Légy ellenállhatatlan Valentin-Napon! + Nyereményjáték


A Notino idén is fantasztikus Valentin napi akciókkal lep meg minket, ezekből választottam ki néhány terméket, amikkel egyszerűen, erőlködés nélkül varázsolhatunk magunknak ellenállhatatlan megjelenést. 
A bejegyzés végén pedig egy szuper nyereményjátékra invitállak titeket, amiben egy évre elegendő kozmetikumot nyerhettek. 


Ápolt, egészséges hajzuhatag 


Szerintem nem csak a férfiak, hanem mi magunk, nők is a szép, ápolt, szexi loknikat értékeljük magunkon és persze nőtársainkon a legjobban. 
Ezért érdemes, különösen ilyenkor télen kiemelt figyelmet fordítani a hajunk ápolására. 
A L'Oréal Mythic Oil pakolás puhává és illatossá varázsolja a tincseinket. 


A végzet asszonya


Ha azt mondom, hogy Femme Fatale akkor a legtöbbeteknek biztosan egy magassarkúba és kis feketébe öltözött, vörös ajkú nő ugrik be elsőre. Nem hiába, hiszen a vörös rúzs még a legegyszerűbb sminket is azonnal alkalmivá és szexivé varázsolja és minden nő számára létezik legalább egy olyan árnyalata, amit mintha csak neki találtak volna ki. 
A Lancome Matte Shaker ideális választás azoknak, akik olyan matt rúzst keresnek, ami nem szárítja az ajkakat. 


Egy csábító illat 


A Cacharel Amor Amor illata nem hiába az egyik legvonzóbb, legdögösebb parfümnek kikiáltott. Igazi szignatúra illat, ami egész évben megállja a helyét. Az illatjegyei között megtaláljuk a feketeribizlit, a gyöngyvirágot, a rózsát és a vaníliát is. 
Ha egy igazán dögös, nőies és kortalan illatot keresel, akkor érdemes lecsapni rá. 


Ha pedig esetleg ajándékot keresel a párodnak, akkor itt érdemes körülnézned. Az uraknak sem kell kétségbe esni mert ide kattintva ők is válogathatnak kifejezetten hölgyeknek szánt ajándékok közül, amikkel garantáltan sikert arathatnak. Ráadásul mindenki találhat a pénztárcájának megfelelő ajándékot és nagyon sokféle termék közül választhatunk. 

Ha pedig nem ünnepled a Valentin napot, akkor is érdemes ellátogatnod az oldalra, mert most egy szuper játékra lehet jelentkezni. Csupán annyi a dolgod, hogy ide kattintva szavazol a szerinted legjobb női és férfi parfümre, majd megadod az elérhetőségedet. 

A nyeremény pedig egy 366 000 (!!!) Forint értékű kozmetikai csomag, ráadásul nem egy, hanem három nyertest hirdetnek és lehet nyerni még egy egy hónapra elegendő kozmetikai csomagot és egy 12 000 Forintos vásárlási utalványt is. 

Számotokra mi az a kozmetikum, aminek a használatával azonnal vonzónak érzitek magatokat? Ha már a játéknál tartunk arra is kíváncsi vagyok, hogy szerintetek melyik a legjobb női és férfi parfüm? 😊

Megjegyzések