Spring Haul - H&M, DM, Notino, stb...


 Habár a Joy-Napok nekem idén kimaradt a munka miatt, de az az utóbbi hetekben vásároltam pár dolgot, amiket most ebben a bejegyzésben gyűjtöttem össze. Nagyrészt drogériás szerzemények, ruhák, kiegészítők, de sikerült megszereznem egy régóta vágyott parfümöt is. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 




Mivel idén nem jutottam el a Joy-Napokra, így sminkterméket most nem vásároltam. Igazából nem is volt szükségem semmire, így azt hiszem annak a néhány kívánságlistás darabnak az esetében, amiket be akartam szerezni még idén tavasszal, ki fogom várni, hogy legyen valami jó kis akció. 

Elsősorban bőrápolási termékeket vásároltam, köztük olyanokat, amikkel már régóta szemezgettem.


 A COSRX márka Aloe fényvédőjét már másodszorra vettem újra. Tavaly nyár eleje óta használtam és az 50ml-es tubus április végén fogyott el, annak ellenére, hogy napi szinten használom.

A Mizon márka sem ismeretlen számomra, mivel a Snail Recovery géljüket rendszeresen használom és nagyon szeretem. A Multifunkciós csiganyál krémre is nagyon kíváncsi voltam, így megrendeltem belőle a kisebb, 30ml-es kiszerelést.


 A Nivea Body Mousse testápolóról már írtam itt. 

Egy másik hab állagú termék, amit mostanában szereztem be, a Balea Hawaiian Dream tusolóhab, ami nagy kedvencem lett. A cuki csíkos csillaggyümölcs-sárgadinnye tusi pedig igazi nyári illat. 



Hétvégén a Balea málnás kézápoló habja akciós volt a DM-ben, így gondoltam teszek vele egy próbát. Egyelőre nem győzött meg, habár az illata nagyon fincsi, de az ápoló hatása nagyon minimális.


A Batiste cseresznyés száraz-samponja nagy kedvencem, így egy Balea és Isana csalódás után, ezt vettem újra. A Notino webshopban van belőle mini kiszerelés is, szerintem nyaralásra fogok majd venni egy kis méretet is.


A Chloé klasszikus signature edp-je régóta kívánságlistás volt. Tavaly volt belőle egy 10ml-es roll-on változatom, ami meglepően sokáig elég volt és mivel azóta sem tudtam megunni ezt a parfümöt, az idei tavaszra beszereztem belőle egy 30ml-es üveget. 


Hamarosan lesz majd róla külön poszt is. 😊


A H&M webshopban a Joy-Napok alatt volt egy szuper akciós kód, amivel 15% kedvezményt és ingyenes szállítást lehetett igénybe venni. Ezt kihasználva rendeltem néhány kívánságlistás darabot, inkább már nyárra. 

Köztük ezt az ejtett vállú miniruhát, ami szerintem nagyon praktikus lesz strandra és nyaralásra. 


Rendeltem egy magad derekú bikinialsót is, mivel a győri üzletbe valamilyen okból kifolyólag ezekből nem érkezett. Felsőt nem mertem rendelni, mivel nálam a kosárméret miatt meglehetősen bonyolult a bikinivásárlás, így azt jobb szeretem próbával megejteni. 
Az alsóról webshop-fotót hoztam, mivel "élőben" nem sikerült olyan fotót készíteni róla, ami  visszaadná a fazont.


Szerettem volna egy sima fehér vászon tornacipőt is nyárra, így a H&M akcióját kihasználva rendeltem egyet. Semmi flancolás, viszont nagyon kényelmes. 


Ha titokzokni, akkor én a Pepcora szavazok, szerintem ár-érték arányban itt lehet a legjobbakat találni. Egy nyárnál többet úgysem bírnak ki, de bírják a mosást és nem szakadnak ki egy viselés után. A New Yorkeres cuki mintásak, például ötször ennyibe kerülnek, és volt olyan, amit egy viselés után ki kellett dobnom. 


Végre Győrben és megnyílt a Pull&Bear, így a hétvégén be is kukkantottam és nem jöttem ki üres kézzel. Pénztárcára szükségem volt, mivel a két éve vásárolt Mango pénztárcám cipzárja elromlott. Habár nem feketét akartam, de ebben a szegecses-csillagos darabba beleszerettem. 


A cuki flamingós, pöttyös és csíkos bokazoknikat pedig nem tudtam otthagyni, annyira vidámak és nyáriasak. 😊

Ezek voltak tehát az utóbbi hetek szerzeményei. Lassan összeáll a nyári kívánságlistám is, igaz idén magamhoz képest nagyon visszafogott lett, de remélhetőleg a következő zsákmányos poszttal már arról pipálgathatok. 

Ti miket vásároltatok mostanában? Miről olvasnátok külön bejegyzést elsőként?

Megjegyzések

  1. Engedd meg hogy leírjam, a Chloé illat a posztjaid és stílusod alapján tökéletesen illik hozzád, szuper választás volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Én is ezt érzem, a rózsás illatok nagy kedvenceim mostanában.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)