Colourpop "Angel Food" Highlighter Teszt/Vélemény


A Colourpop tesztsorozat ezen részében a Pressed Powder Face vonal egyik highlighterét, az Angel Food névre keresztelt darabot szeretném Nektek bemutatni. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire vált be ez a termék, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A Pressed Powder highlighterek a Super Shock highlighterekhez hasonlóan 8$-ba kerülnek. Ha egy ilyen termék szerepel a kívánságlistánkon, akkor is érdemes figyelni  a honlapot, hiszen gyakran van rájuk kedvezmény. Valentin-napon is biztosan lesz majd valamilyen akció, vagy kuponkód. A rendelés menetéről, szállítási díjakról és egyéb hasznos dolgokról, ebben a bejegyzésben olvashattok. 

A csomagolás egyszerű és mutatós. Kis karton dobozban érkezik a highlighterünk. A doboz és maga a termék is fehér, ezüst betűkkel és csillagokkal díszítve. 


Rugósan-mágnesesen záródó dobozkája van, ami azért nem a legtáskabarátabb megoldás, így ha utazásra viszitek magatokkal, érdemes az eredeti dobozában szállítani. 


A doboz megőrzése azért is hasznos, mivel a fehér csomagolás meglehetősen hajlamos a koszolódásra. 


Van benne tükör is, bár bevallom én kibírtam volna nélküle, mert általában csak bosszant ha koszos lesz. Azt érdemes tudni, hogy a highlightert csak pan azaz csomagolás nélküli változatban is megvásárolhatjuk, ha például palettába szeretnénk beletenni, vagy az elfogyott termékünket szeretnénk pótolni. Így az ára 7$.


A hátoldalon kis matrica van a fontosabb infókkal. 
6,5 gramm terméket kapunk a pénzünkért.


Az Angel Food a honlap leírása szerint türkiz fényben játszó sápadt levendula. Én ezzel vitatkoznék azért, mert szerintem inkább mályvás-rózsaszínes árnyalatról beszélünk, de a kékes kékes-türkizes fény valóban jelen van, de még hogyan. No, erről majd később. 


Ez az első "színes" highlighterem, eddig ugyanis csak csak pezsgő, arany és ezüst színű darabokat próbáltam.


Néhány fotó napfényben, hiszen ekkor kel életre igazán.


A textúrája szinte krémes, egyáltalán nem porzik.


A színminta egy húzással készült, mellette pedig eldolgozva látjátok. Nagyon-nagyon pigmentált szín, így kezdőknek nem annyira ajánlanám. Ha brutális, nagyon fényes hatást szeretnénk elérni, akkor érdemes ujjal felvinni, ha pedig finomabb, visszafogottabb fényt szeretnénk belőle előcsalogatni, akkor ecsettel másszunk bele. Mindkét esetben nagyon könnyű eldolgozni és az eredmény nem lesz foltos vagy egyenetlen. 


Gyönyörűen beleolvad a bőrbe, szinte eggyé válik vele és nem ül meg rajta, ahogy sok highlighternél megfigyeltem már. Ennek tudható be az is, hogy brutálisan tartós és nem "válik semmivé" a nap közepére sem, mint sok más, hasonló árkategóriájú termék.

Tökéletes darab azoknak akiknek semleges hideg vagy rózsaszínes a bőrtónusuk. Nem kifejezetten az a visszafogott, hétköznapi darab, de ha valami nagyon feltűnőt szeretnénk, akkor tökéletes választás.


Összegzés: Az árát tekintve drogériás darabnak felel meg és az átszámítva körülbelül 2000 Forint szerintem teljesen korrekt összeg ezért a highlighterért. A csomagolás nagyon mutatós, bár a praktikussági szempontokat nézve egyáltalán nem utazós-darab, hiszen könnyen koszolódik és nem zár bombabiztosan. A minőségét tekintve nem lehet rá panasz. Szinte krémes textúra, nagyon pigmentált, szépen belesimul a bőrbe és még tartós is. Kell ennél több? Nekem nem. Biztosan nem ez volt az utolsó highlighterem a márkától.

Értékelés: 5/5 

Rövid idő alatt az egyik kedvenc highlighterem lett, annak ellenére is, hogy nem kifejezetten hétköznapi darab. 

Próbáltátok már a Colourpop arcra való termékeit? Melyik a kedvenc highlighteretek?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)