Trend It Up kifutó termékek haul + első benyomások


Talán én vagyok az utolsó a beauty vonalon tevékenykedő bloggerek között, aki még semmit sem próbált a DM saját sminkmárkája a Trend it ip kínálatából. A She márkát felváltó Trend it ip körülbelül két éve kapható kis hazánkban és az olcsóbb drogériás márkák közé tartozik, viszont ár-érték arányban nagyon jó termékeket kínálnak. (Essence és Catrice árkategória) 
A márka megjelenése komolyabb, felnőttesebb és a termékpaletta is nagyon széles. 
Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet a márka, viszont most elég sok terméket kiárusítanak, és 200 Forintos áron lehet szemezgetni. Így aztán kiválasztottam három számomra érdekesnek és izgalmasnak tűnő terméket. Ezekről olvashattok most egy rövidke kis tesztet, amolyan első benyomás-stílusban.



 A három termék a 3D Chrome szemrceruza, egy szemöldök színező stick és egy ajakrúzs ceruza/toll. (Utóbbiról egyébként a neve alapján azt hittem, hogy szemhéjfesték és csak itthon vettem észre, hogy egy ajakkence.)


A szemceruza jól záródik. Automatikus, önhegyező megoldással csomagolták, viszont van egy pici hibája, ahogy a képen is láthatjátok. Ennek a kis kinövésnek hála majdnem megvakítottam magam. 
A szemceruzán egyébként van egy pici, kupakkal lezárt satírozó szivacska is. A színe egy barnás padlizsánlila, sok-sok csillámmal.


A szemöldökformázó, színező, kiemelő stick nekem önmagában használhatatlan, Túl vastag a hegye, lehetetlen vele precíz vonalat húzni. Ez inkább azok számára ideális, akik elégedettek a szemöldökformájukkal és inkább csak a színét szeretnék kiemelni vagy ki szeretnék tölteni a hiányosabb részeket. 
Még egy negatívum, hogy a hegy, nagyon mozog. Tekerős verzió, de annyira instabil, hogy nem is tudom hogyan lehetne vele dolgozni. 
Én ecsettel szoktam felvinni. Felkenem az ecsetre és úgy viszem fel a szemöldökömre. Arról, hogy mennyire vált be, a színminták alatt olvashattok.


A textúra waxos, krémes, a pigmentáltsága közepes. 


Az ajakrúzs is önhegyezős, tekerős megoldással rendelkezik. A pici, precíz hegynek hála, könnyen fel lehet vinni. Nagyon krémes, szatén finisű, jól pigmentált rúzs.


 Balról az első a szemceruza. Nagyon szépen pigmentált, a csillámok is szépen megmaradnak felvitelkor is. Vízvonalon is szépen használható, bár felkenve a színe inkább sötétbarna, lila csillámokkal. 
Mellette megpróbáltam a satírozóval eldolgozni, de sajnos a satírozó szivacska szinte teljesen letörli, csak egy szürke maszat marad a helyén. 

Harmadikként a szemöldökformázó sticket láthatjátok. A színe tökéletes szőke hajhoz, nem vöröses, nem is túl ashy. A felvitel egyenletes és a tartósságára sem lehet panasz, rajtam harminc fokban is kibírt kilenc órát. 

Az ajakrúzs szépen pigmentált, egyenletesen kenhető, nagyon krémes, jól siklik az ajkakon. A 010 árnyalat egy nagyon szép barackos-barnás nude, tökéletes hétköznapi szín, bár engem egy picit sápaszt, szerintem inkább sötétebb bőrhöz passzol. A tartósságát tekintve rajtam körülbelül 4 órát bírt ki, pedig csak pohárból ittam. Utána újra fel kellett kennem, viszont ekkor már picit foltos volt, ezért érdemes az egészet letörölni és újra felkenni.


Mivel akciós áron szereztem be a termékeket, így nem vagyok túl csalódott. Mindegyik terméknek megvan a maga hibája, de mivel egy valóban pénztárcabarát márkáról beszélünk, így azt hiszem ezek elnézhetőek. Sokkal drágább drogériás márkától is próbáltam már silányabb minőségű terméket. 

Szerintem érdemes megnézni azt a bizonyos akciós termékeket kínáló displayt és tenni egy próbát a Trend it up márkával, mert ki lehet fogni jó kis dolgokat tőlük. Ezek után én sem fogok elsétálni a márka display-e mellett anélkül, hogy ne néznék körül. 

A fenti termékek közül próbáltátok már valamelyiket? Van kedvencetek a Trend it up márkától? Melyik terméküket ajánlanátok kipróbálásra?

Megjegyzések