Rival de Loop Young Palm Beach Pirosító Teszt/Vélemény


A Rival de Loop márka számomra tinikoromból ismerős, mivel akkoriban is kapható volt a Rossmann üzletekben, aztán egy időre eltűntek a sminktermékeik itthonról. Pár éve hozták vissza a Rival de Loop Young vonal termékeit, egy színes, vidám, fiatalos és elérhető árú kozmetikai márkát bevonva a drogériák kínálatába. Én már akkoriban is úgy éreztem, hogy kinőttem ebből a termékvonalból, így a márkától csak körömlakkokat próbáltam. Most viszont megakadt a szemem az új limitált kiadásukon, a Palm Beachen és mivel teljesen érintetlen display fogadott, hazahoztam magammal egy pirosítót, amit ebben a bejegyzésben mutatok be Nektek. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A kollekcióban található még egy négy színt tartalmazó brutál csillámos bronzosító paletta és egy bronzosító olaj is, valamint szájfények is. 
A pirosító árát sajnos elfelejtettem felírni magamnak, de szerintem 1000 Forint körül mozog. )Ha valaki esetleg tud pontos árat, akkor sikítson és javítom a posztot.)
A csomagolás nagyon mutatós holografikus és pálmás, igazi nyári darab. A kartonos-mágnesen megoldás engem a The Balm és a Benefit pirosítóira emlékeztet. 


Külön nevet sajnos nem kapott, de a hátoldalon megjelölik a színt, ami persze egyáltalán nem hasonlít a valós árnyalatra. Egyébként nagy pacsi a márkának, amiért, le vannak ragasztva a pirosítók, így biztos volt, hogy nem nyúlt bele senki. 


A pirosító is egy csodás pálmás mintát kapott. Olyan szép, hogy egy napig csak nézegettem, nem is akartam belemászni, aztán persze győzött a kíváncsiság. Amikor kipróbáltam a tesztert, elsőre a NARS Orgasm, Milani Dolce Pink és Sleek Rose Gold pirosítók jutottak eszembe róla.  Fotókon nehéz visszaadni azt a gyönyörű irizáló arany fényt, amit a pirosítóban lévő csillámok produkálnak.




Az igazi szépsége felvitelkor mutatkozik meg. Az állaga szinte krémes és nagyon pigmentált, így én mindenképpen egy lazább ecsetet javasolnék a felvitelhez.


 Minimálisan porzik, de ha leütögetjük az ecsetet, akkor szépen fel lehet vinni, sőt én még ujjal is felvittem egy alkalommal, amikor az összes ecsetem száradófélben volt.


 Az alapszíne szép, visszafogott, de az irizáló arany csillámok igazán feltűnővé teszik. Szerintem sötétebb bőrön simán használható highlighterként is. Orgasm-dupenak nem elég korallos és intenzív az alapszíne, de a gyönyörű csillogást sikerült leutánozni.


 Igazi nyári darab. Én nagyon megszerettem, de biztosan nem lesz belőle állandó kedvenc. Mégis azt mondom, hogy érdemes megvenni, mert maga a csomagolás és a szín is nagyon különleges. Smink-őrülteknek szinte kötelező.


Ti próbáltátok valamit ebből a kollekcióból? Melyik a kedvenc pirosítótók? Inkább a matt vagy a csillámos pirosítókat kedvelitek?

Megjegyzések