Változások a blogon


Mivel a megszokások embere vagyok, nehezen szánom rá magamat a változásokra. Az utóbbi hónapokban úgy éreztem, hogy a blogra is ráférne már egy kis frissítés, különösen a tartalom szempontjából és ideje "elengednem" néhány dolgot, amikről már egy ideje úgy gondolom, hogy akadozóvá teszik a blog életét, illetve nem érzem úgy, hogy lenne rá különösebben kereslet. 


1. Weekly Inspiration

Talán észrevettétek, hogy az elmúlt hetekben nem volt már heti képválogatás. Habár ez az egyik legnagyobb megtekintést kapó állandó bejegyzés a blogon, mégis nagyon kevés visszajelzés érkezik rá, viszont a válogatások összeállítása iszonyatosan sok időt vesz el és egyre kevésbé fér bele a mindennapjaimba, a szabadidőmbe, hogy képeket válogassak. 
Ennek ellenére tudom, hogy van, akinek hiányozna ez a bejegyzés, ezért úgy döntöttem, hogy a Pinterest oldalamon ezentúl minden héten készítek majd egy gyűjtemény, hasonlóan 20-30 fotóval, amik épp az adott hét gondolatait, hangulatát tükrözik majd. 
Aki nagyon szereti a válogatásokat, itt is meg tudja nézni, még regisztrálni sem kell hozzá és a Pinterest telefonos alkalmazással is könnyedén követhetőek a gyűjtemények. A blog pedig ezáltal gördülékenyebb lesz, hiszen eddig általában az adott héten nem tettem közzé bejegyzést, amíg a Weekly Inpiration ki nem került és emiatt sokszor napokon keresztül nem volt bejegyzés a blogon. 


2. Fashion Art 

Ez a típusú bejegyzés marad, de ezentúl Daily Style lesz majd a neve, hiszen tulajdonképpen az adott nap hangulatát, időjárását tükröző összeállítást láthattok majd benne. Általában heti 1-2 ilyen jellegű poszt lesz majd a blogon. 


3. Változatosabb bejegyzések 

Szeretnék változatosabb bejegyzéseket írni Nektek és kibővíteni az állandó témákat és posztokat. Nagyon sok ötletem van, van olyan amit már több  hónapja dédelgetek a kis ötlet-füzetemben, de az őszi-téli időszak, a rövid, sötét napok egyértelműen nem a bloggerek jóbarátai, így most, hogy beköszöntött a tavasz, elővettem ezeket az ötleteket és igyekszem majd őket lassacskán megvalósítani.
Persze nagyon örülnék neki, ha esetleg ti is leírnátok 1-2 mondatban, hogy milyen témákról olvasnátok szívesen, milyen bejegyzések legyenek a közeljövőben. A megszokott és általatok is szeretett bejegyzések maradnak továbbra is, de szeretném színesíteni  a blogot egy-egy recepttel, esetleg filmes-könyves posztokkal, vagy akár utazásos témákkal.
A posztok számát illetően igyekszem tartani a heti 2-3 arányt.


Remélem, hogy a változások ellenére is velem tartotok majd a továbbiakban is. Én úgy érzem, hogy ezek a dolgok a blog javát fogják szolgálni hosszú távon és szerintem néha nem árt egy kis vérfrissítés a tartalomban, hiszen ha én is belefásulok az állandó bejegyzésekbe, akkor nyilván ti, olvasók is így vagytok ezzel.

Ti milyen témájú, jellegű posztokat látnátok szívesen a közeljövőben? 😊

Megjegyzések

  1. Én konkrétan a Weekly Inspiration miatt jártam fel ide :) A Fashion artnak nem igazán láttam értelmét de akinek nincs kialakult stílusa, annak talán hasznos.
    Ami egyre kevesebb: az igazán JÓ tesztek.
    Ami viszont egyre több a blogokon: az önjelölt pszichológus-szociológus stílben megírt posztok, ahol eletvezetési tanacsokat osztogatnak a bloggerinák. És hát valljuk be, ezek mind egy kaptafára mennek, közhelyeket tanácsolnak amiket a józan paraszti eszű olvasú tud ha van egy csepp esze. Amelyik bloggercsaj már szült, hirtelen gyermekpszichológus és feketeöves babagondozó mester lett. Aki összeköltözik a pasival, már együttélési tanácsokat ad. Oké, hisz véleményt írnak, de mindezt olyan stílusban mintha legalábbis doktoráltak volna a témában és 15 éve kutatnák a hátteret a biztos tanácsadásnak. De persze csupa olyan "ötletet" írnak amit szintén tud BÁRKI aki gondolkodó ember. Szóval ezek az önjelölt pszicho-tanacsok nekem nagyon nem. De ez csak az én véleményem.

    Sok sikert a változtatásokhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezektől a bejegyzéstípusoktól engem is ráz a hideg. :D
      A Pinteresten továbbra is ugyanúgy lesznek válogatások. :)

      Törlés
  2. Oh a Weekly-t nagyon sajnálom, mert nekem a bevezető volt a kedvencem. A képek is, de bámulatosan fogalmazol. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, de most úgy érzem, hogy ez hosszú távon a blog hasznára válik majd.

      Törlés
  3. Nekem is a weekly volt a kedvencem, mindig neztem, h fent van-e mar. ;( Nori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pinteresten ugyanúgy lesz minden héten és ide is mindig belinkelem majd. :)

      Törlés
  4. Én a weekly-t a képek miatt szerettem igazán, mert nagyon jó válogatásokat csináltál.De én szeretem a Fashion Artot is, bírom a szetteket, ha még aktualizálnád is az szuper lenne. Az outfit, smink tippek, kaják, könyvek jó ötlet 😊 Sok sikert az újításhoz, én továbbra is követlek 😘

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a weekly volt a kedvencem, mind a képek, mind a bevezető szöveg miatt!! Ami szerintem "felesleges" az a Fashion Art, és aparfüm illetve egyéb tesztek amik kb minden másik blogon fent vannak. Amiből pedig lehetne több: receptek, lakberendezés, én a Kívánságlistát is szeretem, illetve diéta, inspiráció. Az utazós téma is nagyon érdekel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem ezekben a témákban is többet posztolni. :) Az utazós bejegyzéseket én is nagyon szeretem és sokszor tényleg hasznosak, főleg a belföldiek.

      Törlés
  6. A weekly inspiration bevezető szövegét én is nagyon hiányolni fogom. Nem akarod esetleg heti hangulat vagy valami hasonló címmel 1-2 képpel megcsinálni? Vagy a fashion artot kicsit szövegesíteni? A frappáns, néha kicsit melankolikus írói stílusod teszi szerintem igazán egyedivé a blogod :)

    VálaszTörlés
  7. Sajnos az elmúlt hónapokban keveset jártam erre. Bocsánat.
    Weekly nekem is hiányozni fog. De hát ez van.
    Tudom , hogy zsúfolt az életed, de a saját outfit és sminkes posztnak örülnék. Illetve egészséges életmóddal kapcsolatban is jöhet minden. Miket eszel vagy milyen edzést részesítesz előnyben mostanában.

    VálaszTörlés
  8. Igazság szerint, bármilyen posztot szívesen olvasok tőled, legyen az képválogatás, vagy történet. Ha úgy érzed, változtatnod kell, vagy változtatni szeretnél, akkor tedd, neked kell érezni, miről szeretnél írni, és mi válik a blogod javára. :) Egy kalappal a jövőre.

    VálaszTörlés
  9. Szia!Én is a Weekly Inspiration miatt nézek be hozzád.Nem pusztán csak a képek miatt ,hanem a bevezető ,meg amiket a képekez fűzöl gondolatokat,sokszor mosolygok, vagy épp elgondolkodtat,ez miatt volt ez a kedvencem ez miatt volt egyedi.A Pinteresten nem ugyan az, ott csak képek vannak,te adtad meg az egész válogatásnak a hangulatát varázsát.Én nagyon igényt tartanék rá.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)