Parfüm Pillanatok: Bvlgari Omnia Coral


 Ezen a gyönyörű napsütéses tavaszi napon egy igazi mámorító tavaszi illatról írok Nektek, ami már a csomagolásával és üvegével is mosolyt csal az arcomra. Ez a Bvlgari Omnia Coral illata, ami 2012 tavaszán mutatkozott be és azóta is a márka egyik legnépszerűbb illata és amit a Parfum.hu jóvoltából próbálhattam ki. Ha tavaszra kerestek parfümöt, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 😊




 Az Omnia Coral 40ml és 60ml kiszerelésben is kapható, de hozzám az imádnivaló 25ml-es jewel edition érkezett meg, ami valóban egy kis ékkő. 
A csomagolása nagyon mutatós. Egy korall-arany díszdobozt kapott.


 A doboz hátoldalán láthatjuk az üveg fotóját.


 Maga az üveg pedig tényleg egy kis ékszerként pihen a dobozban.


 Nekem nagyon tetszik ez a megoldás, szerintem tökéletes ajándék lehet így akár Anyák-napjára is.


Ez a kiszerelés igazán táskabarát, már csak azért is, mert nagyon jól záródik és a mérete miatt még egy kisebb táskában is kényelmesen elfér. Nagyon tetszik az üveg formája, ami egyszerre modern és mégis klasszikus, letisztult, ugyanakkor elegáns. 
A szórófej tökéletes, finom, lágy, egyenletes permetet fúj. 

Mivel edt-ről beszélünk, így voltak félelmeim, hogy mennyire lesz majd tartós az illat, de szerencsére ezek alaptalannak bizonyultak, ugyanis az Omnia Coral még sok edp-t is kenterbe ver tartósság tekintetében.
De most térjünk rá a lényegre, vagyis magára az illatra.


 Fejillat: Bergamot, Goji bogyó
Szívillat: Vízililiom, Hibiszkusz, Gránátalma
Alapillat: Pézsma, Virginiai cédrus

Fújás után közvetlenül a friss cédrus aromája az, ami elsőként köszönt minket, ami kellemesen pikáns és fűszeres. Pár másodperccel később a piros gyümölcsök buja illata kerül előtérbe, amik a parfüm teljes jelenlétében uralkodnak. Ezeket lágyan, finoman ölelik körül a virágos illatjegyek. A púderes liliom és az egzotikus hibiszkusz, megalkotva egy igazán nőies, szexi illatot, ami tökéletes tavaszi nappali illat, nyáron pedig inkább egy esti parfümnek tudnám elképzelni. Tökéletes elegye a gyümölcsös és virágos illatjegyeknek, miközben mégis karakteres és szexi. 
Két fújás bőven elég belőle, hogy intenzíven érezhető legyen és a tartóssága is lenyűgöző, hiszen egész nap kitart, még tíz óra viselés után is éreztem magamon, sőt ruhán másnap is érezhető. 

Elsősorban a 25+ korosztálynak tudnám ajánlani ezen belül azoknak, akik nem a klasszikus édes virágos-gyümölcsös illatokat kedvelik, hiszen az Omnia Coral kitűnik ezek közül a frissességével. Egy nagyon nőies, magabiztosságot sugalló illatot kapunk, ami biztosan emlékezetessé teszi a megjelenésünket


 
Ismeritek ezt a parfümöt? Van kedvencetek a Bvlgari márkától? 

Megjegyzések

  1. Nekem az India Garnet van meg. Az is nagyon kellemes.
    Üdv, Klári

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)