Colourpop "All I See Is Magic" Paletta Teszt/Vélemény


 Ez a paletta a Colourpop karácsonyi kollekciójának része volt, de úgy tűnik, hogy bekerült az állandóan kapható termékek közé is. Ez az első palettám a márkától, eddig csak a Supershock szemhéjpúdereket próbáltam tőlük, de mivel a márka összes korábbi palettájáról csak jót olvastam és láttam, így nagy elvárásokkal kezdtem használni, amikor év elején megérkezett hozzám. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire vált be és mi a véleményem róla, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



Az All I See Is Magic paletta nagyobb mint a márka megszokott szemhéjpúder palettái, hiszen tizenöt színt tartalmaz. A többi palettában általában tizenkét árnyalat található, ileltve vannak kisebb palettáik is. (Semi-Precious)
Nyilván az ára is magasabb. 20 dollárba kerül, de én akciósan rendeltem meg. Érdemes figyelni az oldalt, mert a palettákra gyakran van valamilyen kedvezmény .


 A csomagolás szerintem nagyon mutatósra sikerült, nekem tetszik a fehér-halványkék, arany pettyezett minta, bár mivel karton palettáról beszélünk, így nyilván gyorsan koszolódik, főleg ha valaki sokszor utazik vele, ezért érdemes a dobozában tartani. 
Egyébként mágnessel záródik, ami még egy ok, hogy szállításkor az eredeti dobozába tegyük. A méretét tekintve a magassága szinte megegyezik a Makeup Revolution Fortune Favours The Brave palettával, de az egy picivel hosszabb, tehát még kényelmesen elfér egy átlagos neszesszerben is.


A doboz és a palettá hátoldalán is megtaláljuk az árnyalatok fantázianeveit. 


 A nevek is nagyon cukik.


Ha pedig kinyitjuk, akkor értelmet nyer az elnevezés is, hiszen egy varázslatos palettát tarthatunk a kezünkben,  ami nem csak a téli ünnepi időszakban, de szerintem egész évben megállja a helyét, hiszen megvannak benne a natúrabb színek, de ugyanúgy megtalálhatóak a most nagyon divatos barackos-pirosas árnyalatok, a mély bordók és a bronzos rose gold színek is. Egy olyan színvariációt kapunk, amivel alkalmi és hétköznapi smink és készülhet és nem kell mellé más paletta sem, mert highlight és satírozószínt is tettek bele és a füstös sminkekhez is találunk benne sötét árnyalatokat. A színkombinációra tehát tényleg nem lehet panaszunk, nagyon jól összerakott palettát kapunk a pénzünkért.


 A szemhéjpúderek mérete nagyjából egy tízforintosnak felel meg. A palettában találunk matt, metálfényű, szatén, gyöngyházfényű és duokróm árnyalatokat is, tehát a finishek változatossága is nagyon klassz. 

Felső sor: Go Wish, Now and Zen, 11:11, Treat Yourself, Top Notch
Középső sor: Tinsel Town, Twinkle Toes, Something Special, Wishful Winking, Pitter Patter
Alsó sor: Save It For Later, Big Spoon, T-Cup, Imperial, Never Never


 Első ránézésre talán a rose gold színekből érezhetünk a kelleténél több ismétlést, de amint élesben is kipróbáljuk a palettát szerintem nem férhet hozzá kétség, hogy nincsenek benne felesleges színek, hiszen mindegyik árnyalat mást tud és mindegyik kihasználható.


 Jöjjenek tehát a színminták. Mindegyik színminta alap nélkül készült, egyetlen húzással.


Go Wish, Now and Zen, 11:11, Treat Yourself, Top Notch
Természetes kinti fényben. 


 Go Wish: Matt meleg barackos szín, tökéletes satírozáshoz. Minimálisan porzik. 
Now And Zen: Gyöngyházfényű hideg fehér. Gyönyörűen pigmentált, egyáltalán nem potyog. Tökéletes fényes kiemelőszín. 
11:11: Metálos rose gold, ezüst csillámokkal. Szárazon minimálisan potyog és inkább csillámként funkcionál, de nedves ecsettel mesés "foiled" hatásúvá válik. Így láthatjátok a képen is. 
Treat Yourself: Szaténfényű meleg halvány bézs, nagyon szépen pigmentált, tökéletes kiemelőszín. 
Top Notch: Közepes meleg matt terrakotta barna. Nagyon nagyon pigmentált, egyáltalán nem potyog. Egy álom vele dolgozni.


 Ebből az ötösből mindegyik színt rendszeresen használom és mindegyiket szeretem. A középső rose gold árnyalat szárazon igényel egy kis építgetést, de egy Fix+-os ecsettel mesés pigmentációt lehet belőle előcsalogatni.

 

Tinsel Town, Twinkle Toes, Something Special, Wishful Thinking, Pitter Patter


Tinsel Town: Szaténos matt, hidegfényű lilás bordó szín. Nagyon pigmentált de egy picivel több odafigyelést igényel a satírozása, viszont pozitívum, hogy nem potyog. 
Twinkle Toes:  Mély metálfényű óarany, barnás tónusokkal. Nagyon pigmentált, nagyon minimálisan potyog, könnyű satírozni. 
Something Special: Mély meleg metálos szilvalila csillámokkal bolondított vörösesbarna. Nagyon különleges szín. Minimálisan potyog, a szebb felvitelélrt érdemes fix+-os használni, a képen anélkül láthatjátok. Így inkább a barnás tónus érvényesül, de nedvesen a lila is szépen előbújik belőle. 
Wishful Thinking: A paletta abszolút fénypontja ez a barnás-zöldes metálfényű duokróm. Picit építeni kell és minimálisan potyog. Kell hozzá egy satírozószín,de megéri a fáradozást, mert csodálatosan mutat a szemhéjon. 
Pitter Patter: A paletta másik rose gold színe, ami egy mélyebb, meleg narancsosabb árnyalat. Szintén metálos finishel. Nagyon nagyon pigmentált, nem potyog és egy álom satírozni.


A középső sor színei sokkal extrábbak, alkalmibbak, de például a Twinkle Toes (második árnyalat) és a Pitter Patter (utolsó a sorban) nálam hétköznap is gyakran előkerül. Pigmentáltság szempontjából ez a sor a legerősebb.


 Save It For Later, Big Spoon, T-Cup, Imperial, Never Never


 Save It For Later: Bronzos meleg metálos arany szín. Nagyon pigmentált, szinte krémes, nem potyog és gyönyörűen lehet satírozni. Ez a leggyakrabban használt színem. 
Big Spoon: Matt meleg barackos pasztell korall szín. Szépen pigmentált, nagyon jó satírozószín a rose gold, arany, vöröses és barna árnyalatokhoz. 
T-Cup: Meleg tónusú mályvás matt taupe. Tökéletes a mélyítővonalba és átmenet-színnek. Nagyon jól pigmentált és szépen lehet satírozni. Egyáltalán nem potyog. 
Imperial: Matt meleg sötét naracs, pirosas árnyalattal. Nagyon pigmentált, szépen satírozható és nem potyog. 
Never Never: Csillámos barnás fekete bronz csillámokkal. Nagyon pigmentált, a csillámok hajlamosak potyogni. A legjobban szintetikus ecsettel működik, de a fix+ is segít a felvitelben. Könnyű satírozni.


Az első három színt is nagyon gyakran használom és most kezdtem barátkozni a pirosas naranccsal is.


Összegzés: Ez a paletta szerintem nagyon megéri még a teljes árát is, de azért figyeljétek az oldalt, mert ki lehet fogni jó kis akciókat. A színek és finishek változatossága miatt hétköznapi és alkalmi sminkek és készülhetnek vele és szerintem egész évben jól ki lehet használni. Mikor megérkezett hozzám teljesen háttérbe is szorítottam az imádott Maybelline Burgundy Bart és azt hiszem még jó ideig ő lesz a kedvenc palettám. A színek nagyon pigmentáltak, szépen satírozhatóak és minimálisan vagy egyáltalán nem potyognak. Tartósan viselhetőek és a paletta önmagában is jól használható, nem kell mellé kiegészítő árnyalat más palettákból. Szerintem nagyon jó vétel volt, ha tehetitek szerezzétek be, mert nem fogtok csalódni benne. 

Értékelés: 5/5 pont

Imádom ezt a palettát és szinte minden nap használom, így megérte beszerezni. Biztosan fogok még Colourpop palettákat vásárolni. 

Ha kíváncsiak vagytok más termékeikre is, itt írtam az ultra matte ajakrúzsokról, itt pedig egy highlighterről. 

Próbáltátok már a Colourpop palettáit? Van kívánságlistás darabotok tőlük? 😊

Megjegyzések

  1. Istenem, gyönyörű ez a paletta! Bár melyik CP paletta nem az... imádom ezt a sminkmárkát, a szemhéjpúderei és a rúzsai nálam szinte az összes eddigi általam próbált márka termékeit verik. Nagyon durva. Egyrészt nagyon örülök, hogy vám és szállítási költség, mert így van visszatartó erő :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)