Csillogó darabok Szilveszterre


A Szilveszter az én azon estéje, amikor mindent szabad. Csillogó ruhát, kiegészítőt és sminket viselni egyidejűleg. Vörös rúzst felkenni a füstös szemhez, felvenni túl feltűnő fülbevalót, amit hétköznap sosem viselnél, a szoknyával, ami talán egy picit túl rövid. De ez az este épp erről szól. Egy picit extának, bevállalósnak lenni, hiszen az év utolsó estéje nincs mit megbánni. 
Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem néhány olyan darabot, amik tökéletesek bármilyen szilveszteri buliba. 




Szerintem minden nőnek kell élete során legalább egy flitteres vagy csillogó party ruha. Akkor is ha ezen az egy estén kívül sosem viseled. (Kivéve talán a szemét exed temetésén.) 
A képen látható ruha szerintem tökéletes, mert ugyan rövid és feltűnő, de mégis visszafogott is, hiszen az ujjai hosszúak és magasan záródó, így nem kell attól tartani, hogy közönséges lesz az összhatás. Viseld bokacsizmával, egyszerű frizurával, füstös szemmel és egy hangsúlyos kiegészítővel.


Egy ilyen kis táska éveken át jó szolgálatot tesz, hiszen viselheted bármilyen buliba, akár egy sima fameres szettel, de az esküvők és színházi esték alkalmával is tudod használni. Szilveszterkor pedig szinte kötelező egy feltűnő, csillogó bulitáska.
 Innét tudjátok megrendelni.


Egy csillogó ékszer is szinte kötelező erre az estére. Ha a hajadat feltűzve viseled, akkor válassz egy szép fülbevalót. A képen látható darab szerintem egyszerűen mesés. Felveheted egy kis fekete ruhához, egy flitteres csodához, de egy farmer-top szettet is azonnal ünnepivé tesz.  Itt tudjátok megvásárolni. Ha pedig az összeillő ékszerszetteket kedvelitek jobban, akkor itt érdemes szemezgetni, mert az egyszerűbb, letisztultabb stílusú daraboktól kezdve a nagyon feltűnő, extravagáns szettekig mindenféle stílusban találtok kedvetekre valót.
Az év utolsó estéjére elkél egy dögös parfüm. A Juicy Couture Gold Couture illata épp a megfelelő arányban édes, mint gyümölcsös és fűszeres, de mindezt anélkül, hogy közönséges, vagy túl tolakodó lenne. Viselheti egy tinédzserkorban lévő lány, de egy felnőtt nő is, mert egyszerre játékos, kicsit bohém, de ugyanakkor nagyon szexi is. A csodás üvegről pedig még nem is ejtettünk szót.

A  Maybelline Master Strobing Stick nem csak az arc kiemelésére tökéletes, de felviheted a válladra és a dekoltázsodra is. A stick kialakítás miatt pedig tökéletes táskába dobós darab és a használata is egyszerűbb mint a folyékony vagy púder highlightereké. 


Végezetül pedig kell egy tökéletes, feltűnő rúzs is, aminek már a csomagolása is ünnepi, hiszen nincs annál dögösebb, mint amikor egy elegánsan felöltözött nő elővesz egy gyönyörű rúzst, hogy megigazítsa a sminkét. Tudtátok például hogy az illemszabály szerint egy nőnek szabad kirúzsoznia magát az asztalnál, de púderezni, vagy hajat igazítani, csak a mosdóban illik? 
Ha egy gyönyörű csomagolású rúzst kerestek, aminek az ára is baráti, akkor ez a Makeup Revoluion darab szerintem tökéletes.
Innét rendelhetitek meg. 

Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést.

Számotokra mik a kötelező darabok Szilveszterre? Idén, hogy ünneplitek az év utolsó estéjét? 😊

Megjegyzések