Avon True limitált bronzosító-pirosító duo és szempillaspirál Teszt/Vélemény


Idén tavasszal az Avon egy csodaszép limitált csomagolású True Colour kollekciót dobott piacra, amiből nekem két terméket volt szerencsém kipróbálni. A pirosító-bronzosító duót és a Supershock szempillaspirált aminek egy régebbi kiadását már próbáltam. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem a termékekről és mennyire váltak be nekem, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A bronzosító-pirosító duo az Avon arctermékeinek és szemhéjpúdereinek megszokott fényes fekete műanyag csomagolását kapta, igazán tavaszias lila mintával ékesítve. 
Jól záródik és egy műanyag tető védi a terméket, ami segít meggátolni, hogy összeporolja a tükröt vagy a csomagolás belsejét. ha valaki sokat utazik, akkor ezt érdemes megőrözni és használni. 


A bronzosítóról azonnal tudtam, hogy eredeti funkciójában nem tudtam majd használni, mivel az én fehér bőrömhöz túl narancsos.  A pirosító színe viszont tökéletes. Tompa mályvás rózsaszín, csodás rányalat tavaszra és nyárra.


Nagyon tetszik a termékbe nyomott minta is, bár mivel összeérnek, viszonylag kicsi ecset kell a felvitelhez, hogy ne mosódjanak össze. Sajnos így is hajlamosak összekeveredni, mivel a bronzosító eléggé porzik. 


A bal oldalon a pirosítót láthatjátok, középen a bronzosítót, a jobb oldalon pedig a kettőt összekeverve. Én így szoktam használni, mert egy csodaszép rózsaszínes bronzos színt kapunk, ami tökéletes lesz majd nyárra. 
A pirosító picit gyengébben pigmentált, de lehet építeni, a bronzosító porzik így a felvitelhez egy tömöttebb ecset célszerűbb. 

Sötétebb bőrhöz szerintem nagyon jó kis termék és kezdő sminkelőknek is beválhat, mivel a gyengébb pigmentáltság miatt nehezebb velük hibázni, 

Itt tudjátok megrendelni, az ára  2399 Forint. 

Értékelés: 5/3

Három pontot adok, mivel a bronzosító az én bőrömhöz túl narancsos és picit zavar, hogy nem tudom anélkül használni a két terméket, hogy ne keveredjenek össze.


A Supershock szempillaspirál ezúttal egy csodaszép virágos, madárkás csomagolást kapott. Nagyon mutatós, csajos darab.  A duci tubus és hatalmas kefe marat a régiben. Ez a kefeméret nem a kezdő sminkelők barátja, illetve akinek mélyen ülő és/vagy pici szeme van, az is szenvedhet vele.


A hegyes kis szilikontüskés kefével jópárszor sikerült már majdnem megvakítanom magam, mielőtt újra ráéreztem a használatára. A kefe egyébként pont a kellé mennyiséget veszi fel és a festék állaga is ideális. 


Egy rétegben szoktam felkelni, mivel nálam két rétegben nagyon tapaszt és csomósodik. Egy rétegben viszont szép, természetes eredményt lehet vele elérni, ami hétköznapokra nekem megfelel. A tartósságát tekintve egy nyolc órás munkanapot kibír rajtam. Ha valakinek alapból szép hosszú szempillái vannak, akkor nyilván az eredmény és látványosabb. 
Egyébként még sokkal szebb pillákat tudtam vele elérni mint a régebbi változattal, bár ennek nyilván az az oka, hogy a pilláim most jobb állapotban vannak. 

Itt tudjátok megrendelni, az ára 1299 Forint. 

Értékelés: 5/4

Korrekt spirál, de elmarad a wawawooom hatás. Szép természetes pillákat lehet vele elérni. Ha valaki nehezen boldogul a nagy kefékkel, akkor ez sem lesz a barátja. 


Ti próbáltátok valamelyik terméket? Mik az elvárásaitok egy szempillaspirállal szemben?

Megjegyzések