Glamour-napi termékajánló


Ebben a bejegyzésben néhány olyan terméket szeretnék Nektek felsorolni, amik nekem nagyon beváltak és most a Glamour-Napok alatt kedvezményesen tudjátok beszerezni őket. 
Remélem, hogy ez a felsorolás segítségetekre lesz a válogatás és döntés közben és nagyon örülnék neki, ha a bejegyzés végén ti is leírnátok, hogy mik azok a termékek, amikre szerintetek érdemes lecsapni a kupon-napok alatt. 😊


Catrice Ultimate Matt ajakrúzs 

10 árnyalatban kapható, brutális pigmentált és tartós matt rúzs, mai nem szárít. 
Az eredeti ára 1390 Forint a Rossmannban.
Mint kiderült, mégis érvényes a Rossmann dekor kozmetika kupon a Catrice és Essence termékekre, így ha nagyon jó drogériás matt rúzst kerestek, akkor őt javasolnám. 


Rimmel Lasting Finish by Kate nude rúzsok 

Itt olvashattok az egyikről tesztet. Az összes Kate rúzs zseniális szerintem, ha tökéletes nude rúzsra vadásztok, akkor ezekre érdemes lecsapni. 

A Rossmann és DM üzletekben és 50%-os kupon van a Rimmel termékekre. 


Maybelline Fit Me Matte+Poreless alapozó

Ha gyenge közepes fedésű alapozót kerestek zsíros vagy kombinált bőrre, akkor őt ajánlanám. Itt olvashattok róla tesztet. 
A DM-ben 50%-os a Rossmannban 40%-os kupon van a Maybelline termékekre. 


L'Oréal Infallible 24H Matte alapozó

Erős közepes fedésű alapozó zsíros vagy kombinált bőrre, ami még tartós is. Ha többre vagytok kíváncsiak olvassátok el a tesztet itt. 

A DM-ben 50%-al olcsóbban szerezhetitek be. 


Maybelline Superstay 24H alapozó

Teljes fedésű alapozó szintén kombinált és zsíros bőrre. Drogériás szinten szerintem a legjobb fedést adja. Itt olvashattok róla bővebben. 

DM 50%
Rossmann 40%


Maybelline Fit Me korrektor

Erős közepes fedésű korrektor. Itt olvashattok róla bővebben. 

DM 50%
Rossmann 40%


Lancome Monsieur Big szempillaspirál 

Kétszer hosszabb szempillák és még nagyon tartós is. Ha többet szeretnétek tudni róla, akkor itt olvashatjátok el a bejegyzésemet. 

Müller 20% 


Garnier micellás víz 

Nekem a klasszikus rózsaszín a kedvencem. Egy üveg nekem általában 3-4 hónapra elegendő. Itt olvashattok róla tesztet. 

DM 50% 


Ezek voltak tehát azok a termékek, amikre szerintem érdemes felhasználni a kuponokat. Én a magam részéről tegnap már letudtam a drogériás körömet és 80%-ban sikerült is mindent beszereznem, amit terveztem. 

Ti milyen termékeket ajánlanátok? A fentiek közül van olyan, amit ti is szerettek vagy tervezitek beszerezni? 😊


Megjegyzések

  1. Itt Romániában nem elterjedt a Glamour nap, pár high end márkára van csak kupon. A Maybelline alapozót viszont én is ajánlanám, mert szuper kis termék. A Garnier micellás is. A Trend it up termékek váltak még be nekem nagyon :D

    VálaszTörlés
  2. A L'Oréal Infallible 24H Matte alapozót én is kinéztem magamnak, de egyszerűen Miskolcon nem létezik ez a porcelain árnyalat. a legvilágosabb a vanília volt illetve még 3-4 féle. a L'Oréal honlapján pedig rengeteg árnyalat található. Nem értem mi alapján jönnek be hozzánk, de világos bőrre nagyon nem küldenek semmmit.
    Sajnos így nem tudtam megvenni, a többi árnyalat nagyon sötét.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)