Lancome Monsieur Big Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A Lancome az egyik kedvenc felsőbb árkategóriás kozmetikai márkám. A Hypnose szempillaspiráljukból többet is elhasználtam és a szemhéjtusuk is nagy kedvencem volt. Mikor eldöntöttem, hogy itt az ideje beszerezni egy minőségibb szempillaspirált, a sokadig drogériás csalódás után, azonnal az ő kínálatukban kezdtem nézelődni. 
A Monsiuer Big kollekció szempillaspirálja azonnal szimpatikus lett, igaz az itthoni megjelenés váratott egy kicsit magára, így hosszú ideig csak a téli kívánságlistámon csücsült, míg végül a Notino kínálatából sikerült megrendelnem. 
Nagy elvárásaim voltak, mert egyrészt a Lancome nagyon erős szempillaspirálokban, másrészt sok reviewt néztem és olvastam a termékről, amik szinte egytől egyik pozitívak voltak. 
Hogy végül mennyire vált be Mr. Big (SATC rajongóként én csak így hívom 😁) az a teljes bejegyzésből kiderül. 




A csomagolás a márka más spiráljaihoz képest egy kicsit letisztultabb és szerintem modernebb, fiatalosabb is. Nekem tetszik a pink-fekete kombó, ami nem csak a tubuson, hanem a dobozán is visszaköszön. Maga a tubus a ducibb fajtából való. 


A kupak tetején ott díszeleg a Lancome rózsája. 


A Monsieur Big 12x dúsabb pillákat ígér és egész napos tartósságot. 


A dobozán pedig egy retusálatlan képpel mutatják be a spirál hatását, ami szintén csak fokozza az elvárásokat. Bár hozzá kell tennem, nyilván tudom, hogy akinek alapból hosszú, ívelt és dús szempillái vannak, az már jelentős előnnyel indul, de kíváncsi voltam, hogy az én csutka kis, egyenesen növő pilláimból mit tud kihozni a Monsieur Big. 


A kefe egy kicsit nagyobb az átlagosnál, de nem az a brutál Rimmel-méretű, így a felvitel sem túl komplikált. A kefe egyébként szilikon, de mégis sörte-szerű. Nem vagyok barátságban a szilikon kefékkel mivel szerintem a rövid szempillákkal nem működnek túl jól. A festék állaga tökéletes és a kefe is pont megfelelő mennyiséget vesz fel belőle. 


Bal oldalon, szomorú, rövidke, egyenes pillák csupaszon. 
A jobb oldalon a Monsiur Big egy rétegben. 
Már így is nagyon látványos hatást lehet vele elérni. Brutálisan hosszabbít, tényleg kétszer hosszúak lesznek a szempilláim tényleg nagyon szépen megemeli őket. A 12x dúsabb hatással azért vitába szállnék, de valóban szépen dúsít. 
A tartósságát tekintve nem lehet rá panasz. Rajtam eddig 11 órát volt a leghosszabb ideig, de nem kenődött el és nem kezdett potyogni sem. 


Semmilyen irritációt nem okozott és a lemosása is egyszerű. 


Összegzés: Nekem nagyon bevált a Monsieur Big szempillaspirál. Ár-érték arányban (7290Ft-ba kerül most.)  szerintem verhetetlen, hiszen nagyjából két magasabb árkategóriás drogériás szempillaspirál árából már kijön. Ha belegondolok, hogy ennél mennyivel többet költöttem szempillaspirálokra az elmúlt évben, akkor nekem abszolút megérte beruházni rá. Kicsi és egyenesen növő pillákkal is csodát tesz és szerintem ha valakinek alapból szép szempillái vannak, akkor nagyon drámai hatást lehet vele elérni. A tartóssága szuper, minden más, a csomagolás, felvitel, stb a részemről rendben van.

Értékelés: 5/5 

Habár a Hypnose-t nem tudta lenyomni nálam, mégis a jelenlegi kedvenc szempillaspirálom lett. Ha tehetitek, szerezzétek be, mert tényleg klassz kis darab. 😊

Melyik most a kedvenc szempillaspirálotok? Próbáltátok már a Lancome termékeit? 


Megjegyzések

  1. Én is már azon gondolkodom, hogy high-end kategóriában lévő spirált kéne vennem. Egyébként ezt tetszik, de nekem kicsit képekről úgy tűnik, hogy összetapasztja a pillákat. Bár gondolom ez erősen pillafüggő is. :)
    Meggyőző a posztod az biztos :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem a legtöbb spirál összetapasztja a szempilláimat. Kivéve a Lovely de az meg nem hosszabbít.

      Törlés
  2. Pont erre gondoltam én is, amit felettem is írtak, hogy a képek alapján tapaszt. Mintha spirálozott szemmel kijöttél volna tus alól. A csupasz pillás képen látszik hogy sok van, a spiráloson kb. harmadannyinak tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor csalóka, mert tényleg nagyon kevés szempillám van. Kb. minden spiráltól összeragad, de ez legalább hosszabbít és megemeli őket.

      Törlés
  3. Engem annyira nem győzött meg képek alapján, bár én úgy általánosságban sem vagyok elragadtatva a spiráloktól, rajtam kb. mindegyik ugyanolyan :D Úgyhogy én nem is érzek késztetést rá, hogy az átlagnál is drágábban vegyek meg egyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezek a hiper-szuper spirálok tényleg azoknál csinálnak drámai hatást akiknek amúgy is hosszú és dús szempillái vannak már. A Lancome legalább hosszabbít és göndörít és egész nap kitart. Ilyen szempontból nekem már megérte. A L'Oréal új spirálja nekem például 1 hónap után elkezdett már beszáradni, mostanra pedig már használni sem tudom és ahhoz egy kicsit drágának érzem. mert például a Lash Sensational-t fél évig használtam.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)