Karácsonyi Ajándékötletek Mindenkinek - 2. rész: Hölgyek


A nők szerintem könnyebben vásárolnak egymásnak, bár néha azért elkél egy kis inspirálódás. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem néhány ötletet, amikből mindenféle korosztály számára találhattok ajándékötletet, vagy a már megvásárolt ajándékok mellé egy kis extra apróságot. 😊




Barátnőknek, fiatal lány rokonoknak általában telitalálat valamilyen dekorkozmetikum. De ennek a csodás Maybelline palettának szerintem sok anyuka is örülne. Ez egy jó alkalom arra, hogy meglepd a szerettedet egy olyan termékkel, amire régóta vágyott, vagy akár azzal a vörös rúzzsal, amit sohasem mert megvenni magának. 
Nem árt azért ha ismered az ízlését és a sminkelési szokásait, de mi nők ezek felderítésében nagyon jók vagyunk, ugye? 😉


A könyv is egy örök klasszikus ajándék. Míg pár éve a különféle felnőtt színezők voltak népszerűek, most a dán és svéd életérzést bemutató és oktató könyvek vezetik a toplistákat. Ez a könyv szuper ajándék barátnőnek vagy lánytestvérnek is. 


A parfümmel sem tudunk mellé lőni, ha ismerjük a célszemély ízlését. Karácsonyra sok márka dob piacra gyönyörű ajándékszetteket is, amikben extra termékek is helyet kapnak az illet mellett. Ez a Jimmy Choo szett például egy csodaszép dobozban érkezik, ami később önmagában is felhasználható tárolásra. Az illatról itt olvashattok tesztet. 
Ez szintén egy olyan ajándék ami minden korosztályban sikert arathat. 
Itt is érdemes azért puhatolózni, hogy az illető milyen illatokat kedvel vagy van e konkrét parfüm, ami tetszik neki. 


A különféle extrább konyhai kisgépek is remek ajándéknak számítanak. A képen látható turmixgéphez például zárható üveg és aprító is tartozik. De remek ajándék még a gofri és szendvicssütő, a slow cooker vagy egy digitális konyhai mérleg is. 

Ha pedig maradnátok a szépségápolás vonalon, akkor egy klassz hajsütővasnak vagy hajvasalónak szinte minden fiatal lány örül. Az elektromos sarokreszelők pedig az anyukáknál és nagymamáknál arathatnak nagy sikert. 



Az illatos gyertyák és viaszok remek kiegészítő ajándékok, de adhatjuk őket akár kolléganőnek, barátnőnek, a kedvenc fodrászunknak, vagy a szomszéd néninek, aki öntözte a virágokat vagy megetette a macskát, ha nem voltunk otthon. :) 

Ez az három darabos szett három különféle téli és karácsonyi illatot rejt, így nagyon sokáig elég, valamint tartozik hozzá egy szépséges gyertyatartó is. Ha ismerjük az ajándékozott ízlését, akkor meglephetjük akár egy nagyobb üveggyertyával is. 

+1 ötlet

A saját magunk által összeállított ajándékcsomagok szerintem egyszerre ötletes és figyelmes ajándékok. Példádul gofrisütő, receptes könyvvel és hozzávalókkal, vagy wellness-csomag köntössel, fürdősóval, arcmaszkkal, illatos gyertyával. Esetleg egy relax csomag könyvvel, teával, csokoládéval vagy valamilyen nassolnivalóval. De a hobbihoz köthető ajándékcsomagok is nagyon jópofák tudnak lenni. Például ha valaki szeret futni akkor meglephetjük futósapkával, kulaccsal, telefontartóval vagy valamilyen futóöltözettel. 😊

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és tudtatok belőle ötletet meríteni, ha még van olyan személy akinek nem sikerült ajándékot venni. 

A fentiek közül ti szoktatok valamit ajándékozni? Például parfümöt vagy könyvet? Készítettetek már diy ajándékcsomagot? ha igen, mi került bele? 😊

Megjegyzések

  1. Öcsém szüleimtől parfümöt kap, tőlem személyre szabott ezüst karkötőt. Édesanyámnak fülbevaló lesz arany, és a parfümöt már megrendeltem szülinapjára. Szóval igen, én vásárolok parfümöt elég gyakran :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)