel azután, hogy használni kezdtem, a festék annyira beszáradt, hogy a szempillaspirál használhatatlanná vált. A felét sem tudtam elhasználni, épp ezért nagyon nem érte meg az árát. A szempilláim nagyon meggyengültek tőle, a vége felé már szinte lehetetlenség volt lemosni.

Ti próbáltátok már a Paradise Extatic szempillaspirált? Ha igen, mik a tapasztalataitok? ha nem, akkor tervezitek, hogy megvásároljátok? 

Megjegyzések

  1. Nekem is rövid, láthatatlan szempilláim vannak, de végre ezzel a spirállal észrevehető :) A lemosását én Avon szemfestéklemosóval végzem, tökéletes az eredmény. Kicsit valóban "potyog", de melyik spirál nem? :) Rossmannban 4400 Ft körül van.

    VálaszTörlés
  2. lehet, hogy velem van a baj, de nekem fájdalmas lenne kiadni már 2000 ftnél többet is egy spirálért. :O én valamiért úgy működöm, hogy alapozón, palettán ilyesmiken nem spórolok, de a spirál valahogy.. ehm. :D pedig rövid, ritka kis nyomi pilláim vannak, tehát biztos szebb látvány lenne valami "whaooo" hatású spirállal, de én elvagyok a catrice all round piros spiráljával. volt már több féle olcsóbb kategóriás, essence lash princess, a lovely sárga csomagolású spirálja, miss sporty cat eye (azt hiszem, ez a neve, az a zöld. :D)... tehát én olcsó spirál párti vagyok. a better than sex-et csak akkor láttam, mikor a beautysale blogot böngésztem, ott általában palettákhoz van csomagban, mindig mini kiszerelésben. de ott is a palettákat nézem elsősorban. :D valamiért nekem a szempilla a fekete lyuk. volt olyan, hogy ELFELEJTETTEM spirálozni reggel. :((((((( :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)