Vörösáfonya és fahéj szett az Avontól


Ebben a bejegyzésben egy igazi őszi-téli illatú bőrápoló szettet mutatok be Nektek az Avon kínálatából. Számomra a vörösáfonya és fahéj illata egyenlő a novemberi és decemberi időszakkal. Ezek azok az illatok amik egy hideg nap végén kellemesen fel tudnak melegíteni és amik komfortérzetet adnak. Nagyon örültem, hogy az Avon is előrukkolt egy ilyen testápolási szettel és alig vártam, hogy kipróbálhassam a termékeket. Ha kíváncsiak vagytok rá mennyire váltak be, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A tusfürdőt és a testápolót szettben is meg tudjátok vásárolni ide kattintva. 
Az ára így most akciósan 899 Forint. 

A csomagolás a megszokott keményebb műanyag flakon, amit én nem különösképpen kedvelek, hiszen ha eljutunk a flakon feléig, akkor már kicsit macerás kinyerni belőle a terméket. 
A flakon külseje rendben van, egyszerű de mutatós. 

A tusfürdő illata kellemesen savanykás és fűszeres. Nagyon jól habzik, így viszonylag kevés elég belőle. Az illata sajnos nem marad meg túl sokáig a bőrön, de egy nagyon kellemes fürdőélményt nyújt. 

A testápoló illata valamivel visszafogottabb, picit krémesebb. Ebben inkább a vörösáfonya illata dominál. Gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy ragacsos érzést, ezért remek mindennapi testápoló lehet azoknak, akiknek nem extrém száraz a bőre. Ebben az esetben ugyanis szerintem egy picit kevés a hidratáló hatása. 

Az illata miatt szerintem tökéletes karácsonyi ajándék lehet akár egy idősebb hölgy rokonnak is, mivel egyáltalán nem tolakodó vagy émelyítő, de mégis télies illatról van szó. 



Összegzés: Szerintem klassz kis szett és én nagyon megszerettem az illatát. Az ár és érték arány rendben van. A flakon továbbra sem a kedvencem praktikusság szempontjából, de minden mást figyelembe véve egy szuper őszi-téli bőrápoló szettet kreált nekünk az Avon.

Értékelés: 5/4 

A flakon miatt vontam le egy pontot, de egyébként csak ajánlani tudom a terméket, ha valaki kedveli a gyümölcsös-fűszeres illatokat. 😊

Ti próbáltátok már az Avon vörösáfonyás-fahéjas termékeit? 

Megjegyzések

  1. Nagyon kíváncsi vagyok rá, általában szoktam szeretni az Avon karácsonyi illatait. Nagyon szépek a képek Anna! ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)