Spring Haul - Tavaszi szerzemények 2.


 Habár az időjárás még csak néhány napja árulkodik erről, de a naptár szerint már javában benne vagyunk a tavaszban. Az évszak második zsákmányos bejegyzését hoztam el Nektek, ami ismét igencsak vegyesre sikerült, hiszen a drogériás vásárlások, magyar és külföldi webshopos rendelések mellett ruhákat, kiegészítőket is láthattok benne, valamint a lakás tavasziasítására is beszereztem egy kis apróságot. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 




 Kezdjük a bőr és hajápolási termékekkel. Beszereztem néhány drogériás újdonságot is, illetve újravásároltam azt a két The Ordinary terméket is, amiket év eleje óta használok, illetve a Notino webshopjából is rendeltem egy terméket, amivel régóta szemezgettem és amiről úgy gondoltam, hogy jó kiegészítője lehet a tavaszi arcápolási rutinomnak.


 A Balea 24 órás bőrápoló zseléjére nagyon kíváncsi voltam, hiszen olaj, alkohol és illatanyag mentes és ilyen termékekből sajnos még erősen hiány van a drogériás fronton. Már egy hete használom, szerintem a következő héten lesz róla teszt. 

A The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% és a Niacinamide 10%+Zinc1% szérumok év eleje óta alapvető darabjai a bőrápolási rutinomnak. Ezekről néhány nap múlva olvashattok majd a blogon részletesen, de szerintem le is lőttem azzal a poént, hogy újravásároltam őket. 😊


 A cuki mosómacis tusfürdő a férfiemberem kívánsága volt, mivel mindent imád ami mosómedvés. Én is használom mivel nagyon fincsi retro rágógumi illata van, kék és még csillámos is, bár ez a bőrön nem marad meg. 
A Schauma sampon és balzsam impulzus vásárlás volt, mivel meguntam azokat a termékeket, amiket eddig használtam a hajamra.


 A Make Me Bio rózsavíz arcpermettel hosszú ideje szemezgettem, és most tavaszra be is szereztem. Róla is lesz majd részletes bejegyzés, ha kitapasztaltam a használatát, hatását.


 Kipipálhattam néhány tételt a tavaszi kívánságlistám sminkes szekciójából is.


 A Colourpoptól beszereztem a Give It To Me Straight palettát és a Frenchie Lippie Stixet.


 A Real Techniques Complexion Sponge már évek óta a kedvencem, ezt is újravettem, illetve a Maybelline Brow Precise szemöldökceruzát. 


 Az Estée Lauder Double Wear Nude alapozója is kívánságlistás darab volt tavaszra, mivel mindenképpen szerettem volna egy olyan alapozót, amiben van SPF. Már többször használtam és lesz majd róla részletes teszt is.


 Lippie Stix Frenchie árnyalatban.


 Egy kis swatch. Igazi brutál, vadító élénk piros.


 Ez pedig a paletta, ami szerintem az új kedvencem lesz, letaszítva a trónról az All I See Is Magic-et.


 Egyszerűen mesések ezek a színek.


Ezt a sellős ecsetkészletet a Rosegal webshopból rendeltem.


 A H&M webshopos leárazását is kihasználtam még, hiszen rengeteg nyári és téli ruhadarabot lehet ilyenkor nagyon alacsony áron beszerezni. 
Ezt az overált 1790 Forintért vásároltam és tökéletes lesz majd a forró nyári napokra, vagy akár a tengerpartra is.


 A tavaszi kívánságlistámon szerepelt egy krémszínű kardigán is. Ezt is sikerült beszereznem, szintén a H&M-ből.





Itt tudjátok megrendelni. Az ára 5990 Forint. Az anyag nagyon kellemes, meleg, de mégis könnyű így tökéletes lesz tavaszra.


 Már korábban említettem, hogy legújabban odavagyok a mintás ruhákért. Szintén a H&M kínálatából sikerült beszereznem ezt a darabot, mindösszesen 2090 Forintért. Nagyon tetszik, mert ahogy a webshopban a modellen is látható, lehet viselni tornacipővel is, de egy elegánsabb szandállal vagy bokacsizmával is jól mutat majd.


 Ez a kép picivel jobban visszaadja a színét.


 Az Office Shoesban szereztem be ezt a Kitten bokacsizmát, ami 28 000 Forintról volt leárazva 8390 Forintra és mivel az utolsó darab volt a méretből, így végül 5000 Forintért hozhattam el. 
Már régóta tetszett ez a fazon ami a Chloé Suzanna bokacsizmájának a koppintása. A Deichmannban is láttam hasonlót de azon sajnos ragasztott szegecsek vagy kövek voltak, ami nem igazán tetszett.


 Ezt a bordó H&M chokert csak azért tettem a kosaramba, mert így pont elért az ingyenes szállításhoz szükséges értékhatárt. Kemény 390 Forint volt, ennyinél többet szerintem nem is érdemes kiadni a hasonló darabokért.


 Ez a Rosegal táska is szerepelt a tavaszi kívánságlistámon. Épp tegnap érkezett meg és élőben is pont olyan mesés, mint a fotókon, a minősége pedig simán lenyomja az itthoni fast fashion üzletek darabjait.


 A lánc levehető és a pánt mérete is állítható.


 Habár kicsinek tűnik, de igazából nagyon tágas, simán belefér a normál méretű pénztárcám, telefon, kulcsok, power bank, sos-kozmetikumok és még egy fehérje szelet is. 😊


 Ezzel a vastag H&M sállal már ősz óta szemeztem, de az eredeti árát (5000 Forint körül volt) picit sokalltam érte. Végül 1500 Forintért sikerült beszereznem és pont akkor érkezett meg, amikor a legnagyobb hidegek voltak. Tényleg hatalmas, olyan mint egy pléd, így például az irodában a vállamon viseltem.


 Nagyon pihe-puha, idén ősszel és télen biztosan sokat fogom majd viselni


 Rendeltem három 50X50-es párnahuzatot is. Nagyon tetszenek ezek a fáradt rózsaszín, mályvás árnyalatok és tavaszra szuperül fel lehet velük dobni a lakást.


Plusz fotózáshoz háttérnek is jól szolgálatot tesznek. 😁

Miről olvasnátok elsőként tesztet vagy bejegyzést? Ti mit vásároltatok mostanában?


Megjegyzések

  1. Nocsak, a Balea zselé amint megláttam a képen kíváncsivá tett, kész öröm, hogy illatanyag mentes :D Megvárom a tesztet, ha jókat írsz róla lehet, hogy én is kipróbálom :) Az overál nagyon tetszik, igazán lehetne már melegebb idő.

    VálaszTörlés
  2. A bokacsizma hatalmas vétel volt ennyi pénzért, nagyon vagánynak néz ki!

    Az EL alapozó tesztjére kíváncsi leszek, több helyen olvastam, hogy mesés a fedése, viszont van, akit szárít. Ikonikus darab, de én még egy tégelynyit sem vettem belőle... talán majd a posztod után. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)