Téli relaxálás az Avonnal + Nyereményjáték


 Az Avon nagyon erős a téli limitált illatok terén. Minden évben csodás illatú tusfürdőket és cuki habfürdőket dobnak piacra, amikkel igazi élmény egy hideg téli nap végén venni egy forró fürdőt. Idén a limitált kiadású habfürdők cuki pingvines csomagolást kaptak és egy csodás gyümölcsös tusfürdő is bekerült a kínálatra. 
Ezekről olvashattok a bejegyzésben, a végén pedig egy kis játékra invitállak titeket! 







Idén télen sok fantasztikus illatú habfürdő közül válogathatunk az Avon kínálatában. Vannak cuki macis flakonosak és isteni süti illatúak is, szóval érdemes körülnézni.


 A Senses termékcsalád téli kiadása a Winter Treasure illatcsalád, amiben 250 és 500 ml-es tusfürdő, valamint folyékony szappan is van. A málnás-vaníliás illatú tusfürdő nagy kedvencem lett. Az illata is sokáig megmarad a bőrön és engem leginkább egy finom gyümölcspuncsra emlékeztet. Igazi téli illat. Idén nem is próbáltam ennél finomabb téli kiadású tusfürdőt.


 A pingvines habfürdők idén almás-fahéjas és szilva-vanília illatban kaphatóak.
A flakonnal még mindig nem vagyok kibékülve, mert túl kemény és emiatt nehéz kinyomni belőle a habfürdőt, de ha kiszedem belőle a szűkítőt, akkor azért elboldogulok vele.
Én a szilvás-vaníliásat használom, aminek nagyon finom, lágy illata van és épp kellő mennyiségű habot képez.
Kellemes, relaxáló élmény vele a fürdőzés, ráadásul szerintem nagyon cukik ezek a kis pingvines flakonok.


 A végére pedig hoztam nektek egy kis játékot, amiben a képen látható kis csomagot nyerhetitek meg.
A csomagban egy almás-fahéjas habfürdő, egy három darabos ecsetkészlet, egy pirosító és egy illatviasz található.


 Az ecsetkészletben egy ferde ecset, egy púder ecset és egy szemhájpúder-korrektor ecset található.


Ha szeretnétek jelentkezni a csomagért a következőket kell tennetek: 
- Legyél a blog feliratkozott olvasója, kommentárban írd le, milyen néven követed a blogot. 
- Kommentárban írd le, hogy mi volt a kedvenc emléked az idei karácsonyról. 
- Add meg az email címed, amin értesíthetlek, ha te vagy a szerencsés nyertes.

A játék január 5. éjfélig tart, sorsolás másnap. A nyertesnek 3 napja lesz jelentkezni a nyereményért!

Sok szerencsét mindenkinek!

Ti szoktatok limitált téli kiadású fürdőtermékeket vásárolni? A fentiek közül próbáltatok valamit? 



Update: 

A csomagot nyerte: b.gabeee

Gratulálok! :) 
Írtam Neked emailt, kérlek nézd meg a leveleidet! 

Megjegyzések

  1. Avon tusfürdőt utoljára tavaly Mikulásra kaptam.Mindig más dolgokat rendelek inkább.
    Jelentkeznék bokorbogi93@gmal.com
    Idén karácsonykor a keresztfiaim csillogó szeme volt a kedvencem,amikor oda adtam az ajándékot.Amúgy meg nagyon nehezen telt el,mert meghűltem és injekcióznak is. :(

    VálaszTörlés
  2. A szilvás- vaníliás habfurdő nagyon tetszik! Anita Ancsa néven követem a blogot! Email: ancsaanita014@gmail.com. Az idei kedves emlékem a karácsonyról az hogy együtt tölthettem a karácsonyt a párommal! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök hogy idén mindent megadhattam a gyerekeimnek amire vágytak és így láthattam az örömöt az arcukon.vivien0319@gmail.com Boldog új évet kívánok.

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet kívánok! A blogot Nikxa néven követem. Az idei karácsonyról a legszebb emlékem, hogy együtt volt a család végre és közösen alkottunk a konyhában és díszítettük a fát és utána társasoztunk. e-mail címem: knikk1992@freemail.hu

    VálaszTörlés
  5. A blogot b.gabeee néven követem. Imádom a képeket amiket beleteszel.😍 A legjobb karácsonyi élmény az volt, hogy a húgom a legkisebb ajándéknak örült a legjobban, amit tőlem kapott! Egy aprósággal, amit figyelmességből adunk, mekkora örömet lehet okozni a szeretteinknek 💟 Emailcímem: b.gabeee@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. A blogot rtteszvesz néven követem. A legszebb emlékem a gyerekeim arca az ajándékok bontásakor.
    Email cím: rtteszvesz@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Szia! Utólag is kellemes ünnepeket :). Az idei legszebb karácsonyi élményem az volt, hogy ez volt az első közös karácsonyozásunk az új lakásban a barátommal. Idén valahogy... kellemes volt, sikerült jópofa ajándékokat találni egymásnak, aminek tényleg örült a másik, popcornt ettünk, miközben bugyuta filmet néztünk és csomagoltunk. Ráadásul még a hó is szállingózott 23-án, mikor közösen előkarácsonyoztunk, szóval erre jó lesz visszaemlékezni.
    Pont azon gondolkodtam, hogy ez a legrégebbi blog, amit követek évek óta, sok megszűnt, vagy elvesztettem az érdeklődésemet, de ez olyan biztos pont számomra, szóval köszönöm, hogy gondoltál ránk. :)
    Nikolett Farkas néven követlek, az emailcímem: nakomiyu@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szia! Tímea Soós néven követem a blogot, idei kedvenc emlékem hogy végre nem itthon hanem egy wellness hotelben karácsonyoztunk, annyira szuper volt :) email címem: timeasoos74@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Szia!Karamella néven követlek.Enem-el egyet értek teljesen,én is nagyon régóta követem ezt a blogot.A Karácsonyi bejegyzéseddel kapcsolatban teljesen egy véleményen vagyunk ,régen nem így vot...A legkedvesebb emlékem ,hogy együtt volt a család,a lányomék meghívtak ebédre nagyon jól éreztük magunkat.73galcsil@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Kedves Moon Angel, írtam Neked emailt,de csak egy vipmailes címet találtam! A nyereményjáték miatt 😊

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)